- 28 Mart 2013
- 1.712
- 1.895
- 333
Ya negatif kanda cikti simdide kendim yaptim trk cizgi isyerindym cok agladm ya uzuldum umudum ytrdim adrtte olmdm acaba sorunmu var kibekle lütfen en az 10 gun gecmesı gerekiyor mus karamsar olma ıns vardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya negatif kanda cikti simdide kendim yaptim trk cizgi isyerindym cok agladm ya uzuldum umudum ytrdim adrtte olmdm acaba sorunmu var kibekle lütfen en az 10 gun gecmesı gerekiyor mus karamsar olma ıns vardır
Ya negatif kanda cikti simdide kendim yaptim trk cizgi isyerindym cok agladm ya uzuldum umudum ytrdim adrtte olmdm acaba sorunmu var ki
Ayni durumdayix kanina baktrsana bi belki yukselmistir bn varya bgun cok uzuldm herkeste hamile olceksin bekle diyo umutlaniyrum ck uzuldum ama yaacanım sabret benimde aynı sen gibi.hiç şaşmayan adetim 4 gün geçti gelmedi.hergün test yapıorum yok.öğlen arası predictor early aldım ondada yok çoookk derinden bi çizgi gördüm gibi ama görmek istediğim içinde görmüş olabilirim :).sinirlerim iyice bozuldu.bende bir umut bekliyorum.ha birde adetten 3 gün önce kan verdim 0.100.
Ayni durumdayix kanina baktrsana bi belki yukselmistir bn varya bgun cok uzuldm herkeste hamile olceksin bekle diyo umutlaniyrum ck uzuldum ama yaa
Ya negatif kanda cikti simdide kendim yaptim trk cizgi isyerindym cok agladm ya uzuldum umudum ytrdim adrtte olmdm acaba sorunmu var ki
çok teşekkür edrim canım amin inşallah rabbim hepimize versin inşallahcanım uzulme burda bırcok ornek var sonradan yükselen beklemenı tavsıye ederım ıyı dusun ıyı olsun
anladm canım keşke bende kendimi tutsaydımda yapmasaydım diyrum şimdi ama yapmış bulundum hayrlısı yinede herşeyin birde canım sende belirti olarak neler varon gün geçsin diyorlar. o yüzden kana şimdi baktırıp iyice sinirlerimi bozmak istemiyorum.bana var gibi geliyor.ama tüm testler negatifi gösterince de tam tersii :'( tüm belirtilerde hamilelik belirtisi gibi.
Canim allahim insallah sanda nasip eder banada isteyen herkese de nasip eder insallahValla ben bes aydr deniyorum.dr gittm binproblem yok ne rahmde ne yumurtsliklarda ne hormnlrda.bende bu ay incir kuru yaptim.esimede keciboynuzu kuru.yumurtlamam oldu.ovulsyn testiylede dogruladm.gelen yumurtlama akintisiylada.yumurtlamdan sonra ilk defa bu ay gogus ucu acisi oldu.normalde goguslerm adete yakin acir ama ucu acimaz.sonra kasik batmasi olmaya basladi ve halen devam ediyor.bas agrisi var.bunlarda ilk defa oluyor.ama onun disinda adet donemi yuzum sivilce dolar bu ay da oldu.olacagim gun her olcagim aydaki gibi siddetli karin agrisi yasadm hatta dayanamayip hap ictim dedim adet olcam olmadi.bilmiorum pskolojikte olabilir.cok istedgm icin de olmayabilirim.bakalim artik.rabbim hepimize saglikli hayirli evlat nasip etsin ins.
Amin cnm.valla ben sabaha adet olcam herhalde cok frna karin agrisi var suan.bakalim nasip.Canim allahim insallah sanda nasip eder banada isteyen herkese de nasip eder insallahbenimde tumurtlama zamannda iliskilerden sonra basldi kasik batmasi yani yumrtlama bittikten snra basldi ve kahverengi akintim oldu
Haber ver cnm ama ins olmazsn bebis gelirrr bnde hc bir belirti yokAmin cnm.valla ben sabaha adet olcam herhalde cok frna karin agrisi var suan.bakalim nasip.
Canim olmadim ama sabaha kadar resmen agladim.adet olacagm zaman gibi agri vardi.agri kesici de icmedim bisi falan varsa die.halen kasiklarimda yuk var gibi.olacak gibiyim.Haber ver cnm ama ins olmazsn bebis gelirrr bnde hc bir belirti yok
10 gün bekle canım sabretmek zor biliyorum ama bana doktorum öyle söyledi .Kizlar ben pazartesi yaptirdim 2.00 cikti. 5 gun falan geciktim. Yukseldi mi yukselmedi mi diye yarin yaptirsam tekrar 2 gunde cikar mi sizce ? Gec yumurtlama gec dollenme olabilir mi. Cunku boyle bu kadar hic gecikmem ben. Daha once de yazmistim kimse sallamadi. Kimse yok mu ya benle muhattap olacak?
senin kac cikmisti degerin? Ya hani diyolar ya 2 gunde 2 katina cikar diye. Ben de diyorum kendi kendime eger 2ye katlandiysa ihtimal var diye bilirim en azindan10 gün bekle canım sabretmek zor biliyorum ama bana doktorum öyle söyledi .
ayrica cevap yazdigin icin tesekkur ederim canim :)10 gün bekle canım sabretmek zor biliyorum ama bana doktorum öyle söyledi .
Canim sen bi kalk doktra gt cunku birde ebek yerlesmistr filan sorun olmasin bence bi gt kan testi yaptr agrida cekmissin hem. Bende uykumda belim degip durmusum esim sbh ise gndermydu kactim resmn ise geldim doktra gtmk istemyrum artik korkyrum cunku sen git bakalim bi ne diyecek doktr belki bebis tutunmustrCanim olmadim ama sabaha kadar resmen agladim.adet olacagm zaman gibi agri vardi.agri kesici de icmedim bisi falan varsa die.halen kasiklarimda yuk var gibi.olacak gibiyim.
Canim bende pzrtsi yaptrdim 1.20 cikti hala adet olmdm acaba yukseldimi bebek varmi merak edyrumKizlar ben pazartesi yaptirdim 2.00 cikti. 5 gun falan geciktim. Yukseldi mi yukselmedi mi diye yarin yaptirsam tekrar 2 gunde cikar mi sizce ? Gec yumurtlama gec dollenme olabilir mi. Cunku boyle bu kadar hic gecikmem ben. Daha once de yazmistim kimse sallamadi. Kimse yok mu ya benle muhattap olacak?