• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Hastalandim canim cok üzüldüm ama kismet meger enfeksiyon varmis simdi fitil kullaniyorum :(

üzülme canım ben de hastalandım hem de taa bahara denerim bi daha ancak eşim görevde,
neyse buna da olumlu bakacağım vücudumu hazırlayacağım kafamı da rahatlatacağım demek ki böylesi daha iyiymiş napalım :3:

üzülme canım ben de hastalandım hem de taa bahara denerim bi daha ancak eşim görevde,
neyse buna da olumlu bakacağım vücudumu hazırlayacağım kafamı da rahatlatacağım demek ki böylesi daha iyiymiş napalım :3:

Rabbim hic ummadigimiz anlarda mucizelerini nasip edebiliyor bu ayki beta degerim 1839 cikti Allahim isteyen herkese nasip etsin canim benimkinide saglikla tamamina erdirsin inşallah -♡♥♡

adete 3 gün kala 1.20 çıktı ilk bebeğimin kalbi durdu inşallhh kırmızıları görmem lütfen lütfen Allahım

Arkadaşlar iyi aksamlar simdi hastanedengeldim adetim gecen ayin 1 de olmuatu 01.11.2013 yani normalde hep duzenlidir beta test sonucu 99 sizce erkenmi yaptirmisim

Kızlar benim adet düzenim(yada düzensizliğim) 35-28-33-30. günlerde adet oldum ama bugün itibariyle son adet tarihimden itibaren 37. günümdeyim ama hala adet olmadım. 34. günde idrar testi yaptım negatif 36. günde kan testi yaptım Beta hCG 0.1 yani negatif bugün 37. gün ama hala adet olmadım ve sürekli beyaz akıntım var.. Bu durumu yaşamış olan var mı? bole çıkıp hamile olan duymuştum ama hamile olma durumum var mıdır? adet olmazsam sorun ne olabilir ki? tüm kontrolleri yaptırdım kist falan hiçbişeyde yok kafayı yicem artık. hamile kalmak istiyorum:(((

kızlar bugün doktora gittim bu ay 15. gün yumurtam çatladı 17. gün yumurtlama kanaması yaşadım 25. gün tam günümde adet oldum adetimin sabahı test yaptım negatifti ama normalde çok gelirdi o gün çok az geldi 2. günde az geldi birde gece yıkanayım dedim sütümün geldiğini farkettim heralde hormonlarda sorun var dedim bugün 3. gün doktora gittim komple hormon tahlili birde gebelik baktı hormonlar çok iyi dedi ''GEBELİK 69'' HAMİLESİN dedi şaşırdım ama sevineyim mi üzüleyimmi anlamadım değer gününe göre çok düşük dış gebelikte olabilir bir terstlikte olabilir düşük gibi dedi 3 gün sonra yine tahlil yaptırıcam bakalım ne çıkıcak

ümitsiz kalmak ne zor Allahım. kendimize potansiyel hamile gözüyle bakıyoruz. sonuç hep negatif. 3. aşılamam oldu bu ay. bugün tam aşılama olalı 14 gün oldu. dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 0,703. nolur dua edin arkadaşlar. pes etmekten korkuyorum. Allahım isteyen herkese evlat versin

bugün doktora gittim yeniden kan testi yapıldı değer 269.75 yükselmiş yani:) gitmeden önce evdede idrar testi yapmıştım ondada 2. çizgi daha belirgindi perşembe günü 3 gün sonra yine gidicem ozamanda yazarım

ümitsiz kalmak ne zor Allahım. kendimize potansiyel hamile gözüyle bakıyoruz. sonuç hep negatif. 3. aşılamam oldu bu ay. bugün tam aşılama olalı 14 gün oldu. dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 0,703. nolur dua edin arkadaşlar. pes etmekten korkuyorum. Allahım isteyen herkese evlat versin

Canım Allahtan ümit kesilmez ben ne diye gittim ne oldu gittiğim gün rahim zarım 4mm ile 5mm arasıydı üstelik adet oldum diye gittim doktora bu şekil nasıl hamile kaldım dedim Allahın işi dedi Rabbim ol derse olur elbet seninde birgün olucak kendini üzmemeye çalış birde sorun hanginizde ben bu ay okuduğum duaları birde yaptığım şeyleri yazarım sana özelden mesaj at istersen

Son düzenleme:
selam kızlar size bişi sorucam

1 aralıktı benım sat ım.

Hala adet olmadım hamılelık belırtılerı var vucudumda ama dun ku kan testım 0,1 çıktı..

Ama adet olmama daha olabilir. Yada geçmiş de olabilir tam kestiremiyorum bazen uzun suruyo ..

Hala adet olmadıgım ıcın tedırgınım. Az daha beklıyeyım mı adet sokturucu kullnayım mı kızlar?

Selamm.... ben kan testi yaptirtim ve 0.1m cikti ama adet olacak gibi kasiklarim agriyo belim agriyo goguslerim sisti resmen dokunamiyorum ve surekli idrara cikiyorum sizce bu bir gebelik belirtilerimi lutfenn yardimmm edin...:41:

Son düzenleme:
selam kızlar size bişi sorucam

1 aralıktı benım sat ım.

Hala adet olmadım hamılelık belırtılerı var vucudumda ama dun ku kan testım 0,1 çıktı..

Ama adet olmama daha olabilir. Yada geçmiş de olabilir tam kestiremiyorum bazen uzun suruyo ..

Hala adet olmadıgım ıcın tedırgınım. Az daha beklıyeyım mı adet sokturucu kullnayım mı kızlar?

kafana göre sakın kullanma bak ben adet oldum diye gittim hamile çıktım doktora gözük o sana söyler zaten bazen hcg kana geç karışıyor

Selamm.... ben kan testi yaptirtim ve 0.1m cikti ama adet olacak gibi kasiklarim agriyo belim agriyo goguslerim sisti resmen dokunamiyorum ve surekli idrara cikiyorum sizce bu bir gebelik belirtilerimi lutfenn yardimmm edin...:41:

valla canım ne hamilesin nede değilsin diyebilirim belirtiler bazen adetle aynı oluyor ben ilk kızımda adetimin günü bel ve karın ağrısı oldu bunda adetime 3 gün kala göğüslerim şişti ama hiçbir ağrım yoktu birde adet olunca karnım şişer bunda dümdüzdü oradan şüphelendim ama adet olunca yok olmadı dedim 3. günü gittim hamileydim

valla canım ne hamilesin nede değilsin diyebilirim belirtiler bazen adetle aynı oluyor ben ilk kızımda adetimin günü bel ve karın ağrısı oldu bunda adetime 3 gün kala göğüslerim şişti ama hiçbir ağrım yoktu birde adet olunca karnım şişer bunda dümdüzdü oradan şüphelendim ama adet olunca yok olmadı dedim 3. günü gittim hamileydim
Ne yapmaliyim adetim bitincemi doktora gitmeliyim?:50:

Cnm aynı duyguları bende yaşıyorum benimde ilk aşılamam bugün 14 gün oldu kan testi yaptırdım negatif 0,100 çıktı.bütün hayallerim yıkıldı bir birimize dua edelim. Sakın pes etme Rabb'imizin bir bildiği vardır .çok samimi arkadaşım 3 kere tüp bebek tedavisi oldu tutmadı . Sonra kendi kendine hamile kaldı yeterki Rabbim izim versin herşey olur :(

regliye 4gün var ve azönce sadce negatif olduğunu öğrendim. :( Allah tan ümit kesilmez ama bu ayda tutmadı sanırım. çok üzgünümmm

merhabalar ben eylül ayında düşük yasadım kendılıgınden düştü sımdı cocuk ıstedık benım en son sat tarıhım 25 aralık 2013 dü adetlerim duzenlidir 21,01,2014 yada 22,01,2014 adet olucam(olmasam keske hamıle olsam) neyse konuya geleyım ben dayanamdım erkenden kan tahılılı verdım 13,01,2014 adetıme 9-10 gün kala cıkan sonuc 0,100 moralım sıfırlandı tabı sonra ıdrar testı yaptım oda negatıf ya bu deger yukselırmı belım ınanılmaz agrıyor normalde bu kadar agrımazdı uyku halım var ole bana ne olur soyleyın kanda adetıne 9-10 gün kala negatif cıkan ve daha sonra pozitif cıkan varmı 4 gün kaldı bu arada adet gunume

merhaba kızlar son adet tarihim 22 aralık bugün kan testi yaptırdım sonucum 0,844 çıktı önceleri negatifken hem 0,100 çıkardı yine de hamile olma ihtimalim var mı yaa bura da çok güzel örnekler okudum inşallah benim sonucumda öyle olur daha adete 4-5 gün var sonuç değişebilir mi

Back
X