Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetimi 2 gün geçmişti yaptırdım 0,3 çıktı yani negatif...Adetimi 1 hafta geçtikten sonra yaptık 165,4 çıktı yani pozitif şimdi 1,5 aylık hamileyim Allahım sanada ve isteyen herkese versinn![]()
adet günümde 0.1 çıkmıştı
hamile değilim diye düşündüm belirti fln da yoktu
adetim 8.günü dr a gittim değer 1200 çıktı hatta keseyi de görmüştük
belirtiler de adet 4 gün fln geçtikten sonra başladı göğüslerim acıyodu
normalde adet olmadan önce fln acımazdı bende hiç
devamı güzel gelmedi benim ama adet en azından 3-4 gün geçmeli test için
adeti hiç gecikmeyen biri olarak buay 5 gün geçti..
dün idrar testi yaptım kendim evde, ikinci cizgi belli belirsiz bir cizgi..
hemen kan tahlili yaptırdım koca bir sıfır!!!!
bebek varsa da plansız bir hamilelik olacak zaten, ama acaba kan tahlili yanılır mı? ya da yanlış olabilir mi?bunu bilmem lazım,çünkü kullanmam gereken migren ilaçlarım var , nöroloji doktorum emin olana kadar kesinlikle ilaçları kullanma dedi
benim adetime 2 gün kala yaptırdım 2 çıkmıştı.doktor hamile değilsin dedi.bi hafta daha bekledim adet olmayınca kan testini tekrar ettik.sonuç 44,99 çıktı.geç döllenmeymiş.doktorum 3-4 günlük demişti.geç döllenmelerde çıkamıyomuş.
ilk defa bu bebğimde kan testi yaptırmıştım.
Adetimi 2 gün geçmişti yaptırdım 0,3 çıktı yani negatif...Adetimi 1 hafta geçtikten sonra yaptık 165,4 çıktı yani pozitif şimdi 1,5 aylık hamileyim Allahım sanada ve isteyen herkese versinn![]()
adet günümde 0.1 çıkmıştı
hamile değilim diye düşündüm belirti fln da yoktu
adetim 8.günü dr a gittim değer 1200 çıktı hatta keseyi de görmüştük
belirtiler de adet 4 gün fln geçtikten sonra başladı göğüslerim acıyodu
normalde adet olmadan önce fln acımazdı bende hiç
devamı güzel gelmedi benim ama adet en azından 3-4 gün geçmeli test için
Arkadaşlar adetiniz geçtiyse hamilelik şüphesi var demektir.Benim başıma da geldi bu durum sizlerle paylaşmak istedim.Beklenen adet tarihim geçtikten sonra birer hafta arayla 2 kere kan testi yaptırdım negatif çıktı hemde 0.01 tam negatif yani...17.gün doktora gittim ve doktorum birdaha kan testi yaptıralım olmazsa adet söktürücü kullanacağız dedi ve 3. kan tahlilimde adet tarihimi 17 gün geçtikten sonra pozitif sonucu gördüm.Kan testleri kesin sonucu gösteriyor ama geç yumurtlama olabiliyor.Evet beklemek çok zor oluyor ama adet söktürücü kullanmanızı tavsiye etmem arkadaşlar mümkünse adetinizin yada bebeğinizin kendiliğinden gelmesini bekleyin derim:))Allah hepinize hayırlısıyla nasip eder inşallah.
canım benmde beklenen adt tarihim 8 ekimdi ama adet olmadım yani bugunle 8 gün geckti bugun doktora gittim alttan usg ile baktı gebelik yok dedi snra belki yeni başlayan bir gebeliktr usg de görülmeyebilir kan tahlılı yapalım dedi kan tahlili değerimde 0.1 çıktı. sonra rahimde kalınlaşma oldugunu 10gün beklememi 10gün içinde adet olmazsam kan testini tekrarlıcağını söyledi rahim kalınlaşması gebelik belirtisi olabilir mi ?
evet canım gebeliğin başlangıcı zaten rahim kalınlaşmasıyla oluyo.. dr. sana onun için 10 gün sonra tekrar etmeyi önermiş adet döneminde de bu kalınlaşan ve bebeğe hazırlanan rahim duvarını atıyosun zaten! yani oraya yerleşiyo bebek rahim kendini bu şekilde hazırlıyo bebeğe! geç döllenme olduysa bebek o duvara yerleşicek ama bi döllenme yoksa adet olmak üzeresin demek oluyo.. umarım yardımım olmuştur
Kan tahlilinden önce bende usg ile baktırdım.Doktor rahim kalınlaşması var, gebelik olabilir yada adetin gelecek dedi.Akşamınada kan tahlilinden bebeğimi öğrendim çok şükür.Darısıda sana ve tüm bekleyenlere inşallah.Adetimin 10. günü kan tahlili yaptırdığımda 0.1 çıkmıştı.Sende bekle geç yumurtluyor olabilirsin..Benim hesalarıma göre adet olacağım tarihten 1 hafta sonra felan yumurtlama olmuş.Sakın günün geçti diye çalışmalara ara verme:)Gönlünü ferah tut hakkında hayırlısı olur inşallah.
Detay vereyim:)
Son adet tarihim 27 ağustos
Beklediğim adet tarihim 26 eylül (adetim düzenlidir)
İlk kan testim 29 eylül (sonuç 0.01)
İkinci kan testim 5 ekim (sonuç 0.01)
Üçüncü kan tetim 12 ekim (sonuç 103.9)
Adet tarihimden 17 gün sonra hcg değerim 103.9, bu değer normalde adet tarihinden 1-2 gün öncesinde çıkar.Benim yumurtlamam beklenenden çok sonra olduğu için bu değer çıktı.Yani 26 eylülde henüz yumurtlama olmamıştı bebekte yoktu dolayısıyla.Tahminen yumurtlama 2 ekim gibi oldu.Doktora gittiğimde yalancı bir son adet tarihi belirleyip ona göre hesap yapacağız.Yani şuan yaklaşık 4. haftanın sonlarındayım.
Akıntıma gelince hiç bakmamıştım hatta adetim geçtiği için kendimi hamile sanıyordum , çok bulantım ve halsizliğim vardı ayakta duramıyordum , çok üşüyordum.O yüzden çalışmada olmadı çok fazla öyle 2 güne bir falan gün saymalar hiç olmadı.Tamamen tesadüfen gününü yakalamışız yani:)3aydır gün ayarlaması yapıyordum tutmadı böyle hiç beklemediğimiz bir anda oldu.Allah ne zaman isterse o zaman veriyor bizde böyle kendi kendimize çabalayıp duruyoruz işte herşeyin bir zamanı var.Bugün duydum bir tanıdık 38 yaşında ünv. giden çocuğu var korunuyorken hamile kalmış.Bunun gibi Allah isterse korunurkende veriyor.
Forumda birçok yerde okuduğum bir konu vardı sizlerde görmüşsünüzdür mutlaka, eğer gebelik oluşmuşsa adet gününe yakın ovulasyon testleri pozitif gösteriyormuş.Bilimsel birşey değil ama deneyen kişiler olmuş işte ne kadar doğrudur bilemem.Adetim geçince 3.günü ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıkmıştı bende hamile olduğumu sanmıştım meğer yumurtlama oluyormuş:)
İlginç geliyor ama çok kişinin başına gelen bir durum.Yumurtlama gecikiyor dolayısıyla adette gecikiyor.O sırada işte döllenme olursa bebek oluyor, olmazsa adet geç gelmiş oluyor.Yeterince detaylı olmuştur umarım:)