Beta Hcg değerlerime bakar mısınız ?

Melekk1919

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
219
199
53
Kızlar değerlerim sırayla,
12 Nisan 21
14 Nisan 51
17 Nisan 129 sanki az artıyo gibi geldi bana. Bi yorumlarmısınız bugün gecikmemin 5. günü doktora gecikmeye göre düşük değil mi diye sordum ama önemli olan döllenme tarihi gecikmeye göre düşünme dedi.

Geç döllenmeye benziyor.Takip etmene gerek yok zaten canım haftaya ultrasonda görünür zaten boşu boşuna stresler kan almalar... hayırlı olsun

Geç döllenmeye benziyor.Takip etmene gerek yok zaten canım haftaya ultrasonda görünür zaten boşu boşuna stresler kan almalar... hayırlı olsun
Bu hafta görünmez değil mi bi daha gitmeyeyim boş yere delik deşik oldum zaten iyice teşekkür ederim

Minimum %66 artması gerekir sizin hep 2 katından bi tık fazla artmış. Neden az arttığını düşünüyosunuz ki :)
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Her şey yolunda görünüyor :)

Ben de başka bir soru sorayım gebelik için ovulasyon takibi yapmış mıydınız

Ayy çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız ben sanırım gecikmeden dolayı biraz kafama takıyorum gecikmeye göre düşük gibi değerim

Ayy çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız ben sanırım gecikmeden dolayı biraz kafama takıyorum gecikmeye göre düşük gibi değerim
Geç döllenmedir hiç kafanıza takmayın. Benim de öyleydi, bata göre 1 hafta geriden geliyor. Önemli olan sağlıklı ilerlemesi :)

3 ay yaptım ama yapmadığım ay sonuç aldım keşke bu ayda yapsaymışım yumurtlama günümü bilir ona göre yorum yapardım diyorum ama bu ay belki de tamamen umudumu kestiğim için nasip oldu bilmiyorumki
Olsun maşallah ne güzel işte

Bu hafta görünmez değil mi bi daha gitmeyeyim boş yere delik deşik oldum zaten iyice teşekkür ederim
geç döllenme olma ihtimali var o yüzden büyük ihtimalle bir hafta geriden geleceği için bu hafta gitseniz bile bebek görünmeyebilir haftaya kese +bebek paket program görür gelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…