merhaba kızlar bende okuduklarımdan sonra baya ümitlendim.ben 17 ekimde adet oldum en son.bugün aralık 3 . 16 gün gecikti.bundan 5 gün öncede kasıklarımda adet sancısı gibi ağrım oldu.2 gün sürdü ama adet olmadım.beyaz akıntım da var.kasıklarımda hareketler var seğirme şeklinde.dün kan testi yaptırdım sonuç:0,446 progesteron : 4,11 . bu sonuca göre doktor hamile değilsin fakat yumurtlaman olmuş dedi.biraz bekle olmazsan yine bakalım dedi.( furteral diye ilaç verdi.hamile olma şansım olmasına rağmen anlamadım bişiy:18:) ..yani hamile olma durumum var mı dedim evet var dedi.kızlar benim durumumu yaşayan varmı? ve düngeceden beride göğüslerimin uç kısımları hafif acıyor.yumurtlama olmuş demesi ne oluyor? yumurtlama olduysa çatlayıp adet olmam gerekmiyormuydu? allahım isteeyen herkese nasip etsin çok istiyorum anne olmayııı( bu yüzdenmi olmuyorr..:2:
selam canım bekle bıraz sıkıntı yapma kendıne,eğer hamıleysen saglıkla gelsın bebğin,sanırım anlatmak istedgn ilaç farlutal,bu tıp ılaçlar (nekadar doğru bilemyorum)bebek warsa tutunmasına yardımcı oluyo,yoksa adetı sökuyo dıe duymuştum,sabır dılıyorum,senle aynı durumdayım,kan tahlılım 0.100 çıktı,ama adet olamdım,farlutal kullndm dun bıttı beklemedeyım,hayırlısı,ennnn yakın zamanda bebeklerımız ı hedıye etsin Rabbım