• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Canim idrar da cikmaz diye duydum ama yine de sen bilirsin sonucu alinca yaz olur mu ben bile heyecan yaptim insallah olumludur
DUN AKŞAM IDRAR TESTI YAPTIM IKINCI CIZGI SILIK CIKTI BUGUN SAAT 11 DE DOKTORUMDA RANDEVUM VAR BAKALIM BI DE KAN TESTIYLE ONAYLAYALIM CAPSLOCK ACIKKALMIS KUSURUMA BAKMAYIN

DUN AKŞAM IDRAR TESTI YAPTIM IKINCI CIZGI SILIK CIKTI BUGUN SAAT 11 DE DOKTORUMDA RANDEVUM VAR BAKALIM BI DE KAN TESTIYLE ONAYLAYALIM CAPSLOCK ACIKKALMIS KUSURUMA BAKMAYIN
Canım hadi Hayırlısı başka sayfalarda duydum hep silik çizgi sonucu hep pozitif inşallah Sevinçli bir haber alırsın

Kizlar benimde regli 13 gün gecti 2 gün geçtiğinde kan testi yaptrdm 0.100 yani negatif çıktı. Gec döllenme olmus olabilir mi acaba?

İlk test sağlık ocağında yapıldı 30 olan doktor daha çok yeni Braz bekleyelim haftaya tekrar yapalım dedi ben dayanamadım ertesi gün yaptırdım 99,54 yükselmiş daha adetim e iki gün var bide eczaneden aldığım testte ikinci çizgi silik çıktı hamileysem kaç haftalık çözemedim canım.

İlk test sağlık ocağında yapıldı 30 olan doktor daha çok yeni Braz bekleyelim haftaya tekrar yapalım dedi ben dayanamadım ertesi gün yaptırdım 99,54 yükselmiş daha adetim e iki gün var bide eczaneden aldığım testte ikinci çizgi silik çıktı hamileysem kaç haftalık çözemedim canım.
Evet Allah'ın izniyle gebelik var. Biraz sabret doktora gidince ogrenirsn kac haftalik oldgnu. Bak biz hamile olup olmadigimizi bile bilmiyorz :( ama senim varmis iste ne guzel bekle ve sabret :)

[QUOTE="imtisall, post: 39403994, member: 655495tutmAllah'ın izniyle gebelik var. Biraz sabret doktora gidince ogrenirsn kac haftalik oldgnu. Bak biz hamile olup olmadigimizi bile bilmiyorz :KK43: ama senim varmis iste ne guzel bekle ve sabret :)[/QUOTE]
Aynen canim ben attim kafamdan artik 2 asilamam tutmadi saglikliyim tutat diye havalara girdim rabbim vermeyince vermiyor bende diyorum simdi kendime daha cok gemcim olur elbet diye . hepiniz dualarimdasiniz

Kizlar benimde regli 13 gün gecti 2 gün geçtiğinde kan testi yaptrdm 0.100 yani negatif çıktı. Gec döllenme olmus olabilir mi acaba?
olabilir canım... benimde adetim 1 gün geçince yaptım 0.66 çıkmıştı... ve sonra kat kat arttı çok şükür

benim idrarda çıkmıyor canım... ben kanda baktırıyorum... sendede iyi sabır varmış... gidip kanda baktırsana bacım
Bugün tahlil yaptrdm sonuc pazartesi cikcakms . Aslinda doktorun odasina bile girmek istemiyrm ne gatif cikti ya bi kere nefret ettm . Töbe töbe. Dua et canm hamilelern duasi kabul olurms.

Bugün tahlil yaptrdm sonuc pazartesi cikcakms . Aslinda doktorun odasina bile girmek istemiyrm ne gatif cikti ya bi kere nefret ettm . Töbe töbe. Dua et canm hamilelern duasi kabul olurms.
gününde baya geçmiş ama... İNŞAALLAH hamilesindir canım... o negatif lafını duymaktan bende nefret ediyorum:KK39:

Inşallah cnm. Sen ne kadarlk evlisin ve ne zamandir bebek istiyrsn :)
ben bir senelik evliyim ve 33 yaşındayım...bir tane düşük yaptım 3 ay önce... RABBİMİN izni keremiyle bu seferki bebişim bizi bırakmayacak... darısı başına canım benim

Back
X