- 26 Ekim 2014
- 369
- 128
- 53
- 37
Bugün doktora gittim. sattan sonra 33.gunumdeyim. doktor 3-4 gunluk gecikmenin normal oldugunu regl de olabileceğimi muayeneden bişey anlasilmayacağını soyledi. 7 kasimda kan testi yaptirdigimi ve negatif olduğunu soyledim. gecikme olmadan test yaptirmanin manasiz olduğunu 10 gun beklememi söyledi muayeme etti tabiki bişey göremedi. akintilardan adet gorecegini düşünüyorum bekle kan testi fln da yaptırma dedi. insan nedense güzel seyler duymayi bekliyor. regl olacaksın herhalde deyince hissettiğim hayal kirikligini anlatamam. gebelik testleri silik pembe ovulasyon testiyse gittikçe koyulaşan pembeyi gösteriyordu oysa...
canım moralını bozma ıns hamılesındır benım anlamadığım madem hamıle deılsın dıyo doktor test te neden sılık de olsa ıkınc çızgı çıksın kı benım 7 ay once yaptığım testte sılık cıkmıstı ama bı kac gun sonra daha nettı ve ben o zamnlar 3 haftalık hamıle olduğumu ogrenmıstım sımdı bebegım yok ıkı ay once kaybettım bence vardır uzulme ayrıca ovulasyon testının koyu olması hamılelık belırtısı mı ?