• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Canm bn

Canim bende pzrtsi yaptrdim 1.20 cikti hala adet olmdm acaba yukseldimi bebek varmi merak edyrum
aynen 2 gundur uyku tutmuyor yatinca. Yarin veya en gec cuma yaptirmak istiyorum tekrar. Insallah dusmez degerlerimiz. Kendimi cok sartlandirdim hamileymisim gibime geliyor. Sag kasigimda sanki boyle segirme gibi bazen de sizlama gibi cok hafif biseyler oluyor arada. Umarim psikolojik degildir

benim son 3 aydır adetlerim 21-22 günde oluyordu . çok kısa yani döngüm . ayırca over kistim var . sat tarihim 27 ekim . pazar günü regl olmayı bekliyordum ki pazartesi gün kist takibi için doktora gideyim regl olmadım . pazartesi gtiiğimde doktor kist küçülmüş ve rahminde kalınlaşma var dedi beta testi istedi . 3 aydır her ay deli gibi gebelik belirtilerim vardı ama bu ay hiç yoktu ve hep regl oalcağım diyordum . ama doktor söyleyince çok heyecan yaptım yine test sonucunu aldım 0,13 . yıkım oldu tabi . doktora gösterdim . bak senin regl döngün kısa olabilir ama gebelik olsa bile daha 3+0 çok küçük değerin böyle olması normal . 10 gün daha bekle dedi . şu an o testin üzerinden 2 gün geçti hala gelen giden yok. karnımda inanılmaz gaz ve şişlik , bel ağrısı ve yoğun akıntı var . su gibi gidiyor . bazen regl mi oldum diye gidiyorum ama bembeyaz akıntı . Allah ım ne olur sesimi duy . regl olmasın ve değerim yükselsin . inaşşah bebeğim benledir . Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın .

benim son 3 aydır adetlerim 21-22 günde oluyordu . çok kısa yani döngüm . ayırca over kistim var . sat tarihim 27 ekim . pazar günü regl olmayı bekliyordum ki pazartesi gün kist takibi için doktora gideyim regl olmadım . pazartesi gtiiğimde doktor kist küçülmüş ve rahminde kalınlaşma var dedi beta testi istedi . 3 aydır her ay deli gibi gebelik belirtilerim vardı ama bu ay hiç yoktu ve hep regl oalcağım diyordum . ama doktor söyleyince çok heyecan yaptım yine test sonucunu aldım 0,13 . yıkım oldu tabi . doktora gösterdim . bak senin regl döngün kısa olabilir ama gebelik olsa bile daha 3+0 çok küçük değerin böyle olması normal . 10 gün daha bekle dedi . şu an o testin üzerinden 2 gün geçti hala gelen giden yok. karnımda inanılmaz gaz ve şişlik , bel ağrısı ve yoğun akıntı var . su gibi gidiyor . bazen regl mi oldum diye gidiyorum ama bembeyaz akıntı . Allah ım ne olur sesimi duy . regl olmasın ve değerim yükselsin . inaşşah bebeğim benledir . Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın .
amiiin insallah. Insallah kirmizilari gormeyiz ya.

Canim bnmde kasikta batma oluyrdu dune kadar dun oda yok oldu sadece goguslerim sis o kdar yani bnde kendme hamileymisim gbi geliyr ama deger oyoe cikinca bilemedim ins vardr bebiss

Canim cok uzuldum kndime olms gbi uzuldum herseyn hyrlisi rabbim bir gun bizede verecek ins
Cok saol.cok uzgunum.sabahtan beri agliyorum.simdi dr aradim hafta sonu esim sperm testi yaptrmsi icin randevu aldim.daha bes aydir deniorum tabi belki bencillik ama insan iste uzuluyor.Allahim duysun sesimizi.rabbim isteyrn herkese nasip etsin saglikli hayirli evlatlar.

Kizlar ben pazartesi yaptirdim 2.00 cikti. 5 gun falan geciktim. Yukseldi mi yukselmedi mi diye yarin yaptirsam tekrar 2 gunde cikar mi sizce ? Gec yumurtlama gec dollenme olabilir mi. Cunku boyle bu kadar hic gecikmem ben. Daha once de yazmistim kimse sallamadi. Kimse yok mu ya benle muhattap olacak?
canım erken olunca cıkmıyo benım ılk hamılelıgımde en az bır hafta da 26 cıkmıstı beklemek lazım 10 gunu de gecmıstı 5004 cıkmıstı ıns senın de oyle olur. hamıle kaldım ama 6 aylıkken kaybettım bende cok ıstıyorum yenıden olsun

Cok saol.cok uzgunum.sabahtan beri agliyorum.simdi dr aradim hafta sonu esim sperm testi yaptrmsi icin randevu aldim.daha bes aydir deniorum tabi belki bencillik ama insan iste uzuluyor.Allahim duysun sesimizi.rabbim isteyrn herkese nasip etsin saglikli hayirli evlatlar.
Canim ne kdr kisa bi zamanda insan uzuluyor allahim en kisa zamanda verir insallah sanda uzme kendini canini sikma hic rabbim verr insallah. Benimde adetim gelicekmi bilmyrum hic bi agrim kalmdi gelmiyorda oyyy oyyyyy

Canim ne kdr kisa bi zamanda insan uzuluyor allahim en kisa zamanda verir insallah sanda uzme kendini canini sikma hic rabbim verr insallah. Benimde adetim gelicekmi bilmyrum hic bi agrim kalmdi gelmiyorda oyyy oyyyyy
amin inş.inş olmassın ınş bebişin vardır.

amin inş.inş olmassın ınş bebişin vardır.
Canim vala yarin bi doktra gidicm cunku bebis yoksa da bi sorun var demkki bnm hic boyle gecikmezdi e 2 hafta oncede kahvergi akinti geldi 2 hftdr kasiklarim batyodu ins bebistir ama

kızlarr bende yeni bebek düşünenlerdenim.. pazartesi kan testinde sonç <2,39 çıktı. yalnız antibiyotik kullnmam gerekiyodu negatif dediler.sonra içim rahat etmedi bide sağlık ocağına gittim doktor güldü dedi sınırdasın 7 değerin iki gün snra gel. bnde yarın hastaneye gidicem bakalım beli olsaydı ona göre enfeksiyon gitmeli. yirmilik dişde var çekilecek :( sekizinde bi tek korunmadık 10 u yumurtlama günüm..ilşkiden 12 gün snra beli olurmu bilmiom bakalım..

kızlarr bende yeni bebek düşünenlerdenim.. pazartesi kan testinde sonç <2,39 çıktı. yalnız antibiyotik kullnmam gerekiyodu negatif dediler.sonra içim rahat etmedi bide sağlık ocağına gittim doktor güldü dedi sınırdasın 7 değerin iki gün snra gel. bnde yarın hastaneye gidicem bakalım beli olsaydı ona göre enfeksiyon gitmeli. yirmilik dişde var çekilecek :KK43: sekizinde bi tek korunmadık 10 u yumurtlama günüm..ilşkiden 12 gün snra beli olurmu bilmiom bakalım..

hayırlısı olur ıns degerın 2,39 dan 7 ye mı cıktı tam anlayamadım ama oyleyse yukselıyo demektır

hayırlısı olur ıns degerın 2,39 dan 7 ye mı cıktı tam anlayamadım ama oyleyse yukselıyo demektır

canım cuma günü yaptırdım kan testi karıştırdım günleri ya o kadar kan verdim hastaneye gittim ki o zmn 2,39 yazıyodu .pazartesi saglık ocağına gittim doktor değer 7 dedi. sınırda ilaç kullanma iki üç gün sabret dedi.

sağlık ocağını sonucuna güvenme dedi arkadaşlar bnde yarın hastaneye gidim acaba belli olurmu ki ilşkiye gireli 11 gün oldu

canım cuma günü yaptırdım kan testi karıştırdım günleri ya o kadar kan verdim hastaneye gittim ki o zmn 2,39 yazıyodu .pazartesi saglık ocağına gittim doktor değer 7 dedi. sınırda ilaç kullanma iki üç gün sabret dedi.

anladım canım bı yükselme var bu güzel bırsey ıns guzel haberler alırsın tekrar ne zaman test yaptıracaksın

anladım canım bı yükselme var bu güzel bırsey ıns guzel haberler alırsın tekrar ne zaman test yaptıracaksın
yarın yaptırcam kan testi canım sağolasın. istiyoruz ama enfeksiyon var demişti kbb ilaçta kullanamıyorum. diş çektrmk istiyorum ama bakalım nolcakk :)

yarın yaptırcam kan testi canım sağolasın. istiyoruz ama enfeksiyon var demişti kbb ilaçta kullanamıyorum. diş çektrmk istiyorum ama bakalım nolcakk :)

sende saol canım olsun bebegımız ıcın herseye katlanıyoruz benımde dışım kırılmıştı ama oyle kalmıştı bebegımı kaybettım ama nasıp olmadı

sende saol canım olsun bebegımız ıcın herseye katlanıyoruz benımde dışım kırılmıştı ama oyle kalmıştı bebegımı kaybettım ama nasıp olmadı
Allahım sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin canım herkese . banada nfeksiyon zararlı diyolar sanırım hamileykn kullanıln antibiyotikler varmış şimdiden bişey belli değil ama bunları düşünüorum birazda ewham var :)

Back
X