• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Kizlar biri cvp yazssin hala adet olmadim bugun 14 . Gun adetim geceli .ben bbeklemedeyim basina boyle geliphamile olan varmi.:nazar:

kmse yok sanırım ama benimde bugün 19.günüm değer 8.54

5 i geçince hamile diye biliyorum ben....

bu arada bende adete 5 gün kala kan testi yaptırdım 0,23 çıktı...adetim 26 gün sürüyor..yumurtalama gününden 7 gün sonra yaptırdım testi negatif ama burayı okuyunca çok ümitlendim...bugün adet olmam lazım,inşallah olmam ya :-(((( birdaha adet geçmeden test yapmaya bin kere tövbe ettim...

slm kızlar cuma günü gece acile gittim ve doktor kum döktüğümü söyledi hamilelik riskim var dedim test yaptı 1,2 çıktı benim bat 18 nisan antibiyotik falan verdi gebelik yok gibi dedi sizce ne yapmalıyım? bu kadar erken belli olurmu ya da değerim yükselir mi?
:18::18:

Kizlar biri cvp yazssin hala adet olmadim bugun 14 . Gun adetim geceli .ben bbeklemedeyim basina boyle geliphamile olan varmi.:nazar:
canım bence test yaptır 14 gün az bir süre değil geç bile döllenme olsa çıkar bence en azından bi aile hekimine görün

Benim batıma 5 gün kala negatif çıkmıştı (0,21) ve ben çok üzülmüştüm ama beta hcg iki günde bir iki katına çıkarmış o yüzden iki günde bir testleri tekrarlamaya karar verdim ve 3 gün kala yaptığım test pozitifti (22) ve diğer iki gün sonrasında da 99 çıkan değerle hamile olduğum kesinleşti. Eğer üşenmem diyorsanız bence 2 günde bir testleri tekrarlayın derim..

Merhaba kızlar. Benim adetlerim çok düzenlidir. 27-28 günde bir 4 gün sürer hiç şaşmaz. Hesaplamalarıma göre 23 nisan ovulasyon günümdü eşimle 22 ve 23 nisanda ilişkiye girdik. 7 mayıs da adet olmam gerekiyordu olmadım. 1 aydır sadece ovulasyon gunumde ilişkiye girdik takibini net yapabileyim diye. Adet gecikmemin 2. Günü idrar 3. Günü kan testi yaptırdım ikisi de negatif çıktı. Kan 0.8 çıktı doktor hamile değilsin diyip adet söktürücü hap verdi ama ben içmiyorum. Yani adetim 5 gün gecikti bugün itibariyle, bu sabah dandik idrar testi yaptım yine negatif. İmkansız birşey adetimin bu kadar gecikmesi. Kanda negatif çıkıp sonradan hamile kaldığını öğrenenler var mı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar. Benim adetlerim çok düzenlidir. 27-28 günde bir 4 gün sürer hiç şaşmaz. Hesaplamalarıma göre 23 nisan ovulasyon günümdü eşimle 22 ve 23 nisanda ilişkiye girdik. 7 mayıs da adet olmam gerekiyordu olmadım. 1 aydır sadece ovulasyon gunumde ilişkiye girdik takibini net yapabileyim diye. Adet gecikmemin 2. Günü idrar 3. Günü kan testi yaptırdım ikisi de negatif çıktı. Kan 0.8 çıktı doktor hamile değilsin diyip adet söktürücü hap verdi ama ben içmiyorum. Yani adetim 5 gün gecikti bugün itibariyle, bu sabah dandik idrar testi yaptım yine negatif. İmkansız birşey adetimin bu kadar gecikmesi. Kanda negatif çıkıp sonradan hamile kaldığını öğrenenler var mı ?

Canim 0.8 yükselebilir adet sokturucu icme doktora da bakma. Bekle ne olur ne olmaz. 0.1 degil sonucta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim 0.8 yükselebilir adet sokturucu icme doktora da bakma. Bekle ne olur ne olmaz. 0.1 degil sonucta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de öyle düşünüyorum canım geçtiğimiz cuma yaptırmıştım kan testini, bu cuma tekrar yaptırıp bakıcam değer yükselmiş mi diye. Doktor çünkü hiç muayene etmedi beni ultrasonda bile bakmadı elime reçeteyi verdi yolladı. Bu sefer başka biryere gidicem umarım bu sefer ilgili bir doktor bulabilirim. İçime su serptin ya çok teşekkür ederim yorumun için

Kızlar benim adetim çok düzenlidir bir gün bile şaşmaz. 2 hafta önce ovulasyon günümde ve ertesi gün ilişki oldu eşimle. Şimdi ise adetim tam bir hafta gecikti. 4 gün önce kan testi 0.8 çıktı doktor gebe değilsin dedi adet söktürücü hap verdi ama ben içmedim ne olur ne olmaz diye. Biraz önce 3-4 damla kanamam oldu. Açık pembe ve sanki böyle nası desem yoğun böyle akışkan değil. Devamı gelmiyor gibi. Adet gecikmesinden sonra yerleşme kanaması yaşayan var mı? Acaba bu geç döllenme olduğu için geç gelen bir yerleşme kanaması olabilirmi?

Kizmar merhaba. Adetim 3 gun gecti bugun kan testinde 5.17 cikti sizce hamilemiyim?

Kizmar merhaba. Adetim 3 gun gecti bugun kan testinde 5.17 cikti sizce hamilemiyim?

5in üstü hamilelik canım tebrik ederim. Yalnız 48 saatte iki katına çıkarmış bu değerler. Değerlerinin yükselmesi gerek o yüzden 3-4 gün sonra bir kan testi daha yaptır mutlaka :)

merhaba kızlar. bu konuyu gördüğüme sevindim çok ama sevinmesemmi bilemedim. biz de 5 aydır deniyoruz henüz nasip olmadı güzel haberler. ama bu ay adet olmadım. adetim 13 ündeydi olmadı. ertesi günü lekelenmelerim oldu kahverengi biraz da kırmızı oldu sonra ama lekelenme şeklinde azcık oldu.adet olmadım. bugün de hiç birşey yoktu. kesildi lekelenmeler.bende acaba dedim kan testi yaptırdım.umutluydum ama 1.20 çıktı.yıkıldım resmen çok üzüldüm.çok kızdım kendime ümitlendim bu kadar diye ama şimdi bu topiği görünce yazılanları okuyunca tekrar ümitleniyorum.ama yine üzülcem diye korkuyorum :(:50: rabbim herkesin gönlündekini hayırla nasip etsin inşallah

merhaba kızlar. bu konuyu gördüğüme sevindim çok ama sevinmesemmi bilemedim. biz de 5 aydır deniyoruz henüz nasip olmadı güzel haberler. ama bu ay adet olmadım. adetim 13 ündeydi olmadı. ertesi günü lekelenmelerim oldu kahverengi biraz da kırmızı oldu sonra ama lekelenme şeklinde azcık oldu.adet olmadım. bugün de hiç birşey yoktu. kesildi lekelenmeler.bende acaba dedim kan testi yaptırdım.umutluydum ama 1.20 çıktı.yıkıldım resmen çok üzüldüm.çok kızdım kendime ümitlendim bu kadar diye ama şimdi bu topiği görünce yazılanları okuyunca tekrar ümitleniyorum.ama yine üzülcem diye korkuyorum :(:50: rabbim herkesin gönlündekini hayırla nasip etsin inşallah

canım 5 ay daha çok yeni bu kadar stres yapma ya olur inşallah ben 5 yıldır istiyorum 3.aşılamamda bugün itibariyle negatif malesef 1,17 cıktı değerim doktor adet olmazsan bir kaç gün sonra testini tekrarla dedi ama adetim gelecek sanırım zor bir sınav seni çok iyi anlıyorum bir umut kkda forumlara bakıyorum bende rabbim büyük hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

canım 5 ay daha çok yeni bu kadar stres yapma ya olur inşallah ben 5 yıldır istiyorum 3.aşılamamda bugün itibariyle negatif malesef 1,17 cıktı değerim doktor adet olmazsan bir kaç gün sonra testini tekrarla dedi ama adetim gelecek sanırım zor bir sınav seni çok iyi anlıyorum bir umut kkda forumlara bakıyorum bende rabbim büyük hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

haklısın canııım. biraz fazla takıyorum.ama zamanını rabbim bilir biz ne kadar uğraşırsak uğraşalım. senin de baya olmuş tatlıım kıyamam.inşallah rabbim aratmasın, hayırla sağlıkla gönlünüze göre versin bir an önce. bana da dedi adet olmazsan tam anlamıyla 8 gün sonra birdaha bakalım dedi ama umutlanmıycam artık. hayırlısı ne ise o olsun. inşallah sen de en kısa zamanda güzel haberler alırsın bende, isteyen herkeste inşallah:16:

Ben aranıza yeni katıldım regliye 10 gun kala kasıklarda agrı karında şişkinlik agzım da tuhaf bir tat karnımda şişkinlik sırtımın orta kısmında agrı sırtımdaki agrı çoğalınca acile gittim şikayetlerimi söyledim ve gebelikten şüphelendiğimi de belirttim hcg yapıl dı 1,1 çıktı negatif dedi dr ağrı kesici iğne verdi vurunmadım regl uc gun var ve şikayetlerim devam ediyor yazdıklarınızı okuyunca bir umut diyorum size sorum bu değer yükselirmi cevap yazan arkadaslara şimdikten teşekkür ederim. Mevlam cumlemizin yar ve yardımcısı olsun

Bnm adete 5 gün kala kasık agrım karında şişkinlik ve ort sırt agrısı hafif mide bulantısı şikayetleri ile acile gittim hcg 1,1 çıktı agrı kesici iğne vuracaklardı vurdummadım yeni üyeyim lakin uzun zamandır kk takip ediyordum ve yazılanları okuyunca bnm degerimde yukselır mi sayet yarın kırmızılar gelmezse...

dün adetime 1 gün olmasına rağmen dayanamayıp test yaptırdım ve değerim 7.43 çıktı.doktorum ne hamilesin derim nede hamile değilsin derim dedi.3 gün sonra tekrar bakacak değer artacakmı diye.ne olur dua edin 17 haftalık bebeğimi kaybettikten sonra 2 yıldır istiyoruz olmuyor.ALLAH'ımbu safadaki çocuk hasreti çeken herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar verir inşallah

Back
X