• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Dogum kontrol hapı hakkında çok fazla bilgim yok ama ilk senden duydum
Yani bende bisey duymamıştım onun icin başladım ve kullandım ama tembellik yapıyormuş sırf bunu kullandı diye felancanin cocuğu olmadı gibi söylemler duyuyorum Buda beni acabami diye sormaya itiyor yoksa Dr teşhisi degil

Yani bende bisey duymamıştım onun icin başladım ve kullandım ama tembellik yapıyormuş sırf bunu kullandı diye felancanin cocuğu olmadı gibi söylemler duyuyorum Buda beni acabami diye sormaya itiyor yoksa Dr teşhisi degil
Yok canım ya inanma doktorlar çocuk tedavisini kesip veriyor düzene girsin diye

Kizlar lutfen banada bi yardimci olun adetimin 26 gunu doktorumun istegi ilekanda beta hcgye baktirdim 1.20 cikti doktor gebelik yok dedi daha sonra bende adetimi bekledim ama o donemde kasik agrim cok oldu adet gunumde hafif akinti ile karsik pembe kanama oldu 7 gun surdu ama birgun geldi bir gungelmedi geldigi zamanda wc ye gittigimde peceteye cok az geliyordu ve adetim yogunlasmadan bitti bugunle birlikte 8 gun gecti 2 gun once idrarda yaptim cikmadi neden boyle olabilir normalde duzenliyimdr bu ay tuhaf biseyler oldu yardiminiz icin simdiden tskler biraz uzun oldu kusura bkmyin

Ben idrar testi yaptım bir kere o zaman pozitif çıktı. adetten 5 gün önce test yaptırdım 1.20 cktı negatif yani ama yinede adetim gecikince burdaki konulara da dayanarak umutlaniyordum olmadi.
idrar testi yapmayacağım bir daha:KK34:

Test yapmismiydin nekadar sonra geldi En Büyük TÜRKİYE

Ben idrar testi yaptım bir kere o zaman pozitif çıktı. adetten 5 gün önce test yaptırdım 1.20 cktı negatif yani ama yinede adetim gecikince burdaki konulara da dayanarak umutlaniyordum olmadi.
idrar testi yapmayacağım bir daha:KK34:
Evet buradaki yazılar insanı umutlandırıyor bende 10 martta olmam gerekiyordu olmadı betahcg 0.1 çıktı 11 martta hala olmadı simdi 10 gün geçsin diye bekliyorum ya geç döllenmeye diye umut iste kırmızılari giyene kadar hamileyim :)))

Merhaba siteye yeni üye olmama rağmen uzun zamandır Yorumları takip ediyorum.adet günümden 2 gün gecikti adet günümde test yaptım negatif çıktı dayanamadım dün kan testi yaptırdım Beta hcg değerim 0,10 çıktı erken mi davrandım test için bilemiyorum acaba hala umutlanmalımıyım doktor dün erken geldiğimi sonuç olumsuz olursa üzülmemi söyledi bi hafta gecikirse tekrar bakalm dedi yardımcı olurmusunuz bana
seninle tam olarak aynı durumdayız desem benimde adetim hiç gecikmezdi ikinci defa gecikiyor ki ilkinde gebe idim, nasip olmadı bebeğim düştü. şimdi adetimi 2 gün geçti ve bende dün bhcg baktırdım 0,1 çıktı. umutlanmalımıyım bilemiyorum:110:

Bana kimse cevap vemedi hala regl olmadim test yapmaya korkuyorum negatif olacak diye benim gibi olup hamile olan yokmu

Back
X