• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

bugün aradığım konuydu adetime 5 gün kala kanda baktırdım 0.1 yani negatif adet günüm bugün 2 gündür pembeli akıntım var ama adet olmadım . ne yapmalıyım bilemiyorum çünk
ü bende kan pıhtılaşması var erken öğrenmem lazım ...

benim tam aradığım konuydu adetim ilk defa bu ay 3 gün geçikti dün ikinci günümde kan testi yaptırdım ve sonuç 0.21 negatifi gördüm ama ben hala adet olmadım yumurtlama günümden beri geçmeyen bi bel ağrım var arada kasılarım ağrıyo miğdem bulanıyor bu belirtiler psikolojikmi bilemiyorum ama ne bekarken nede evliyken hiç şaşmadı adetim tam tersine bu ay bebeği fazla kafama takmadım bile burda yazan arkadaşları görünce acaba bende hamileyimde sonra çıkarmı diye düşünmeden edemiyorum bilgisi fikri olan arkadaşlardan cevap verirseniz sevinirim:43::43::43:

ben de 5 gün kala yaptırmıştım. 0,100 çıkmıştı...en azından dedim 0,100 e kadar çıkabiliyorsa ilerleyen zamanlarda daha da yükslir.. ama kanda baktırıldığında çok geç döllenme olmamışsa yükselme olmuyor ya...ben de heveslenmiştim bu ay negatifi ve kırmızıları görünce çok üzüldüm...umutsuzluğa kapıldım..kimse üzülmesin... artık bebişler gelsin inşallah:44::44::49::49::49::49::54::54::54::54::54:

Adetimi 2 gün geçmişti yaptırdım 0,3 çıktı yani negatif...Adetimi 1 hafta geçtikten sonra yaptık 165,4 çıktı yani pozitif şimdi 1,5 aylık hamileyim Allahım sanada ve isteyen herkese versinn:nazar:

adet günümde 0.1 çıkmıştı
hamile değilim diye düşündüm belirti fln da yoktu
adetim 8.günü dr a gittim değer 1200 çıktı hatta keseyi de görmüştük
belirtiler de adet 4 gün fln geçtikten sonra başladı göğüslerim acıyodu
normalde adet olmadan önce fln acımazdı bende hiç
devamı güzel gelmedi benim ama adet en azından 3-4 gün geçmeli test için

adeti hiç gecikmeyen biri olarak buay 5 gün geçti..
dün idrar testi yaptım kendim evde, ikinci cizgi belli belirsiz bir cizgi..
hemen kan tahlili yaptırdım koca bir sıfır!!!!
bebek varsa da plansız bir hamilelik olacak zaten, ama acaba kan tahlili yanılır mı? ya da yanlış olabilir mi?bunu bilmem lazım,çünkü kullanmam gereken migren ilaçlarım var , nöroloji doktorum emin olana kadar kesinlikle ilaçları kullanma dedi

Kızlar selam, bu mesajlar açıkçası bana da umut oluyor sanki,
Beklediğim günüm 2 gün kadar geçti kan tesri yaptırdım dün 1,20 çıktı :(
Ama hala regl olmadım, akıntım var, başkada br belirtim yok
Daha gelmezse ne kadar beklemem gerekiyor bilemiyorum
Allah yardımcımız olsun..

benim adetime 2 gün kala yaptırdım 2 çıkmıştı.doktor hamile değilsin dedi.bi hafta daha bekledim adet olmayınca kan testini tekrar ettik.sonuç 44,99 çıktı.:64:geç döllenmeymiş.doktorum 3-4 günlük demişti.geç döllenmelerde çıkamıyomuş.:49:ilk defa bu bebğimde kan testi yaptırmıştım.

Adetimi 2 gün geçmişti yaptırdım 0,3 çıktı yani negatif...Adetimi 1 hafta geçtikten sonra yaptık 165,4 çıktı yani pozitif şimdi 1,5 aylık hamileyim Allahım sanada ve isteyen herkese versinn:nazar:

adet günümde 0.1 çıkmıştı
hamile değilim diye düşündüm belirti fln da yoktu
adetim 8.günü dr a gittim değer 1200 çıktı hatta keseyi de görmüştük
belirtiler de adet 4 gün fln geçtikten sonra başladı göğüslerim acıyodu
normalde adet olmadan önce fln acımazdı bende hiç
devamı güzel gelmedi benim ama adet en azından 3-4 gün geçmeli test için

ya gerçekten böle bşy oluyormu bugun adetim gecikeli 1 gün oldu sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bunu görünce kan testi yaptırdım ögleleyin degerim 0.1 negatif ..ama böle bşy oldugunu bilmiyordummm umarım adet olmam ve degerim artar..ama kulandıgım bebe time testinden çogu kişi memnun kalmamışş yalnış sonuc veriyor:(

kızlar adetimin gecikmesinin 11.gününde kan testi yaptırdım negatifti şimdi 14.günüm hala bişey ortada sizce tekrar test yaptırmalımıyım? $2011-10-12 19.10.16.webp
hatta sonucumuda yükledim,dikkat ederseniz birde "erkek" yazıyor,:30: ne anlama geliyo anlamadım

Arkadaşlar adetiniz geçtiyse hamilelik şüphesi var demektir.Benim başıma da geldi bu durum sizlerle paylaşmak istedim.Beklenen adet tarihim geçtikten sonra birer hafta arayla 2 kere kan testi yaptırdım negatif çıktı hemde 0.01 tam negatif yani...17.gün doktora gittim ve doktorum birdaha kan testi yaptıralım olmazsa adet söktürücü kullanacağız dedi ve 3. kan tahlilimde adet tarihimi 17 gün geçtikten sonra pozitif sonucu gördüm.Kan testleri kesin sonucu gösteriyor ama geç yumurtlama olabiliyor.Evet beklemek çok zor oluyor ama adet söktürücü kullanmanızı tavsiye etmem arkadaşlar mümkünse adetinizin yada bebeğinizin kendiliğinden gelmesini bekleyin derim:))Allah hepinize hayırlısıyla nasip eder inşallah.

Son düzenleme:
arkadaşlar mrhb,konu açtım ama çok fazla yorum alamayınca burada size de sorayım istedim.Temmuz 23 gecesi artık 24 ü mü sayılır bilmem bi ilişkim oldu,zevk suyundan şüphelendim(aslında normal bi ilişki değildi yüzeyseldi ama şüphe işte.25inde adet oldum.ağustos adetimde normal zamanında geldi.adet döngüsünün 27.günü (14 eylülde) kan testi yaptırdım 2den küçük çıktı,ertesi günde adet oldum normal zamanında.emin olamadım yine üstüne görme olayı fln yazan gören çok olunca korktum,adetim bittikten bi bir hafta sonra fln yeniden yaptırdım (22 eylül) onda da 1 çıktı. o günden sonra (temmuz)hiç ilişkim olmadı bu da zaten tam bi ilişki değildi ama ben bu yazılanları okuyunca hala korkuyorum,bu kadar zaman geçti adetlerim düzenli (normalde 26. 28. gün oluyorum) bu ay 27. gün oldum bugün de son günü adetimin.ama hala acaba dememe sebep olcak bişey var mı söyleyin nolur.son yaptırdıgım tahlil sonuclarım da bunlar.
TSH- 1.25
FSH- 6.48
LH-6.47
prolaktin- 10.8
HCG- 1
Estradiol- 138.93 açtıgım konuda bi arkadas bu değerin biraz yüksek oldugunu yazmıs herhalde adetine yakındı demiş ama ben adetimden sonra yaptırdım sizce korkacak bişey var mı?Yenilemeye gerek var mı testi?Nolur yorum yapın bişey söyleyin sizin bilginiz çoktur özellikle evli olan bayanlar.sağolun.

Son düzenleme:
serpilcim için çok çok rahat olsun bir daha da bosuna kan testi yaptırma hamile olman zaten yasadıgın ilişkiyle imkansız bu bir, 2 kere normal adet görmüşsün bu iki, zaten hcg hormonu 1 cıkmıs bu da 3. o yüzden bi daha ugrasma canım

Arkadaşlar adetiniz geçtiyse hamilelik şüphesi var demektir.Benim başıma da geldi bu durum sizlerle paylaşmak istedim.Beklenen adet tarihim geçtikten sonra birer hafta arayla 2 kere kan testi yaptırdım negatif çıktı hemde 0.01 tam negatif yani...17.gün doktora gittim ve doktorum birdaha kan testi yaptıralım olmazsa adet söktürücü kullanacağız dedi ve 3. kan tahlilimde adet tarihimi 17 gün geçtikten sonra pozitif sonucu gördüm.Kan testleri kesin sonucu gösteriyor ama geç yumurtlama olabiliyor.Evet beklemek çok zor oluyor ama adet söktürücü kullanmanızı tavsiye etmem arkadaşlar mümkünse adetinizin yada bebeğinizin kendiliğinden gelmesini bekleyin derim:))Allah hepinize hayırlısıyla nasip eder inşallah.

canım benmde beklenen adt tarihim 8 ekimdi ama adet olmadım yani bugunle 8 gün geckti bugun doktora gittim alttan usg ile baktı gebelik yok dedi snra belki yeni başlayan bir gebeliktr usg de görülmeyebilir kan tahlılı yapalım dedi kan tahlili değerimde 0.1 çıktı. sonra rahimde kalınlaşma oldugunu 10gün beklememi 10gün içinde adet olmazsam kan testini tekrarlıcağını söyledi rahim kalınlaşması gebelik belirtisi olabilir mi ?

canım benmde beklenen adt tarihim 8 ekimdi ama adet olmadım yani bugunle 8 gün geckti bugun doktora gittim alttan usg ile baktı gebelik yok dedi snra belki yeni başlayan bir gebeliktr usg de görülmeyebilir kan tahlılı yapalım dedi kan tahlili değerimde 0.1 çıktı. sonra rahimde kalınlaşma oldugunu 10gün beklememi 10gün içinde adet olmazsam kan testini tekrarlıcağını söyledi rahim kalınlaşması gebelik belirtisi olabilir mi ?

evet canım gebeliğin başlangıcı zaten rahim kalınlaşmasıyla oluyo.. dr. sana onun için 10 gün sonra tekrar etmeyi önermiş adet döneminde de bu kalınlaşan ve bebeğe hazırlanan rahim duvarını atıyosun zaten! yani oraya yerleşiyo bebek rahim kendini bu şekilde hazırlıyo bebeğe! geç döllenme olduysa bebek o duvara yerleşicek ama bi döllenme yoksa adet olmak üzeresin demek oluyo.. umarım yardımım olmuştur

evet canım gebeliğin başlangıcı zaten rahim kalınlaşmasıyla oluyo.. dr. sana onun için 10 gün sonra tekrar etmeyi önermiş adet döneminde de bu kalınlaşan ve bebeğe hazırlanan rahim duvarını atıyosun zaten! yani oraya yerleşiyo bebek rahim kendini bu şekilde hazırlıyo bebeğe! geç döllenme olduysa bebek o duvara yerleşicek ama bi döllenme yoksa adet olmak üzeresin demek oluyo.. umarım yardımım olmuştur

evt cnm saolasn işnh regl olmaz :) ve bebeğim gelir..:)

Kan tahlilinden önce bende usg ile baktırdım.Doktor rahim kalınlaşması var, gebelik olabilir yada adetin gelecek dedi.Akşamınada kan tahlilinden bebeğimi öğrendim çok şükür.Darısıda sana ve tüm bekleyenlere inşallah.Adetimin 10. günü kan tahlili yaptırdığımda 0.1 çıkmıştı.Sende bekle geç yumurtluyor olabilirsin..Benim hesalarıma göre adet olacağım tarihten 1 hafta sonra felan yumurtlama olmuş.Sakın günün geçti diye çalışmalara ara verme:)Gönlünü ferah tut hakkında hayırlısı olur inşallah.

benimde durumum buna benzer. ekimin 10 yda 12 sinde adet olmam laizm ama bugun 16 si ve ben adet olmadim
bir kac kere idrar testi yaptim negatif. kan verdim sali alicam. bakalim ne cikicak
adetten 1 hafta once yumurtlama akitisina benzer birsye geldi emin olamadim ama birlikte oldum esimle
belki diye. bilmiyorum simdi ondan supheleniyorum o akintidan 10 gun sonra kan vermis oldum.
yani catlama o gun olduysa 10 gun sonraki kan testinde birsey belli olurmu kizlar.

Kan tahlilinden önce bende usg ile baktırdım.Doktor rahim kalınlaşması var, gebelik olabilir yada adetin gelecek dedi.Akşamınada kan tahlilinden bebeğimi öğrendim çok şükür.Darısıda sana ve tüm bekleyenlere inşallah.Adetimin 10. günü kan tahlili yaptırdığımda 0.1 çıkmıştı.Sende bekle geç yumurtluyor olabilirsin..Benim hesalarıma göre adet olacağım tarihten 1 hafta sonra felan yumurtlama olmuş.Sakın günün geçti diye çalışmalara ara verme:)Gönlünü ferah tut hakkında hayırlısı olur inşallah.

bu durum bana çok ilginç geliyo.. kanda çıkmaması yani senin adetin tam olarak 10 fan geçti ve sen ilk kan tahlilini öyle mi verdin de çıkmadı sekerci? eğer öyleyse kendin akıntı şekline göre takip edebildin mi peki biraz detay versene canım? kafam karışıyooo :26:

Detay vereyim:)
Son adet tarihim 27 ağustos
Beklediğim adet tarihim 26 eylül (adetim düzenlidir)
İlk kan testim 29 eylül (sonuç 0.01)
İkinci kan testim 5 ekim (sonuç 0.01)
Üçüncü kan tetim 12 ekim (sonuç 103.9)

Adet tarihimden 17 gün sonra hcg değerim 103.9, bu değer normalde adet tarihinden 1-2 gün öncesinde çıkar.Benim yumurtlamam beklenenden çok sonra olduğu için bu değer çıktı.Yani 26 eylülde henüz yumurtlama olmamıştı bebekte yoktu dolayısıyla.Tahminen yumurtlama 2 ekim gibi oldu.Doktora gittiğimde yalancı bir son adet tarihi belirleyip ona göre hesap yapacağız.Yani şuan yaklaşık 4. haftanın sonlarındayım.

Akıntıma gelince hiç bakmamıştım hatta adetim geçtiği için kendimi hamile sanıyordum , çok bulantım ve halsizliğim vardı ayakta duramıyordum , çok üşüyordum.O yüzden çalışmada olmadı çok fazla öyle 2 güne bir falan gün saymalar hiç olmadı.Tamamen tesadüfen gününü yakalamışız yani:)3aydır gün ayarlaması yapıyordum tutmadı böyle hiç beklemediğimiz bir anda oldu.Allah ne zaman isterse o zaman veriyor bizde böyle kendi kendimize çabalayıp duruyoruz işte herşeyin bir zamanı var.Bugün duydum bir tanıdık 38 yaşında ünv. giden çocuğu var korunuyorken hamile kalmış.Bunun gibi Allah isterse korunurkende veriyor.

Forumda birçok yerde okuduğum bir konu vardı sizlerde görmüşsünüzdür mutlaka, eğer gebelik oluşmuşsa adet gününe yakın ovulasyon testleri pozitif gösteriyormuş.Bilimsel birşey değil ama deneyen kişiler olmuş işte ne kadar doğrudur bilemem.Adetim geçince 3.günü ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıkmıştı bende hamile olduğumu sanmıştım meğer yumurtlama oluyormuş:)

İlginç geliyor ama çok kişinin başına gelen bir durum.Yumurtlama gecikiyor dolayısıyla adette gecikiyor.O sırada işte döllenme olursa bebek oluyor, olmazsa adet geç gelmiş oluyor.Yeterince detaylı olmuştur umarım:)

gerçekten çok enteresan yaa.. Kurban olduğumRabbim kendi belirtiyo işte.. herşey ondan.. sen nooolur bidaa adet olmiyim die dua ettin galibaaa Allah da sana adet olmadan ikinci ayında aslında bebish verdi :) Allah sağlıklı ve güzel bi hamilelikle zamanlı doğum nasip etsin inşallah! gaaayet açıklayıcı olmuşsun :) teşekkür ederim.. benim de her ay normalde düzenli reglim ve her ay yumurtlama dönemimi bilinçli yaşarım bu ay kurudum kaldım resmen :) uyuz bi durum..

Detay vereyim:)
Son adet tarihim 27 ağustos
Beklediğim adet tarihim 26 eylül (adetim düzenlidir)
İlk kan testim 29 eylül (sonuç 0.01)
İkinci kan testim 5 ekim (sonuç 0.01)
Üçüncü kan tetim 12 ekim (sonuç 103.9)

Adet tarihimden 17 gün sonra hcg değerim 103.9, bu değer normalde adet tarihinden 1-2 gün öncesinde çıkar.Benim yumurtlamam beklenenden çok sonra olduğu için bu değer çıktı.Yani 26 eylülde henüz yumurtlama olmamıştı bebekte yoktu dolayısıyla.Tahminen yumurtlama 2 ekim gibi oldu.Doktora gittiğimde yalancı bir son adet tarihi belirleyip ona göre hesap yapacağız.Yani şuan yaklaşık 4. haftanın sonlarındayım.

Akıntıma gelince hiç bakmamıştım hatta adetim geçtiği için kendimi hamile sanıyordum , çok bulantım ve halsizliğim vardı ayakta duramıyordum , çok üşüyordum.O yüzden çalışmada olmadı çok fazla öyle 2 güne bir falan gün saymalar hiç olmadı.Tamamen tesadüfen gününü yakalamışız yani:)3aydır gün ayarlaması yapıyordum tutmadı böyle hiç beklemediğimiz bir anda oldu.Allah ne zaman isterse o zaman veriyor bizde böyle kendi kendimize çabalayıp duruyoruz işte herşeyin bir zamanı var.Bugün duydum bir tanıdık 38 yaşında ünv. giden çocuğu var korunuyorken hamile kalmış.Bunun gibi Allah isterse korunurkende veriyor.

Forumda birçok yerde okuduğum bir konu vardı sizlerde görmüşsünüzdür mutlaka, eğer gebelik oluşmuşsa adet gününe yakın ovulasyon testleri pozitif gösteriyormuş.Bilimsel birşey değil ama deneyen kişiler olmuş işte ne kadar doğrudur bilemem.Adetim geçince 3.günü ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıkmıştı bende hamile olduğumu sanmıştım meğer yumurtlama oluyormuş:)

İlginç geliyor ama çok kişinin başına gelen bir durum.Yumurtlama gecikiyor dolayısıyla adette gecikiyor.O sırada işte döllenme olursa bebek oluyor, olmazsa adet geç gelmiş oluyor.Yeterince detaylı olmuştur umarım:)

cnm bşy sorcam adetin düzensizmii acaba..adetin 3 .günü yumuırtlaman oluyormuş yaaa .umarım bende snein gibi olurum hayırlısı ile.. adetim 1 gün geçti kan testim 0.100 çıktı..bugun 4 gün gecikmiş oldu çok merak ediyroum hamile deilsemde bari adet olayımda bu aydan umudumu keseyim..ne gariptirki kan testim negatif çıkmasına ragmen içimde hala azda olsa bi umut var:(

Amin amin inşallah tüm hamilelere hayırlı, sağlıklı doğum nasip etsin inş.Hamile olmayanlara da bir an önce hamileliği nasip etsin.
Yok öyle adet olmayım diye felan dua etmedim:)) Allahtan herzaman hayırlısını dilerim.Çok şükür bu ay nasip etti darısıda sizin başınıza inşallah.
Adet olamamakta kötü biliyorum, zamanında gelmeyince sanki birdaha hiç olmayacakmışsın gibi geliyor.Yada bir hastalıktan şüphe ediyorsun.Can sıkıcı bir durum.

Back
X