• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

merhaba kızlar bende okuduklarımdan sonra baya ümitlendim.ben 17 ekimde adet oldum en son.bugün aralık 3 . 16 gün gecikti.bundan 5 gün öncede kasıklarımda adet sancısı gibi ağrım oldu.2 gün sürdü ama adet olmadım.beyaz akıntım da var.kasıklarımda hareketler var seğirme şeklinde.dün kan testi yaptırdım sonuç:0,446 progesteron : 4,11 . bu sonuca göre doktor hamile değilsin fakat yumurtlaman olmuş dedi.biraz bekle olmazsan yine bakalım dedi.( furteral diye ilaç verdi.hamile olma şansım olmasına rağmen anlamadım bişiy:18:) ..yani hamile olma durumum var mı dedim evet var dedi.kızlar benim durumumu yaşayan varmı? ve düngeceden beride göğüslerimin uç kısımları hafif acıyor.yumurtlama olmuş demesi ne oluyor? yumurtlama olduysa çatlayıp adet olmam gerekmiyormuydu? allahım isteeyen herkese nasip etsin çok istiyorum anne olmayııı :(( bu yüzdenmi olmuyorr..:2:

selam canım bekle bıraz sıkıntı yapma kendıne,eğer hamıleysen saglıkla gelsın bebğin,sanırım anlatmak istedgn ilaç farlutal,bu tıp ılaçlar (nekadar doğru bilemyorum)bebek warsa tutunmasına yardımcı oluyo,yoksa adetı sökuyo dıe duymuştum,sabır dılıyorum,senle aynı durumdayım,kan tahlılım 0.100 çıktı,ama adet olamdım,farlutal kullndm dun bıttı beklemedeyım,hayırlısı,ennnn yakın zamanda bebeklerımız ı hedıye etsin Rabbım:54:

selam canım bekle bıraz sıkıntı yapma kendıne,eğer hamıleysen saglıkla gelsın bebğin,sanırım anlatmak istedgn ilaç farlutal,bu tıp ılaçlar (nekadar doğru bilemyorum)bebek warsa tutunmasına yardımcı oluyo,yoksa adetı sökuyo dıe duymuştum,sabır dılıyorum,senle aynı durumdayım,kan tahlılım 0.100 çıktı,ama adet olamdım,farlutal kullndm dun bıttı beklemedeyım,hayırlısı,ennnn yakın zamanda bebeklerımız ı hedıye etsin rabbım:54:

canım benim çok teşekkür ederim cevabın için.farlutal diye ilaçtı ama ben almadım(bu ilaç zarar verebilir diye biliyorum bende) cesaret edemiyorum.bebek olduğuna inanıyorum..inşallah bebeğimiz çok fazla bekletmez bizi kucağımıza almayı nasip eder..peki nezamana kadar bekliyim tekrar test için acaba?:18::18:

yumurtlama olmus ama dollenme olmamis galiba doktorun bunu demek istemis??

bilmiyorum canım ama bunu demek istemedi sanki progesteronum iyi çıktığı için hamilede olabilirsin dedi.yinede her ihtimale karşılık yumurtlama olduysa sadece döllenme olmadıysa diye eşimle birlikte olduk sık sık değerlendirelim dedik :17:bunun tutma olasılığı daha yüksek değil mi? Ben birde kızlar kolay hamile kalmanın formülünü buldum nette gezinirken.. Ilişki sonrasında hemen ayağa kalkmamak gerekiyormuş.ve ayakların altına ve beline yastık koyup yarım saat ayakların yukarda beklemek gerekiyormuş.erkekte boşalma esnasında hemen çekilmemesi 1-2 dk kalması (spermler iyice ulaşması için)gerekiyormuş.kadın ilişki öncesi vajinal duş almamalı,erkekte 48 saat boşalmamalıymış.bilmeyenler varsa bunu denesinler bakalım hep birlikte bide böyle deneyelim :17:allahım hepimizin yardımcı olsun..bebeğimi hasretle bekliyorum :2:

canım benim çok teşekkür ederim cevabın için.farlutal diye ilaçtı ama ben almadım(bu ilaç zarar verebilir diye biliyorum bende) cesaret edemiyorum.bebek olduğuna inanıyorum..inşallah bebeğimiz çok fazla bekletmez bizi kucağımıza almayı nasip eder..peki nezamana kadar bekliyim tekrar test için acaba?:18::18:

ilacı kullanmak istemıosan,sen bılırsın canım,1 hafta daha bekle testı tekrarlarsın,ben dayanamadım kullandım,1 kasımda bıttı ilacım,4 kasımda(bugun) geldı kırmızılar,hemde baya yoğun çok şükür,bı ıkı siyah parca pıhtılarda geldı,:17: ama rahtladım bı kaç aydr tam sökulmydu,hayırlısı,bu farlutal kullananların yorumlarında gördm,bı arkads 1 ay kullandım adetım sökuldu 2.ay hamıle kaldım dio:)) inşallah benımde öyle olur,sende inşallah 9 ay adet görmessn :34::34::49:

ilacı kullanmak istemıosan,sen bılırsın canım,1 hafta daha bekle testı tekrarlarsın,ben dayanamadım kullandım,1 kasımda bıttı ilacım,4 kasımda(bugun) geldı kırmızılar,hemde baya yoğun çok şükür,bı ıkı siyah parca pıhtılarda geldı,:17: ama rahtladım bı kaç aydr tam sökulmydu,hayırlısı,bu farlutal kullananların yorumlarında gördm,bı arkads 1 ay kullandım adetım sökuldu 2.ay hamıle kaldım dio:)) inşallah benımde öyle olur,sende inşallah 9 ay adet görmessn :34::34::49:

HAYIRLISI OLSUN CANIM :3: BEN HALA BEKLEMEDEYİM.BUGÜN HAFİF BULANTIM OLDU 2 SAATTİRDE ŞİŞTİ İYİCE KASIKLARIM GERGİN RAHAT OTURAMIYORUM BİLE. İNŞALLAH ADET OLMAM 9 AY BOYUNCA, BEBİŞİM GELİR :emir_bebek:.:26:BAKALIM BİR 10 GÜN DAHA BEKLEYİM TEST İÇİN OLMAZSA BENDE BU İLACI ALIRIM BİRDE ONU DENERİM :40:BİR GÜN BİZDE HAYIRLI HABERLERİ YAZARIZ İKİMİZDE İNŞALLAHH

Birde bugün ateş basması oluyor bende neden acaba? Ateşimde 37 derece. Ama benim hissettiğim daha fazla anlamadım bielen var mı?

ates basması hamılelık belırtısı 37 lerde olması da bunu gosterebılır..ben hamıle kaldıgım ay yumurtlamadan ıtıbaren atesım hep 37 lerde gezdi hayırlısı :emir_bebek:

benim 23 kasımda olmam gerekıyodu ama olmadım..30 kasımda kan tahlıl yaptırdım: 0.16 cıktı..
şimdi bunları okuyunca bı tuhaf oldum..! yalnız bu yorumlarınızı okumadan bır ıkı saat once acayıp bı kramp gırdı sag kasıgıma ve belıme..bı 15-20 dk kalkamadım yerımden..kalorıfere dayandım sıcaktan gecer dıye..ve gectı gercekten suanda ıyıyım ama bırden geldı agrı..anlam veremedım galıba sonunda adet oluyorum dedım ama yok bısey..!
bugun gecelı 12.gun oldu..yukselmış mıdır? yoksa kuruntu mu edıyom anlamadım..

gecmıs olsun ama 12 gun gecıyorsa bence bekleme bır daha test yaptır burdan anlasılacak bır durum degıl bu kadar agrı da normal degıl bence hamılelıkte hafıf bır kasılma olur yada adet olacakmıs gıbı hafıf bır sancı ama anıden gıren bır batma olmaz bence..baska bır problem olmasın jınekolojık muayene olmanı tavsıye ederım kandada baktırırsın hem:34:

ayy bu topiğin olmasına cok sevındım bastan bı okudumda cok mutlu oldum adete4 gun kala kan tahlılım 11.97 cıktı bugun adet gunum 7gun sonra dr randevum var ınsallah ogune kadar katlanır degerımde bebegı görürüm ınsallah kımyasal degıldır RABBIM HER ISTEYENE saglıkla hayırla versın ınsallah.

KIZLARR BUGÜN TAM ADETİM GEÇELİ 19 GÜN OLDU..BUGÜNDE SABAH UYANIR UYANMAZ BAŞIM CİDDİ DERECEDE DÖNDÜ AMA 10 SN.YE FALAN SONRA GEÇTİ.KAVHALTI YAPTIM ARADAN 10 DK.SONRA KAYBETTİĞİM BİŞİYİMİ ARARKEN BİRDEN BİRE MİĞDEM BULANIP KUSTUM LAVOYA DAHİ YETİŞEMEDİM :37: ALLAHIM BİRSÜRÜ BELİRTİ YAŞIYORUM İNŞALLAH YARABBİM ANNE OLMAMI NASİP ET:nazar: BEN NE YAPICAM KIZLAR YA BEKLEYEMEMİYORUM ARTIK ÇOK MERAK EDİYORUM HEMEN ÖĞRENMEK İSTİYORUM .. DÜNDE İDRARTESTİ YAPTIM EVDE ÇOK SİLİK ÇIKTI.KAÇ GÜN DAHA BEKLİYİM ACABA?BİRDE BEN ÖZELE GİDİYORUM BİRSÜRÜ PARA VERİYORUM SONUCU GÖRÜNCEDE ÇOK ÜZÜLÜYORUM.EN SON 4 GÜN ÖNCE GİTMİŞTİM..YUMURTLAMA OLMUŞTU KANDA BİŞİY ÇIKMAMIŞTI ACABA YUMURTLMAMA ZAMANINDA DENEDİĞİMİZ TUTTUMU? ÇÜNKÜ YASTIK KOYMUŞUM BELİMEDE YARIM SAATTE HİÇ KALKMAMIŞTIM.ALLAHIM YARDIM ETTT LÜTFENNN.. KIZLAR GALİBA BEN HERGÜN YAZICAM GELİŞMELERİ SİZE..:21: :52:

ayy bu topiğin olmasına cok sevındım bastan bı okudumda cok mutlu oldum adete4 gun kala kan tahlılım 11.97 cıktı bugun adet gunum 7gun sonra dr randevum var ınsallah ogune kadar katlanır degerımde bebegı görürüm ınsallah kımyasal degıldır RABBIM HER ISTEYENE saglıkla hayırla versın ınsallah.

CANIM TEBRİK EDERİM HAYIRLI OLSUN BEBİŞİN..11.97 GÜZEL BİR SONUÇ DAHA 4 GÜN VARMIŞ HEM..MAŞALLAH:nazar: AMİN CANIM DARISI BİZİM BAŞIMIZA..İNŞALLAHHH BENİM ADETLERİM DÜZENSİZ OLDUĞU İÇİN YUMURTLAMA GÜNLERİMİ FALAN HİÇ BİLMİYORUM.EN SON DOKTOR SÖYLEMİŞTİ YUMURTLAMAN OLMUŞ DİYE YOKSA NERDEE:9:İNŞALLAH TUTMUŞTUR DENEMELER..:49: GÜZEL HABERLERİN DEVAMINI BEKLİYORUM KENDİNE İYİ BAK

ayyy kızlar bu konu başlığını sevdimm ve umutlandıım .. Bat 30 kasım dı. 2 gün sonra kan testi yaptırdım 0,100 çıktı şimdiye kadar hiç adetim gecikmemişti. 5 gün geçti ama hala bişe yok... kasıklarmda özellikle sol tarafımda hafif batmalar oluyo ... dayanabilirsem 1 hafta daha beklemeyi düşünüyorum.. Kısmet artık Allah hayırlısını versin isteyen herkese inşallah...

CANIM TEBRİK EDERİM HAYIRLI OLSUN BEBİŞİN..11.97 GÜZEL BİR SONUÇ DAHA 4 GÜN VARMIŞ HEM..MAŞALLAH:nazar: AMİN CANIM DARISI BİZİM BAŞIMIZA..İNŞALLAHHH BENİM ADETLERİM DÜZENSİZ OLDUĞU İÇİN YUMURTLAMA GÜNLERİMİ FALAN HİÇ BİLMİYORUM.EN SON DOKTOR SÖYLEMİŞTİ YUMURTLAMAN OLMUŞ DİYE YOKSA NERDEE:9:İNŞALLAH TUTMUŞTUR DENEMELER..:49: GÜZEL HABERLERİN DEVAMINI BEKLİYORUM KENDİNE İYİ BAK

dun adet gunumdu dayanamadım idrar testı yaptım çizgi koyulasmıs :) daha önce yaptıklarımda hıc cıkmıyordu benımde adet 35 gunde bır oluyor bı gun akıntı geldı uzunca hah dedim bugun ilişki yapmak lazım dedim :)
demekkı kalmıs RABBIM SİZEDE VERSIN İNSALLAH kımsenın kucagı bos kalmasın insallah.

dun adet gunumdu dayanamadım idrar testı yaptım çizgi koyulasmıs :) daha önce yaptıklarımda hıc cıkmıyordu benımde adet 35 gunde bır oluyor bı gun akıntı geldı uzunca hah dedim bugun ilişki yapmak lazım dedim :)
demekkı kalmıs rabbım sizede versın insallah kımsenın kucagı bos kalmasın insallah.

ne güzel canım ya allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah:34:darısı bizim başımıza artık :)) bişiy sorcam sende hiç sabah uyandığın anda baş dönmen falan oldumu yada oluyomu? Ben 2 gündür baş dönmesi yaşıyorum sabahları kalktığım an.ama yavaşta kalkıyorum bayağı başım sasrılıyor 5 snye falan hamileliktenmi acaba? Ben hala adette olmadım bugün 20 gün oldu geçeli.ama yumurtlama geç olduğu için bende.. Ayın 1 inde yumurtlamam olmuştu bugün 6 sı şafak sayar gibi sayıyorum:1: Allahım gör şu kulunuda bir evlat nasip et bana :5: Bişiy daha sorcam sonucun 11.4 cıkmadan önce test yapmısmıydın evde? Nasıl cıkıyodu testın ?

ne güzel canım ya allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah:34:darısı bizim başımıza artık :)) bişiy sorcam sende hiç sabah uyandığın anda baş dönmen falan oldumu yada oluyomu? Ben 2 gündür baş dönmesi yaşıyorum sabahları kalktığım an.ama yavaşta kalkıyorum bayağı başım sasrılıyor 5 snye falan hamileliktenmi acaba? Ben hala adette olmadım bugün 20 gün oldu geçeli.ama yumurtlama geç olduğu için bende.. Ayın 1 inde yumurtlamam olmuştu bugün 6 sı şafak sayar gibi sayıyorum:1: Allahım gör şu kulunuda bir evlat nasip et bana :5: Bişiy daha sorcam sonucun 11.4 cıkmadan önce test yapmısmıydın evde? Nasıl cıkıyodu testın ?

baş dönmesi bende olmuştu hatta o kadar ki dünya kendı etrafında degıl sankı benım etrafımda donuyordu...tansıyonum 8 e 5 lere düşmüştü hatta hastaneye gıttım sebebını merak ettıgımden serum verdıler meger hamıleymısım ben...ınsallah ölesındır...

baş dönmesi bende olmuştu hatta o kadar ki dünya kendı etrafında degıl sankı benım etrafımda donuyordu...tansıyonum 8 e 5 lere düşmüştü hatta hastaneye gıttım sebebını merak ettıgımden serum verdıler meger hamıleymısım ben...ınsallah ölesındır...

inşallah canım günaydın buarada:)) bu sabah yine uyanınca başım döndü.idrarım çok koyuydu bide.bu gün ilişkinin üsütnden 7 gün geçti..adetimin üstündende 21 gün :53: şimdi kan testi yaptırsam çıkarmı acaba? Idrar testi yaptım az önce yine çıkmadı..gitsemmi hastaneye şimdi?enazından öğrensem rahatlıcam..değilsemde bukadar belirti yaşıyorum başka bişiy var deyip ayrıntılı muayene olucam..tansiyonum çok düşüyor dünden beri 7 günde belli olurmu canım hemen hazırlanıyımmı ben? Acil cvp lütfen

inşallah canım günaydın buarada:)) bu sabah yine uyanınca başım döndü.idrarım çok koyuydu bide.bu gün ilişkinin üsütnden 7 gün geçti..adetimin üstündende 21 gün :53: şimdi kan testi yaptırsam çıkarmı acaba? Idrar testi yaptım az önce yine çıkmadı..gitsemmi hastaneye şimdi?enazından öğrensem rahatlıcam..değilsemde bukadar belirti yaşıyorum başka bişiy var deyip ayrıntılı muayene olucam..tansiyonum çok düşüyor dünden beri 7 günde belli olurmu canım hemen hazırlanıyımmı ben? Acil cvp lütfen

7 gunde bellı olmaz bence..benım olaası adet tarıhımden 4 gun once cıkmıstı ıdrarda ama erken dollenmeydı muhtemelen senın adetıne kaç gun var yazsana bı...sana da gunaydın

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X