Beta hcg değerlerim

bi dur bklm cnm yerlesme kanamasi falan diye bi sey var sanirim belki oyle bsydir sen yarin gidebilirsen dr cagirdiysa git yine iyi katliyor mu bklm
Yarın doktorum yok ki pazartesi artık ağrım falan yok ama ne bileyim insanın içine kuşku düşüyor

Yarın doktorum yok ki pazartesi artık ağrım falan yok ama ne bileyim insanın içine kuşku düşüyor
pzt ye ne kalmis tatlim ya sen rahat ol hersey guzel olacak ins. icini karartma luffen ok

Merhaba arkadaşlar bugün asilamanin 10.gunu çatlatma ignesinin ise 11.gunu test yaptırdım 190 çıktı bu normal mi yoksa hala iğnenin etkisi mi yada hamilemiyim lütfen cevap kafam çok karışık
Canım gebesindir inşallah benimde aşılama 10. Günüm kan versem çıkarmı acaba

Ya kanamam yoğunlaştı bu gün prigestan aldım ama faydası olur mu bilmem ikinci kimyasal gebelik sanırım buda çok mutsuzum

Korunucam yani ..bir daha böle bişe yaşamak istemiyorum

bi dur bklm cnm yerlesme kanamasi falan diye bi sey var sanirim belki oyle bsydir sen yarin gidebilirsen dr cagirdiysa git yine iyi katliyor mu bklm
İkinciye kimyasal gebelik kizlar .... Böle olacagi belliydi çok üzüldüm yine

Hormon testi yaptırayım diyorum acaba bı sebebi olabilir mi hormonla alakalı ama aldıkları kanda cikmazmi normalde ki

Hormon testi yaptırayım diyorum acaba bı sebebi olabilir mi hormonla alakalı ama aldıkları kanda cikmazmi normalde ki
adetin 2 veya 3. gunu git ,dr gel der hormon icin hic gittin mi oyle

Yok gitmedim dün kanamam vardı ama bu gün yok şuan ben adetmi sayiliyorum

Kimyaslla sonuçlanmıştı yazmamisim sanırım size
yazdin cnm 2. kimyasal oldu sanirim bende demistim ki dr lar kimyasaldan sonraki ayda gebe kalma sansi yuksek olur diyor kuzenime oyle demislersi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…