• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

am moralim o kadar bozuk ki dokunsan ağlarım :KK43:( zaten ara ara ağlıyorum da. benimadetim hiç gecikmezdi ik ay denemede bile tam gününde oldum o kadar strese rağmen . amam şimdi ne çıkıyor nede adet oluyorum. devamlı çalışmalara devam ediyorum gün aşırı bırakmadım ama offf of ağlamak istiyorum yaaa
Hiç moralini bozma canım varsa da aşırı stres gebeliği kötü etkiler biliyorsun bi sıkıntı yoksa vakti saatini bekliyorum. İçini serin tut,bebiş in seni bulur

Merhaba ben 10 Şubat'ta regl oldum 3 gün Sürüyor 28 günde bir oluyorum düzenli olarak .. 10 martta olmam gerekiyordu olmadı 11 martta betahcg yaptırdım negatif dediler.. Göğüslerim ağrıyor kasıklarıma ara sıra Bıçak saplanıyor gibi oluyor geç Döllenme olabilirmi sizce testi nezaman tekrarlamak gerekir yada Dr nezaman girmeliyim

Merhaba ben 10 Şubat'ta regl oldum 3 gün Sürüyor 28 günde bir oluyorum düzenli olarak .. 10 martta olmam gerekiyordu olmadı 11 martta betahcg yaptırdım negatif dediler.. Göğüslerim ağrıyor kasıklarıma ara sıra Bıçak saplanıyor gibi oluyor geç Döllenme olabilirmi sizce testi nezaman tekrarlamak gerekir yada Dr nezaman girmeliyim
Canim 10 günu doldurduktan sonra hastalanmassan yaptı test bidaha

Bendede pko var 3 aydır klomen kullandim iki aydır gününde hastalaniyordum bu ay gelmedi kan tahlili yaptırdım 0.100 çıktı negatif ama hala hastalanmadim ayin 2.Marta olmam gerekiyordu

Bendede pko var 3 aydır klomen kullandim iki aydır gününde hastalaniyordum bu ay gelmedi kan tahlili yaptırdım 0.100 çıktı negatif ama hala hastalanmadim ayin 2.Marta olmam gerekiyordu
Senin epey olmus ozaman 2 martsa insaalah guzel bişeyler olur :) nezaman test yapacaksın tekrar

Evett 2,5 yıllık Evliyim ilk 1,5 sene yazz kullandım sonra esim korundu ) aydır da bekliyoruz ha bu ay ha bu ay diye

Korkma 1 sene normal dok bile bakmıyor 1 seneyi doldurmadan Rabbim hayirlisiyla bütün isteyenlere versin
Âmin insaalah Rabbim isteyen herkese hayırlısını nasip etsin ben dogumkontrol hapı kullandım diye korkutuyorlar beni onun icin endişeliyim siz nekadardir planlıyorsunuz

Âmin insaalah Rabbim isteyen herkese hayırlısını nasip etsin ben dogumkontrol hapı kullandım diye korkutuyorlar beni onun icin endişeliyim siz nekadardir planlıyorsunuz
Canim ben 4 yıldır uğraşıyorum 2 defa aşılama yaptırdım tutmadı

Back
X