Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok guzel artmıs degerın masallah stress yapma hıc :))herkese merhaba silik bir test atmıştım o gün akşam yani 03.12 de test yaptırdım beta 26.7 çıktı birde 07.12 de baktırdım 258 çıktı bu testlerin ikiside akşam yapıldı acaba normal mi doktor randevum Cumartesi içim içimi yiyor
Ay inşallah teşekkürler cevapladığınız içincok guzel artmıs degerın masallah stress yapma hıc :))
Guzel artmis fakat bence cumartesi gitmeyin, dun 250 civari ise ctesi maksimum 1200 civarı olacaktir..benim ctesi en son 2260 di. Hala doktora gitmedimherkese merhaba silik bir test atmıştım o gün akşam yani 03.12 de test yaptırdım beta 26.7 çıktı birde 07.12 de baktırdım 258 çıktı bu testlerin ikiside akşam yapıldı acaba normal mi doktor randevum Cumartesi içim içimi yiyor
Siz kaç kez kanda baktırdınız şöyle bende pko vardı yaklaşık 7 aydır tedavi görüyorum bu ayda hiç önemsemediğim bir aydı beklemiyorduk o yüzden gitmek istedim teşekkür ederim cevabınız için bu aradaGuzel artmis fakat bence cumartesi gitmeyin, dun 250 civari ise ctesi maksimum 1200 civarı olacaktir..benim ctesi en son 2260 di. Hala doktora gitmedimonumuzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum hem kese hem bebek hem kalp atisi icin..yani en erken ctesi gitmeyi planliyorum 20.000 falan oluyor tahmini hepsi gorunur herhalde
![]()
Teşekkürler cevabınız içinElbetteki 2 3 kere gıtmek yerıne bı kere kalp atısı ıcın gıtmek mantıklı duruyor olabılır lakın kesenın gorulmesı bazı kotu olasılıkları eleyecegınden ve erken teshıs herzaman hayat kurtardıgından beklemesı degıl doktora gıtmesı taraftarıyım. Mumkunse pazartesı tabi:)
Toplam 4 kere baktirdim canım en son 3 gun once idi iste 2000lerdeydi..bende cok gitmek istiyorum ama bugun git su gun gel demesinler diye biraz daha bekliyorumSiz kaç kez kanda baktırdınız şöyle bende pko vardı yaklaşık 7 aydır tedavi görüyorum bu ayda hiç önemsemediğim bir aydı beklemiyorduk o yüzden gitmek istedim teşekkür ederim cevabınız için bu aradasizinde hayırlı olsun inşallah kucağımızada alırız
Amiin inşallahToplam 4 kere baktirdim canım en son 3 gun once idi iste 2000lerdeydi..bende cok gitmek istiyorum ama bugun git su gun gel demesinler diye biraz daha bekliyorum
sizinde hayirli olsun, saglikla ilerlesin gebeliginiz![]()
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsünherkese merhaba silik bir test atmıştım o gün akşam yani 03.12 de test yaptırdım beta 26.7 çıktı birde 07.12 de baktırdım 258 çıktı bu testlerin ikiside akşam yapıldı acaba normal mi doktor randevum Cumartesi içim içimi yiyor
Benimde 3 4 gün geçti.. 167 çıktı değerim. Çokmu düşük acaba. Pazartesi tekrarlicak testleriMaşallah canım Allah analı babalı büyütsünidrar testini adet geçmeden mi yapmıştın adet geçince mi ben adetten 2 gün önce yaptım o gün kan verdim 341 çıktı sağlık ocağı doktoru düşük biraz dedi yarını bende iple çekiyorum bir kadın doğum doktoruna gidicem
İnşallah düşük değildir bende bilmiyorum doktor kafamı karıştırdı yarın başka doktora gidicemBenimde 3 4 gün geçti.. 167 çıktı değerim. Çokmu düşük acaba. Pazartesi tekrarlicak testleri
Ben regl günü yaptım idrar testini ama bende pko var o yüzden bu ay geç yumurtladım o yüzden düşük çıkmıştır diye düşünüyorumMaşallah canım Allah analı babalı büyütsünidrar testini adet geçmeden mi yapmıştın adet geçince mi ben adetten 2 gün önce yaptım o gün kan verdim 341 çıktı sağlık ocağı doktoru düşük biraz dedi yarını bende iple çekiyorum bir kadın doğum doktoruna gidicem
Olabilir hayırlısı olsun hakkımızda canımBen regl günü yaptım idrar testini ama bende pko var o yüzden bu ay geç yumurtladım o yüzden düşük çıkmıştır diye düşünüyorum
Amin inşallah bugün kahverengi lekelenemem oldu çok korktum doktora gidicem yarınOlabilir hayırlısı olsun hakkımızda canım![]()
İnşallah. Teşekkür ederim.İnşallah düşük değildir bende bilmiyorum doktor kafamı karıştırdı yarın başka doktora gidicem
Canım merhaba naptın benim gebeliğim başlamadan sonlandı rahime yerleşememiş doktorun dediği kadarıylaBenimde 3 4 gün geçti.. 167 çıktı değerim. Çokmu düşük acaba. Pazartesi tekrarlicak testleri
Herşeyin hayırlısı emin olun hakkınızda bu hayırlıymış. Rabbim daha güzel bir surette nasib etsin.. Değerlerim normal düzeye çıktı çok şükür. Kese de göründü. Düşük tehlikem var kanama oldu.. Bir de troid çok yüksekmişCanım merhaba naptın benim gebeliğim başlamadan sonlandı rahime yerleşememiş doktorun dediği kadarıyla![]()
Sağol canım bende öyle düşünüyorum çok dikkat et kendine Allahın izniyle olmaz inşallah öyle bişeyHerşeyin hayırlısı emin olun hakkınızda bu hayırlıymış. Rabbim daha güzel bir surette nasib etsin.. Değerlerim normal düzeye çıktı çok şükür. Kese de göründü. Düşük tehlikem var kanama oldu.. Bir de troid çok yüksekmiş