Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim adetim 8 gün gecikti. 2.gün kan testinde 0,10 çıktı adetimden önce göğsüm şişer ve acı olurdu bu sefer hiçbiri yok sonradan pozitif olma ihtimali var mı geç döllenme olabilir miKac gün adetiniz geçti ve adetijizin kacinci gününden sonra hala negatif değer gösterdi .
Cnm bişey sorcam bunu yazdığında hamile miymissin bnmde beta 0.100 çıktı ama belirtilerin var adete de 1 hafta vargünaydın kızlar ben adetime 5 gün kala beta 0,100 çıktı ancak 2 gün adetim gecikti ve mide bulantım ve göğüs hassasiyetim var işimden ötürü doktorA gidemiyprum benim gibi olupta sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı
Benim adetim 1 haftayı geçti. 2 gün önce kan verdim. 0.5 olan değerim 4.7 olmuş. Yarın tekrar kan vericem. İnşallah yükselir gebelik vardır. Kasıklarımda sızlamalar varKac gün adetiniz geçti ve adetijizin kacinci gününden sonra hala negatif değer gösterdi .
Hayırlı olsun bende verdim 3.57 cıktı negatif dediler ama hepsi 0 cıkıyodu şimdi test yaptım iki çizgiMerhaba çok uzun zaman geçmiş ama belki ihtiyacı olan birisi okur diye yazıyorum. Adetim 3 gün geçmişken kan testi 2.4 çıktı doktor belirsiz 20 gün sonra tekrar yapalım dedi. Ben dayanamayıp 5 gün sonra tekrarladım ve 191 çıktı. Yani eğer hamilelik yoksa değer gerçekten sıfır ya da sıfır değerlerde çıkıyor. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah ❤
Nıye 20 gun dedı kı cok gec deıl mıMerhaba çok uzun zaman geçmiş ama belki ihtiyacı olan birisi okur diye yazıyorum. Adetim 3 gün geçmişken kan testi 2.4 çıktı doktor belirsiz 20 gün sonra tekrar yapalım dedi. Ben dayanamayıp 5 gün sonra tekrarladım ve 191 çıktı. Yani eğer hamilelik yoksa değer gerçekten sıfır ya da sıfır değerlerde çıkıyor. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah ❤
Canım sonuç ne oldu pekibana yardımcı oun lutfen adetıme 6 gun kala 2 gun az az gelen kahverengi leke yaşadım adetıme 2 gun kala kan testi yaptırdım sonuç 2,30 doktor gebelik yok dedi. yaptıgım arastırmalarda hep yerlesme kanaması sonrası tahlil yapın dıyordu peki neydi benım yasadıgım neden lekelenme oldu
Malesef hamile değildim canimCanım sonuç ne oldu peki
Şüpheli bir değer bence tekrarlayamada değer3.57 cıktı sonucum pkoluyum. Adetime daha var zaten düzensiz. Bir şey olabilir mi?
Merhaba hamileymişim :)Şüpheli bir değer bence tekrarlayamada değer
Hayırlı olsun gözünüz aydınMerhaba hamileymişim :)
Merhaba bu hakikaten doğru mu ya ben pazartesi günü yani battan 3 gün geçmişti kan verdim 1.20 çıktı. Hamile değilim dedim kendi kendime. Hala adet olmadım. Kasık ağrım var. Bugün 5 gün geçmiş oluyor. İdrar testim var evde bir tane ne zaman yapmalıyım? Var mıdır birşeyMerhaba çok uzun zaman geçmiş ama belki ihtiyacı olan birisi okur diye yazıyorum. Adetim 3 gün geçmişken kan testi 2.4 çıktı doktor belirsiz 20 gün sonra tekrar yapalım dedi. Ben dayanamayıp 5 gün sonra tekrarladım ve 191 çıktı. Yani eğer hamilelik yoksa değer gerçekten sıfır ya da sıfır değerlerde çıkıyor. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah ❤
Merhabalar tekrar test yapın veya kan verin. Hamilelik yoksa 0 veya 0.100 oluyor.Merhaba bu hakikaten doğru mu ya ben pazartesi günü yani battan 3 gün geçmişti kan verdim 1.20 çıktı. Hamile değilim dedim kendi kendime. Hala adet olmadım. Kasık ağrım var. Bugün 5 gün geçmiş oluyor. İdrar testim var evde bir tane ne zaman yapmalıyım? Var mıdır birşey
İdrar testi yaptım sabah negatifMerhabalar tekrar test yapın veya kan verin. Hamilelik yoksa 0 veya 0.100 oluyor.
Kan ver bence adet olmazsanİdrar testi yaptım sabah negatif