beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Kac gün adetiniz geçti ve adetijizin kacinci gününden sonra hala negatif değer gösterdi .

Kac gün adetiniz geçti ve adetijizin kacinci gününden sonra hala negatif değer gösterdi .
benim adetim 8 gün gecikti. 2.gün kan testinde 0,10 çıktı adetimden önce göğsüm şişer ve acı olurdu bu sefer hiçbiri yok sonradan pozitif olma ihtimali var mı geç döllenme olabilir mi

Benim polikistik overim vardi 35 günü aşan âdetlerim olurdu yumurtlamadı bilmezdim bile tahmini adet günüm birkaç gün gectiginde negatifti üstüne 12 gün gecikince tekrar idrar testi yaptim hafif silikti kan verdiğimde ise yeni hamileymişim.

herkese merhaba birileri de bana yardımcı olsun lütfen :( kasık ağrısı ve gebelik şüphesi ile 2 gün önce doktora gittm betahcg 0,6 çıktı yumurtlamanın 8. günüydü reglime de 10 gün varken çıkan sonuç 0,6.. gebelik yok dedi dün başka bi doktora gittim rahim kalınlığın 17 mm ya yarın falan regl olcaksın dedi(çümnkü 10-12 mm olunca regl olunuyormuş ) YA DA HAMİLESİN DEDİ. şimdi ben de bu ihtimale tutundum ne zaman kan versem ki tekrar?

günaydın kızlar ben adetime 5 gün kala beta 0,100 çıktı ancak 2 gün adetim gecikti ve mide bulantım ve göğüs hassasiyetim var işimden ötürü doktorA gidemiyprum benim gibi olupta sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı
Cnm bişey sorcam bunu yazdığında hamile miymissin bnmde beta 0.100 çıktı ama belirtilerin var adete de 1 hafta var

Senin 2 beta hcg arasında kac gun vardi.bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.yumurtlamam normal döngümde oldu.yani dun eger düzenim bozulmadıysa regli olmam gerekiyordu.ben 2 gun once beta hcg testi yaptırdım.sonuc 0.100.ama dün yerlesme kanamam oldu kahverengi 1.2 damla.regli olmadım.kasik ağrılarım hafif hafif var.ne zaman test yapmalıyım.

3.57 cıktı sonucum pkoluyum. Adetime daha var zaten düzensiz. Bir şey olabilir mi?

Merhaba çok uzun zaman geçmiş ama belki ihtiyacı olan birisi okur diye yazıyorum. Adetim 3 gün geçmişken kan testi 2.4 çıktı doktor belirsiz 20 gün sonra tekrar yapalım dedi. Ben dayanamayıp 5 gün sonra tekrarladım ve 191 çıktı. Yani eğer hamilelik yoksa değer gerçekten sıfır ya da sıfır değerlerde çıkıyor. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah ❤

Son düzenleme:
Merhaba çok uzun zaman geçmiş ama belki ihtiyacı olan birisi okur diye yazıyorum. Adetim 3 gün geçmişken kan testi 2.4 çıktı doktor belirsiz 20 gün sonra tekrar yapalım dedi. Ben dayanamayıp 5 gün sonra tekrarladım ve 191 çıktı. Yani eğer hamilelik yoksa değer gerçekten sıfır ya da sıfır değerlerde çıkıyor. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah ❤
Hayırlı olsun bende verdim 3.57 cıktı negatif dediler ama hepsi 0 cıkıyodu şimdi test yaptım iki çizgi

Nıye 20 gun dedı kı cok gec deıl mı

bana yardımcı oun lutfen adetıme 6 gun kala 2 gun az az gelen kahverengi leke yaşadım adetıme 2 gun kala kan testi yaptırdım sonuç 2,30 doktor gebelik yok dedi. yaptıgım arastırmalarda hep yerlesme kanaması sonrası tahlil yapın dıyordu peki neydi benım yasadıgım neden lekelenme oldu
Canım sonuç ne oldu peki

Merhaba bu hakikaten doğru mu ya ben pazartesi günü yani battan 3 gün geçmişti kan verdim 1.20 çıktı. Hamile değilim dedim kendi kendime. Hala adet olmadım. Kasık ağrım var. Bugün 5 gün geçmiş oluyor. İdrar testim var evde bir tane ne zaman yapmalıyım? Var mıdır birşey

Merhaba bu hakikaten doğru mu ya ben pazartesi günü yani battan 3 gün geçmişti kan verdim 1.20 çıktı. Hamile değilim dedim kendi kendime. Hala adet olmadım. Kasık ağrım var. Bugün 5 gün geçmiş oluyor. İdrar testim var evde bir tane ne zaman yapmalıyım? Var mıdır birşey
Merhabalar tekrar test yapın veya kan verin. Hamilelik yoksa 0 veya 0.100 oluyor.

Back
X