Merhabalar evet ediyor. Fetal dna testimiz de temiz geldi çok şükür, darısı başınıza... Ben de çok korkmuştum hatta dış gebelik şüphesiyle hastanede yatmıştım iki gün, rahimin dışında sol tarafta minicik bir şey gördüğünü söylemişti doktor. Artık ilaçla mı olacak operasyonla mı ağlayarak bunu bekliyordum sadece... Sonra ilk 467yi gördük başka bir doktor kontrole geldiğinde gayet normal dedi ve tekrar bakıldı ultrasonla, bu sefer bakan doktor solda da bir şey görmedi rahimde de. Ama rahim duvarları kalınlaşmaya başlamış dedi ve öylelikle umut başladı benim için ama hala buruk bir şekilde tabiki. Devamında 1302 çıktığındaki mutluluğumuzu anlatamam, aynı gün de rahimde o minik keseyi gördük çok şükür. Ben bunlardan yaklaşık bir buçuk hafta önce de çok ağır bir enfeksiyon geçirmiştim sadece pipetle beslenebilecek kadar... Birsürü c grubu ilaç kullanmıştım hamileliği bilmeden, ilk muayene olduğum doktor öyle bir korkutmuştu ki beni. Ben ilaçlardan korkarken beta düzensizliği başladı, ilk haftalarım korkunç geçti o yüzden. Ama sonuçta her şey olacağına vardı gerçekten dedikleri gibi o bebeğin tutunacağı varsa, sağlıklı olacağı varsa zaten oluyor. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah.