Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kmse yok sanırım ama benimde bugün 19.günüm değer 8.54
canım bence test yaptır 14 gün az bir süre değil geç bile döllenme olsa çıkar bence en azından bi aile hekimine görünKizlar biri cvp yazssin hala adet olmadim bugun 14 . Gun adetim geceli .ben bbeklemedeyim basina boyle geliphamile olan varmi.![]()
Merhaba kızlar. Benim adetlerim çok düzenlidir. 27-28 günde bir 4 gün sürer hiç şaşmaz. Hesaplamalarıma göre 23 nisan ovulasyon günümdü eşimle 22 ve 23 nisanda ilişkiye girdik. 7 mayıs da adet olmam gerekiyordu olmadım. 1 aydır sadece ovulasyon gunumde ilişkiye girdik takibini net yapabileyim diye. Adet gecikmemin 2. Günü idrar 3. Günü kan testi yaptırdım ikisi de negatif çıktı. Kan 0.8 çıktı doktor hamile değilsin diyip adet söktürücü hap verdi ama ben içmiyorum. Yani adetim 5 gün gecikti bugün itibariyle, bu sabah dandik idrar testi yaptım yine negatif. İmkansız birşey adetimin bu kadar gecikmesi. Kanda negatif çıkıp sonradan hamile kaldığını öğrenenler var mı ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim 0.8 yükselebilir adet sokturucu icme doktora da bakma. Bekle ne olur ne olmaz. 0.1 degil sonucta
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizmar merhaba. Adetim 3 gun gecti bugun kan testinde 5.17 cikti sizce hamilemiyim?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba kızlar. bu konuyu gördüğüme sevindim çok ama sevinmesemmi bilemedim. biz de 5 aydır deniyoruz henüz nasip olmadı güzel haberler. ama bu ay adet olmadım. adetim 13 ündeydi olmadı. ertesi günü lekelenmelerim oldu kahverengi biraz da kırmızı oldu sonra ama lekelenme şeklinde azcık oldu.adet olmadım. bugün de hiç birşey yoktu. kesildi lekelenmeler.bende acaba dedim kan testi yaptırdım.umutluydum ama 1.20 çıktı.yıkıldım resmen çok üzüldüm.çok kızdım kendime ümitlendim bu kadar diye ama şimdi bu topiği görünce yazılanları okuyunca tekrar ümitleniyorum.ama yine üzülcem diye korkuyorumrabbim herkesin gönlündekini hayırla nasip etsin inşallah
canım 5 ay daha çok yeni bu kadar stres yapma ya olur inşallah ben 5 yıldır istiyorum 3.aşılamamda bugün itibariyle negatif malesef 1,17 cıktı değerim doktor adet olmazsan bir kaç gün sonra testini tekrarla dedi ama adetim gelecek sanırım zor bir sınav seni çok iyi anlıyorum bir umut kkda forumlara bakıyorum bende rabbim büyük hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...