Beta hcg düşük çıktı

Kimsayal gebelikte bu değer düşük çıkıyor. Bir arkadaşımda olmuştu. Bir araştır.

Evet ,kizim su an 19 aylik oldu.Sizin icin de hayirlisi olsun inşallah.
Pazartesi gunu tekrar test yaptirin ,doktorunuza gosterin ,bize de haber verin .Bebek isteyenlerin haberleriyle bizde mutlu oluyoruz ,insallah her sey istediginiz gibi olur.

Benim böyle olmuştu. Benimki tüp bebekti.İlk değerim çok yüksekti, ikiz olabilir şüphesi vardı. İkinci değer gidince iki katıydı. Sonra ikiye katlamamaya başladı, yeteri kadar yükselmiyordu değer. 1000 se 1700 filan oluyordu.

Önce dış gebelik olabilir dendi ama embriyo 8. Haftada görününce o ihtimal kalktı. Ama bebeğin gelişimi haftasının gerisinden geliyordu. Doktor bekleyelim bazen geriden gelir ve yakalar dedi.

Başta kalp atışını dinliyorduk. Zaman içinde o gitti. 11. Haftada da düştü. Sağlıksız yumurta dedi doktor. Vücut sağlıksız yumurtayı gebe kalsa da büyütmüyor, ilk haftalarda atıyor. Yani aslında çok olumsuz bir durum değil.

Doktor takibinde olmanız gerekli hafta hafta. Süreç içinde beli olacak. Sağlıklı büyüme ihtimali de var. Ama hazırlıklı olun.

Ben mesela hiç bebek olarak görmedim onu, embriyo olarak baktım hep. Ve bebek olamadan gitti. Belki de hayırlısı buydu.

Cok gecmıs olsun dgru soluyosunuz hayrlısı oymuş demekki benim içinde hayırlısı olur inşallah

Doktora gidince sonucunu buraya yazarsın merak ettim. ALLAH yardımcın olsun canım inşaALLAH sağlıklı bir bebiştir

Maşallah demek istedim size bende gebeyim ve iki katına çıkmıyor doktor dış gebelik olabilir dedi bekliyorum hala sonuç ne olacak diye
Benim hic iki kat olmadi .Deger 50 ise iki gun sonra 75 falan oluyordu.Insallah sizin icinde hayirlisi olsun.

Dün gece dayanamayıp tekrar gittik eşim başka yere gidelim dedi bu seferde 89 çıktı 10 artmıs hiç birsey anlamadım ya

Dün gece dayanamayıp tekrar gittik eşim başka yere gidelim dedi bu seferde 89 çıktı 10 artmıs hiç birsey anlamadım ya
Ayni yerde yaptirin, bazen makineler farkli cikariyor.Hakkinizda hayirli olani isteyin .Uzulmeyin.

Merhaba Ben Gözde hanımlar Aşılama oldum 13 gün oldu adetm hic geckmezdi 2 gün gecikti sanki adet oluckmsım gibi 4 gündür sancı var İdrar slik cıkıyordu bugn 2 gün gecikince kan verdm 3.7 cıktı doktor gebesin değerin yükselirse dedi normalde bu değer gebe olunmaz yazıyor ama geç döllenme olabilirmi adetm gecti soncda yardım edermsnz böyle olan oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…