Ne oldu peki dogum yapabıldınız mıBiraz dusuk o zaman ,Iki gun sonra tekrar yaptirirsaniz daha net belli olur.Benim kizimda iki kat yukselmiyordu .Hakkinizda hayirlisi olsun .
Evet ,kizim su an 19 aylik oldu.Sizin icin de hayirlisi olsun inşallah.Ne oldu peki dogum yapabıldınız mı
Pazartesi gunu tekrar test yaptirin ,doktorunuza gosterin ,bize de haber verin .Bebek isteyenlerin haberleriyle bizde mutlu oluyoruz ,insallah her sey istediginiz gibi olur.Evet ,kizim su an 19 aylik oldu.Sizin icin de hayirlisi olsun inşallah.
Tamm kesın haber vercemPazartesi gunu tekrar test yaptirin ,doktorunuza gosterin ,bize de haber verin .Bebek isteyenlerin haberleriyle bizde mutlu oluyoruz ,insallah her sey istediginiz gibi olur.
Cok gecmıs olsun dgru soluyosunuz hayrlısı oymuş demekki benim içinde hayırlısı olur inşallahBenim böyle olmuştu. Benimki tüp bebekti.İlk değerim çok yüksekti, ikiz olabilir şüphesi vardı. İkinci değer gidince iki katıydı. Sonra ikiye katlamamaya başladı, yeteri kadar yükselmiyordu değer. 1000 se 1700 filan oluyordu.
Önce dış gebelik olabilir dendi ama embriyo 8. Haftada görününce o ihtimal kalktı. Ama bebeğin gelişimi haftasının gerisinden geliyordu. Doktor bekleyelim bazen geriden gelir ve yakalar dedi.
Başta kalp atışını dinliyorduk. Zaman içinde o gitti. 11. Haftada da düştü. Sağlıksız yumurta dedi doktor. Vücut sağlıksız yumurtayı gebe kalsa da büyütmüyor, ilk haftalarda atıyor. Yani aslında çok olumsuz bir durum değil.
Doktor takibinde olmanız gerekli hafta hafta. Süreç içinde beli olacak. Sağlıklı büyüme ihtimali de var. Ama hazırlıklı olun.
Ben mesela hiç bebek olarak görmedim onu, embriyo olarak baktım hep. Ve bebek olamadan gitti. Belki de hayırlısı buydu.
Maşallah demek istedim size bende gebeyim ve iki katına çıkmıyor doktor dış gebelik olabilir dedi bekliyorum hala sonuç ne olacak diyeEvet ,kizim su an 19 aylik oldu.Sizin icin de hayirlisi olsun inşallah.
Benim hic iki kat olmadi .Deger 50 ise iki gun sonra 75 falan oluyordu.Insallah sizin icinde hayirlisi olsun.Maşallah demek istedim size bende gebeyim ve iki katına çıkmıyor doktor dış gebelik olabilir dedi bekliyorum hala sonuç ne olacak diye
Ayni yerde yaptirin, bazen makineler farkli cikariyor.Hakkinizda hayirli olani isteyin .Uzulmeyin.Dün gece dayanamayıp tekrar gittik eşim başka yere gidelim dedi bu seferde 89 çıktı 10 artmıs hiç birsey anlamadım ya
Aynen hayırlısı olsun ama böyle durumda insan sabırsız oluyor işte hani ne varsa ögrenmek için acele ediyoruz malesfAyni yerde yaptirin, bazen makineler farkli cikariyor.Hakkinizda hayirli olani isteyin .Uzulmeyin.
Merhaba Ben Gözde hanımlar Aşılama oldum 13 gün oldu adetm hic geckmezdi 2 gün gecikti sanki adet oluckmsım gibi 4 gündür sancı var İdrar slik cıkıyordu bugn 2 gün gecikince kan verdm 3.7 cıktı doktor gebesin değerin yükselirse dedi normalde bu değer gebe olunmaz yazıyor ama geç döllenme olabilirmi adetm gecti soncda yardım edermsnz böyle olan oldumuArkadaşlar yeni üyeyim yardımcı olursanız sevinirim gebelik şüphesiyle doktra gıttım 2 haftalık gebeyim ve beta degerim 69 cıktı ikinci gün tekrar gittim 78 cıktı sonra doktr iki gün sonra tekrar ölctr dedi.
Dış gebelikten şüphelendi. Böle olupta düzelen varmı sağlıklı bir hamileliğe döner mi bekleyemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?