Beta hcg değerlerim

Öylede geçen ay 12 gün gecikmeden sonra kimyasal gebelik oldum sevincim yarıda kaldı şimdi de bu ayı bitireyim istiyorm herşey Allah'tan deilmi en azından bu ay bitsin kalbi atarken gidip duyayım evladımı
ne olur ne olmaz ben sıkıntıli yasayiyorum ne kadar erken o kadar iyi oluyir heo kanamali yasiyorum da ondan cnm ben 6+2 de duydum kalbi sen de 6 hafta dolsun adete gore o zaman gidersen duyabilirsin cnm

ne olur ne olmaz ben sıkıntıli yasayiyorum ne kadar erken o kadar iyi oluyir heo kanamali yasiyorum da ondan cnm ben 6+2 de duydum kalbi sen de 6 hafta dolsun adete gore o zaman gidersen duyabilirsin cnm
İnşallah canım gecireyim su zamanı da gidicem inşallah

Bu gün kan tahlili yaptırdım beta 67 çıktı normal mi ki

sanki gec döllenme cnm bi bekle bakalim iki ay ust uste kimyasal olmaz cunku hadi ins iyi sonuc alirsin iki gun sonra yaptir ikiye katlamis ise sevinebilirsin yavas yavas

sanki gec döllenme cnm bi bekle bakalim iki ay ust uste kimyasal olmaz cunku hadi ins iyi sonuc alirsin iki gun sonra yaptir ikiye katlamis ise sevinebilirsin

cnm cumadan bugjne hesapladim gecen hafta cuma 4 cikti dedin bugun bi hesapladim da sanki normal gibi ins Allah im gonlune gore versin

sanki gec döllenme cnm bi bekle bakalim iki ay ust uste kimyasal olmaz cunku hadi ins iyi sonuc alirsin iki gun sonra yaptir ikiye katlamis ise sevinebilirsin
6 gün önce 4 cikmisti paylaştım burda iki katı olarak hesapladigimda tutuyor bebek küçük sanırım ultrasonda gözükmedi bugun sağ yumurtadan döllenmiş dedi doktor gebelik çalışması var suan içeride dedi 10 gün icinde bir aksilik olmazsa görmeye gidicem inşallah

sen folik asit al almadiysan hic icmeye basla ,ceviz ye,balli sütünü ic yatmadan ,gunde 1 sise maden suyunu ic ama gun icinde ic yatmadan degil rahatsiz eder ,1 adet yumurtani ye mutlaka ,çig kuruyemis ye pismemis aktardan falan ,cekirdekli siyah uzum ye ,gunde sabah ac karin ile 2 tane de kuru kayisi ye ki tuvalette kabiz olup ikinma o ikinmak iyi gelmez hamileyken,bol su ic ,cips falan deli gibi istemedikce yeme ,serbetli degil sütlü tatlilar tercih et cok seker de yeme ki saglikli olsun hersey

Sağolasın inşallah bir sorun çıkmaz geçen ayki kimyasalda beta neredeyse az yükseliyordu bu zamanlar beta 27 falan olmuştu onda

Sağolasın inşallah bir sorun çıkmaz geçen ayki kimyasalda beta neredeyse az yükseliyordu bu zamanlar beta 27 falan olmuştu onda
Rahimde gebelik belirtisi bile yoktu .. bunda çok şükür goremesemde gebelik çalışması var dedi doktor sağdan yumurtlama olmuş dedi haftaya kadar görürüz bebeği de keseyi de dedi

Olabilir tabiki.. Kan verip takin edin bence. Bakın bende benzer bir durum yaşıyorum şuan. Beta değerlerim
24 Ekim 0.02
29 Ekim 4.24
04 Kasım 144
06 Kasım 199
08 Kasım 350
Merhaba takipte olun arkadaşımın da böyleydi değerler dış gebelik oldu Allah korusun.

Zaman geçmek bilmiyor bu gün hafif pembemsi bir iki damla lekelenmem oldu içime bir korku düştü kizlar

Zaman geçmek bilmiyor bu gün hafif pembemsi bir iki damla lekelenmem oldu içime bir korku düştü kizlar
bi dur bklm cnm yerlesme kanamasi falan diye bi sey var sanirim belki oyle bsydir sen yarin gidebilirsen dr cagirdiysa git yine iyi katliyor mu bklm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…