Inşallah canım hepimizin allah yardım etsin haber veririm tabikiAllah tez zamanda nasip etsin insaalah. Hatta salı gunü iyi bir haber ver bana burdan :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım hepimizin allah yardım etsin haber veririm tabikiAllah tez zamanda nasip etsin insaalah. Hatta salı gunü iyi bir haber ver bana burdan :)
Yani bende bisey duymamıştım onun icin başladım ve kullandım ama tembellik yapıyormuş sırf bunu kullandı diye felancanin cocuğu olmadı gibi söylemler duyuyorum Buda beni acabami diye sormaya itiyor yoksa Dr teşhisi degilDogum kontrol hapı hakkında çok fazla bilgim yok ama ilk senden duydum
Yok canım ya inanma doktorlar çocuk tedavisini kesip veriyor düzene girsin diyeYani bende bisey duymamıştım onun icin başladım ve kullandım ama tembellik yapıyormuş sırf bunu kullandı diye felancanin cocuğu olmadı gibi söylemler duyuyorum Buda beni acabami diye sormaya itiyor yoksa Dr teşhisi degil
Insaalah bakalım bende 20 martta bidaha bakayım artık olmazsa ozamana kadar belki ilk test erken diye çıkmamıştırYok canım ya inanma doktorlar çocuk tedavisini kesip veriyor düzene girsin diye
inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorumInsaalah bakalım bende 20 martta bidaha bakayım artık olmazsa ozamana kadar belki ilk test erken diye çıkmamıştır
Hadi bakalım once senden guzel haberler gelsin sonra benden görüşürüz ..inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorum
Görüşürüz canım
Hadi bakalım once senden guzel haberler gelsin sonra benden görüşürüz ..
Canımcim ne yaptın ??Görüşürüz canım
Gittim canım tahlil yaptı öğlen 3 ten sonra belli olcakCanımcim ne yaptın ??
Ayyyy hadi hayırlısı bakalım insaalah hayırlı haberlerini alırızGittim canım tahlil yaptı öğlen 3 ten sonra belli olcak
Test yapmismiydin nekadar sonra geldiBenim kırmızılar geldi![]()
Test yapmismiydin nekadar sonra geldi![]()
Evet buradaki yazılar insanı umutlandırıyor bende 10 martta olmam gerekiyordu olmadı betahcg 0.1 çıktı 11 martta hala olmadı simdi 10 gün geçsin diye bekliyorum ya geç döllenmeye diye umut iste kırmızılari giyene kadar hamileyim :)))Ben idrar testi yaptım bir kere o zaman pozitif çıktı. adetten 5 gün önce test yaptırdım 1.20 cktı negatif yani ama yinede adetim gecikince burdaki konulara da dayanarak umutlaniyordum olmadi.
idrar testi yapmayacağım bir daha![]()
Canim negatif değer gene ayniAyyyy hadi hayırlısı bakalım insaalah hayırlı haberlerini alırız![]()
Eee neden Gecikmiş peki bukadarCanim negatif değer gene ayni
seninle tam olarak aynı durumdayız desem benimde adetim hiç gecikmezdi ikinci defa gecikiyor ki ilkinde gebe idim, nasip olmadı bebeğim düştü. şimdi adetimi 2 gün geçti ve bende dün bhcg baktırdım 0,1 çıktı. umutlanmalımıyım bilemiyorumMerhaba siteye yeni üye olmama rağmen uzun zamandır Yorumları takip ediyorum.adet günümden 2 gün gecikti adet günümde test yaptım negatif çıktı dayanamadım dün kan testi yaptırdım Beta hcg değerim 0,10 çıktı erken mi davrandım test için bilemiyorum acaba hala umutlanmalımıyım doktor dün erken geldiğimi sonuç olumsuz olursa üzülmemi söyledi bi hafta gecikirse tekrar bakalm dedi yardımcı olurmusunuz bana