Yarın doktorum yok ki pazartesi artıkbi dur bklm cnm yerlesme kanamasi falan diye bi sey var sanirim belki oyle bsydir sen yarin gidebilirsen dr cagirdiysa git yine iyi katliyor mu bklm
pzt ye ne kalmis tatlim ya sen rahat ol hersey guzel olacak ins. icini karartma luffen okYarın doktorum yok ki pazartesi artıkağrım falan yok ama ne bileyim insanın içine kuşku düşüyor
İnşallah canımpzt ye ne kalmis tatlim ya sen rahat ol hersey guzel olacak ins. icini karartma luffen ok
Canım gebesindir inşallah benimde aşılama 10. Günüm kan versem çıkarmı acabaMerhaba arkadaşlar bugün asilamanin 10.gunu çatlatma ignesinin ise 11.gunu test yaptırdım 190 çıktı bu normal mi yoksa hala iğnenin etkisi mi yada hamilemiyim lütfen cevap kafam çok karışık
tabi kan ile var ise 3. gunde cikar idrarda 15 gunde cikar supheli iliskiden sonraCanım gebesindir inşallah benimde aşılama 10. Günüm kan versem çıkarmı acaba
Evet çok şükür çıkar inşallah hayırla sağlıkla olsunCanım gebesindir inşallah benimde aşılama 10. Günüm kan versem çıkarmı acaba
Aşılama canım çatlama iğnesinin de etkisi oluyor yatabi kan ile var ise 3. gunde cikar idrarda 15 gunde cikar supheli iliskiden sonra
ha o aklimdan cikti tabi o zaman adeti beklesin benceAşılama canım çatlama iğnesinin de etkisi oluyor ya
İkinciye kimyasal gebelik kizlar .... Böle olacagi belliydi çok üzüldüm yinebi dur bklm cnm yerlesme kanamasi falan diye bi sey var sanirim belki oyle bsydir sen yarin gidebilirsen dr cagirdiysa git yine iyi katliyor mu bklm
uzulme cnm Allah nasip edecek sen merak etmeİkinciye kimyasal gebelik kizlar .... Böle olacagi belliydi çok üzüldüm yine
İnşallah yine denicem pes etmek yokuzulme cnm Allah nasip edecek sen merak etme
tabi ki dedigim gibi her kimyasalda bi adim daha yaklasiyorsun rahin iyice hazirlaniyor hamileligeİnşallah yine denicem pes etmek yok
adetin 2 veya 3. gunu git ,dr gel der hormon icin hic gittin mi oyleHormon testi yaptırayım diyorum acaba bı sebebi olabilir mi hormonla alakalı ama aldıkları kanda cikmazmi normalde ki
Kimyaslla sonuçlanmıştı yazmamisim sanırım sizeallttaki tarihe gore 5. haftadasin az kalmis oy masallah Allah im herkesin gonlune gore versin ins. (amin)
yazdin cnm 2. kimyasal oldu sanirim bende demistim ki dr lar kimyasaldan sonraki ayda gebe kalma sansi yuksek olur diyor kuzenime oyle demislersiKimyaslla sonuçlanmıştı yazmamisim sanırım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?