• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Yıl olmadı daha 4 aylık evliyim :-) 23 yaşındayım dolayisiyla çocuk yok daha :-)
oy oy oy daha çok yolun var...acele etme... helede stres hiç yapma... stres hamileliği önler bunu unutma... oluruna bırak

oy oy oy daha çok yolun var...acele etme... helede stres hiç yapma... stres hamileliği önler bunu unutma... oluruna bırak
evet öyle oluyormuş ama elimde degil :( benimle ayni zamanda evlenenler var hamileler benim daha olmadi diye konusuylar bi ddoktora gorün falan diylar sinirim bozuluyr :KK14: hormon tahlilide yaptrdm hicbiseyn yok hersey normal seviye de dedi doktor bakalım nasip artk.

Bisey merak ediyrm. Sizin idrar testinde cikmiyrms ya suan hamilesnz hic yaptnz mi idrar testi. ben hamile oldgmu ogrenirsm sirf o cift cizgiyi görmek için idrar testi yapcm bile bile :-)

Canlar bide ben bunu daha yeni öğrendim. Sizinle paylaşmak istedim onca tedavi falan olmadı ama bunu da denemekte fayda var :KK54:ben ilişki sonrası vajinal duş yapıyordum baya baya suyu fışkırıyordum abdestim kabul olmaz diye ama hiç öyle değilmiş içe suyun gönderilmesi hamileliğe mükemmel derecede engelimiş :110: ilişki öncesi ve sonrası vajinaya su deydirmeyin ben bide böyle denicem ama üstüne düşmüyorum hoplıyorum zıplıyorum ohhh sefam olsun Rabbim vereceği zamanı biliyordur diyip beynimi rahatlatıyorum :KK45:

Canlar bide ben bunu daha yeni öğrendim. Sizinle paylaşmak istedim onca tedavi falan olmadı ama bunu da denemekte fayda var :KK54:ben ilişki sonrası vajinal duş yapıyordum baya baya suyu fışkırıyordum abdestim kabul olmaz diye ama hiç öyle değilmiş içe suyun gönderilmesi hamileliğe mükemmel derecede engelimiş :110: ilişki öncesi ve sonrası vajinaya su deydirmeyin ben bide böyle denicem ama üstüne düşmüyorum hoplıyorum zıplıyorum ohhh sefam olsun Rabbim vereceği zamanı biliyordur diyip beynimi rahatlatıyorum :KK45:
Evet bende okumustm bi yerde bu ay dikkat etmeye calistm. Bide cok sicak suyla yikanmkta iyi deglms ooonada dikkat et olur Allah'ın izniyle :)

merhaba arkadaşlar, bu başlığı yeni gördüm tam benimle ilgili :) adetim 9 gecikince test yaptırdım <5 altında :( ultrasonla bakıldı rahim duvarın kalınlaşmış adet olacak gibisin dedi ama olmadım bugün 14. gün gecikeli tekrra kan testi vermek istiyorum ama artık beni hastaneden kovacaklar :) adetim düzenli 31-33 günde olurum bakalım hayırlısı, sizin fikriniz ne dir?

merhaba arkadaşlar, bu başlığı yeni gördüm tam benimle ilgili :) adetim 9 gecikince test yaptırdım <5 altında :KK43: ultrasonla bakıldı rahim duvarın kalınlaşmış adet olacak gibisin dedi ama olmadım bugün 14. gün gecikeli tekrra kan testi vermek istiyorum ama artık beni hastaneden kovacaklar :) adetim düzenli 31-33 günde olurum bakalım hayırlısı, sizin fikriniz ne dir?
Sağlık ocaginda yaptir canm.

Benimde negatif kan testi ve 19.günde yani bugün regli oldummmmm :KK14::KK14:

Kizlar cok kotu birsrey olddus yine idrar yolu enfeksiyonu (sistit) tekrarladi bu kacinci aylarca tedavi oldum ama bugun basladi kan geldi cok moralim bozuk acaba asilamdan sonra mi kapti ki veya usutmede yapabilir mi tam da yumurtamin catlama gunuydu :110:

evet arkadaşlar 8. gün adet gecikmesi kan testim>0.5 di 15. gün gecikmeli kan testimde 0.54 yani bu ayda hamile değilim ama hala adet olmadım. Acaba kist falan mı var diye şüphe duyuyorum, neyse doktora gidicem adet söktürücü verir herhalde, herkese hayırlı bir ay olur inş. :)

Ben de bugun 2 gun gecıktım, yarın 3 olacak. Bugun erken gebelik testine bir sürü para bayıldım ama negatıfff :( Ne zaman adet olurum acaba..

Adetime 10gun kala emara girecegim icin kan testi yapildi sonuc 0.100 du.fakat adetim 6 gun gecti.bu aksam evde test yapicam nobetci eczane bulursam.sonucu yazarim.cok endiseliyim emarada girdim.boyle olupta hamile olan varmi acaba.:KK14:

Adetime 10gun kala emara girecegim icin kan testi yapildi sonuc 0.100 du.fakat adetim 6 gun gecti.bu aksam evde test yapicam nobetci eczane bulursam.sonucu yazarim.cok endiseliyim emarada girdim.boyle olupta hamile olan varmi acaba.:KK14:
Tekrar kan testi yaptr canm gec döllenme olmus olabilir.

10 ocakta beta hgc yaptırdım 0,100 cıktı ayın 19 yaptırdıgımda 55,81 21de yaptırdım 93,45 yükseliyo benim kan tahlilimde ilk başta negatifti ama ben hamile oldugumu hissesiyorudum beta hgc düşük bende sorunu var oda sanırım gec döllenmeden kaynaklanıyor doktor yükselmesi gayet iyi dedi 6 martta ulturasyon için cagırdı o güne kadar nasıl bekliycem bilmiyorum

Back
X