• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

A
Ben de bircok belirti yaşıyorum 10 gun varken 0.100 çıktı ama hala umudum suan 5 gunum var ağrılar ve diğer belirtiler devam ediyo umarim ikimiz de hamileyizdir ve burda okuduğum kadariyla hamileligin basinda hucreler kendini surekli yeniledigi icin bi sıkıntı bile olsa yenilenicektir diye dusunuyorum cunku basta insanlar hamile olduklarini anlamadan nelere maruz kaliyolar allah korur onları :KK46::-)
Allahım bize de sağlıklı çocugumuz olmasını nasip etsin , çok istiyorum

Kızlar selamlar. Yardımınıza ihtiyacım var Bir düşük yaşadım . Düşükten sonra Son 3 ay ki adet tarihlerim 17 Agustos 13 Eylül ve 12 Ekim. Buna göre 07 Kasım'Da kan testi yaptırdım son adet tarihimden itibaren 27. günde değer 1.20 çıktı. yani negatif. Kan testi kesin sonuc biliyorum fakat predictor earlıyle gölge gibi bir pembelik gördüm Bugün sattan sonra geçen 30. gün . Adet görmedim. evde laboquickın ovulasyon testlerinden vardı onda 2. çizgi çıktı control kadar olmasa da. Sizce kan testinin göstermemiş olma ihtimali var mı?

Adetmn 8. Gunu test yaptim 0.517 cikti bugun 1.20 cikti deger negatif blyrum ama arada azda olsa yukselme var sizxe daha yukselrmi yasayan bole bsy varmi aranzda yarim edn lutfennnn

Kan testi yaptirdm tabi.koca bir 0.100 yikildim o an cnku cok umitliydim.eve geldim bu siteyi hep takip ettgim icin arastrdim negatif cikipta sonradan hamile olan varmis.bi umut dedim tabi hergun idrar testi aliyodum yuzume vuruyodu sanki o tek cizgiyi yok yok yok diye ve adetime 3 gun vardi belim adet olacakmisim gibi agriyodu ve lavaboya gttigimde kan gelmisti adet oldum sandim o kdr uZuldum ki anlatamam.ama damla seklindeydi yine arastrma yaptim implantasyon kanamasi olabilirdi ! Yine umutlandim cnku adetim cok yogun olur.

merhaba oncelıkle hayırlı olsun dıyorum rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsın ıns. yazdıklarınızdan cok etkılendım yazmak ıstedım. bende dun kan testı yaptırdım 1.22 cıktı acaba yukselır mı sızde kı gıbı olur mu dıye dusunmeye başladım umut oldunuz bır sure daha bekleyip tekrar yaptıracağım ıns sızın gıbı hayırlı bır haber alırım:KK68:

Sat 12 Ekim. 7 Kasımda 0,10 çıktı 11 Kasımda yani bugün 8,98 çıktı. Daha çok yeni çünkü

Sat 12 Ekim. 7 Kasımda 0,10 çıktı 11 Kasımda yani bugün 8,98 çıktı. Daha çok yeni çünkü
Tebrik ederim. Saglıkla kucagına almak nasip olsun inşallah.Benim de SAT 12 Ekim ve kan tahlili yaptırdıgım gün 7 Kasım sonuç 1.20'nin altında negatif. bugun 32. gün hala adet görmedim ovulasyon testleri gittikçe koyuyu veriyor gebelik testleri ise gölge pembe. Yarın kısmetse doktora gidiyorum umarım hayırlıysa ben de hamileyimdir. Beklemek çok yıpratıcı

Ay seni gorunce umut doldu gene icim canim.bende adetime uc gun kala kan testi yaptrdm 0.100 cikti.bu ay cok umutluydum.hayallerim suya dustu.hatta ykldm.bakalim bu umut vardir ve belki adetim gelmez bugun son gun yarin adet gunum.

Kızlar meraba bütün yazılanlatı okudum.ve yine umutlandım sanki ben her düzenli adet gören birisiyim.ama gecen ay 3 gün gecıktı hamileyim diye sevindim ama 4.hün kırmızları gördüm:(notmalde 28 günde bir oluyodu gecen ay gecıkmeyle 31 güne cıktı sımdı ben bat ımı 28 güne göre mi yoksa 31 e göre mi hesaplamalıyım.en geç 10 kasımda adet olmam gerekiyodu 11.kasımda kan tahlili yaptırdım 0.1 maalesef ama hala hasta olmadım ve cok fazla akıntım var sizce hala umut var mı?yardım lütfen

Selam kızlar , benm adetime şuanda 4 gün var yaklaşık 10 gündür gögüslerimde şişme acı var , ara ara kasık agrım oluyor . 3 gün ufak bir kaza geçirdim film çekilecekti çektirmeden test istedim kan testinde 0,100 çıktı doktor negatif dedi. Acaba hamilelik oluşmuş mudur oluştuysa çekildiğim filmlerin zararı olur mu ona

rabbım korur bırsey olmamıştır ve ıns hamılesındır

Arkadaşlar ben de early predictor ile öğrendim gebe olduğumu silik çizgi vardı bu testten 5 gün önce kan testi yaptırmıştım 0,05 gibi bişiydi.. İdrar testinden 1 gün sonra kan testi yaptırdım 89,25 gibi bi değerdi.. Gün geçtikçe hormon kanda artıyor, bekleyenlerin gün aşırı idrar testi yapmasını öneririm..

Kizlar yardim lütfen adetin bugunle beraber tam 10gun gecikti karnim sis goguslerim aciyo kasigim da agri gibi batma oluyor arada normal adet dongum 40gun daha önce ovu testinden ogrendigim kadariyla geç yumurtluyorum bu ay seferde adetime 5gun kala ilişki oldu pazartesi kan testi yaptirdum 1.20 cikti negatif ama hala adet olmadim ateşin 36.3 sizce geç döllenme olabilir mi hamile olabilirmiyim

canım ıns vardır bıraz daha bekle ıstersen burda bı cok kısının sonradan yukselmıs ıns yukselır bende bekliyorum 1.22 cıktı hayırlısı hakkımızda :KK68:
İnş canim cumartesi Dr randevum var o zamana kadar bakalim kirmizi kart gorucekmiyim gerçi 10gundur göremedim belki de başka bisey bi sorun vardır bilemiyorum. Sen ne kadar geciktin

İnş canim cumartesi Dr randevum var o zamana kadar bakalim kirmizi kart gorucekmiyim gerçi 10gundur göremedim belki de başka bisey bi sorun vardır bilemiyorum. Sen ne kadar geciktin

canım benım kı bıraz karışık 2 ayı gectı ölü doğum yaptım ama lohusalıktan ıkı hafta sonra adet olmam lazım mıs hep oyle okudum nette 3 hafta gectı olmadım gaz problemım olmaya başladı karında sıskınlık sag kasıgım da agrı var akıntım cok bı de kendımı hamıle gıbı ıstıyorum belkı psıkolojıktır ama oyle olmamasını cok ıstıyorum kısmet arık canım ama burda okudum sıfır çıkıp 5 gun veya 10 gun sonra hamıle olduklarını ogrenmısler bende bekliyorum ıkı gun oldu test yaptıralı

o yüzden bılmıyorum adet gunumu falan olsaydım bı fıkır olurdu bana ama bekliyorum

Canim çok üzüldüm hakkimizda hayirlisi olsun psikolojik olarak ta çok etkileniyoruz Allah hepimize tez vakitte saglikli bebisler versin durumdan haberdar et takipteyim burda

saol canım allah razı olsun amın ıns tamam canım ederım haftaya pazartesı tekrar test yaptırmayı düşünüyorum sonucu yazarım sana sende haberdar edesen cok sevınırım senınkı daha yakın mıs cumartesı ıns hayırlı haberlerle gelırsın :KK68:

Bugün doktora gittim. sattan sonra 33.gunumdeyim. doktor 3-4 gunluk gecikmenin normal oldugunu regl de olabileceğimi muayeneden bişey anlasilmayacağını soyledi. 7 kasimda kan testi yaptirdigimi ve negatif olduğunu soyledim. gecikme olmadan test yaptirmanin manasiz olduğunu 10 gun beklememi söyledi muayeme etti tabiki bişey göremedi. akintilardan adet gorecegini düşünüyorum bekle kan testi fln da yaptırma dedi. insan nedense güzel seyler duymayi bekliyor. regl olacaksın herhalde deyince hissettiğim hayal kirikligini anlatamam. gebelik testleri silik pembe ovulasyon testiyse gittikçe koyulaşan pembeyi gösteriyordu oysa...

Back
X