• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Ne yapmaliyim adetim bitincemi doktora gitmeliyim?:50:

valla canım ne hamilesin nede değilsin diyebilirim belirtiler bazen adetle aynı oluyor ben ilk kızımda adetimin günü bel ve karın ağrısı oldu bunda adetime 3 gün kala göğüslerim şişti ama hiçbir ağrım yoktu birde adet olunca karnım şişer bunda dümdüzdü oradan şüphelendim ama adet olunca yok olmadı dedim 3. günü gittim hamileydim

Caanim adetim 2 gun gecti test yaptirdim 151ml cikti yani hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah :emir_bebek::49:

merhabalar ben eylül ayında düşük yasadım kendılıgınden düştü sımdı cocuk ıstedık benım en son sat tarıhım 25 aralık 2013 dü adetlerim duzenlidir 21,01,2014 yada 22,01,2014 adet olucam(olmasam keske hamıle olsam) neyse konuya geleyım ben dayanamdım erkenden kan tahılılı verdım 13,01,2014 adetıme 9-10 gün kala cıkan sonuc 0,100 moralım sıfırlandı tabı sonra ıdrar testı yaptım oda negatıf ya bu deger yukselırmı belım ınanılmaz agrıyor normalde bu kadar agrımazdı uyku halım var ole bana ne olur soyleyın kanda adetıne 9-10 gün kala negatif cıkan ve daha sonra pozitif cıkan varmı 4 gün kaldı bu arada adet gunume

Benim oyle oldu adetim 2 gun gecti kan testi yaptirdjm pozitif cikti

3 aylik evliyim ve ilk günden beri bebek istiyoruz ve bu ay çok umitliyim fakat adetime 3 4 gün kala kan testi yaptırdım 1,5 cikti belki erkendir diye bekledim umudumu kaybetmedim normalde hic bi adet belirtisi hissetmem ve genelde düzenlidir gecen ay regl gunumden iki gun önce göğüslerm acimisti ve regl olunca geçmişti bu ay tam bat tarihimde göğüslerm agrimya baslladi arada bel agrilarim ve kasiklarimda sanci oluyor adet tarihim 2 gun geçince idrar testi yaptim negatif ertsi gun tekrarladim negatif dün 3.gundu ve dayanamayip kan testi yaptrdim ve hüsran 0, 100 bugün 4. Gunum sizce hamile olma ihtimalim varmi yardım edin lutfen :(

adete 1 hafta varken 0.265 çıkmıştı üzüldüm ama hamileymişim :) oğlumuda aldım kucağıma şimdi 2. bebek varmı şüphesi içindeyim 1 hafta var adetime ama tahlil yaptırmaya korkuyorum :/ ya yoksa diye

merhaba arkdaşlar , bazı arkadaşların paylaşımlarını görünce çok mutlu oldum .Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. 1 yılı aşkındır bebek istiyoruz fakat olmuyor bu ay 3. klomen tedavimi gördüm. normalde kırmızılar 5-6 gibi olur. Ancak boynumdan ufak bir sıkıntı yaşadım doktor iğne yapacağı için durumu anlattım testi yaptık adete 3 kala sonuç 0,01 çıktı. Günüm geçer mi ? son durumum ne olur bilemiyorum ama hiç regle olacak gibi değilim .göğsüm şiş ağrım yok ,rahim üstüne doğru dokunduğumda böyle sertlik var bilmiyorum psk. de olabilir . Çok kötüyüm çaresizlik çok kötü:36::36::36::36:

Günaydın arkadaşlar...
Uzun zamandır konuyu takip etmeme rağmen ancak yazma gereği hissettim
5 aydır eşimle çocuk istiyoruz. Normalde 1-2 günlük aksaklıkları saymazsak 28 günde bir adet olurum. SAT 3 şubat olmasına rağmen halen regl olmadım. 3 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı. Fazla güvenmediğim için kan testi yaptırdım 2 gün önce 0,100 çıktı betam. Bunlara rağmen herhangi bir adet belirtim mevcut değil. Konuda deneyimi olan arkadaşlardan yardımcı olabilecek, ihtimalleri değerledirebilecek birileri olursa çok sevinirim :)

Günaydın arkadaşlar...
Uzun zamandır konuyu takip etmeme rağmen ancak yazma gereği hissettim
5 aydır eşimle çocuk istiyoruz. Normalde 1-2 günlük aksaklıkları saymazsak 28 günde bir adet olurum. SAT 3 şubat olmasına rağmen halen regl olmadım. 3 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı. Fazla güvenmediğim için kan testi yaptırdım 2 gün önce 0,100 çıktı betam. Bunlara rağmen herhangi bir adet belirtim mevcut değil. Konuda deneyimi olan arkadaşlardan yardımcı olabilecek, ihtimalleri değerledirebilecek birileri olursa çok sevinirim :)

aynı durumdayız canım ben 3 gün önce yaptırdım 0,001 çıktı. Bu günde regle günüm henüz bişey yok bir belirtimde yok inş. da olmaz:51::43::43: 1 yılı aşkındır uğraşıyoruz .Şubat 'ın 28 çekmesi etkiler mi acaba tarihi pekte anlamam ama aklıma geldi:kkk:

aynı durumdayız canım ben 3 gün önce yaptırdım 0,001 çıktı. Bu günde regle günüm henüz bişey yok bir belirtimde yok inş. da olmaz:51::43::43: 1 yılı aşkındır uğraşıyoruz .Şubat 'ın 28 çekmesi etkiler mi acaba tarihi pekte anlamam ama aklıma geldi:kkk:

akıllı telefonda regl takip uygulaması kullanıyorum. Ona göre de epey geçmiş görünüyor. Bir de 5-6 gün önce adet sancısı oldum resmen kıvrandım ama adetim gelmedi. İlk defa öyle birşey oldu. Nedir ben de anlamadım. Eğer gelmezse 1 hafta daha bekleyip testi tekrarlamayı düşünüyorum. Umarım kötü bir şey çıkmaz.

kızlar adetımı 1 gün gecınce idrarda 1 saat sonra silikte olsa pembe cızgı gördüm..yinede cok heyecanlandım çünkü bunu yasayan bırcok arkadaşımın sonradan gebe olduğunu ögrenmıstım emın olmak ıcın ertesı gün farklı marka aldım onda da daha silik cıktı bende gittim kan testı oldum dün sonuç 1.20 cıktı :( ama hala adet olmadım bekliyorum bir ümit..Rabbim olmayan herkese nasip etsin inş.
idrar testlerı ılk defa benı yanılttı hayırlısı bakalım..

Son düzenleme:
pufff benımde hafif leke oldu dün günümdü zaten çok az bir kere oldu o da ve hala bişey yok :((( hiç ümitlenmekte istemiyorum çünkü 3 gün kala kanda test yapıldı.0,01 çıktı sanmıyorum gebelik olsun :2::2::2:

adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım 0.295 çıktı hamile değilim diye üzülmüştüm ama sonra adetim 4 gün geçince yaptırdım 1299 çıktı şimdi oglumuzun bize katılmasını bekliyoruzzz i

27-06-2011, tarihinde yazmıştım bu mesajı şimdi yine hamileyim özgürüme kardeş geliyor 4 martta kan testim 19.33 çıktı 6 martta yani adet günümde 49.38 çıktı sizce nasıl acaba pazarteside kan vericem inşallah :49::49::49:

27-06-2011, tarihinde yazmıştım bu mesajı şimdi yine hamileyim özgürüme kardeş geliyor 4 martta kan testim 19.33 çıktı 6 martta yani adet günümde 49.38 çıktı sizce nasıl acaba pazarteside kan vericem inşallah :49::49::49:

bence cok iyi gidiyor ..hemen pazaresi degilde carsamba perşembe versen baya artar değerlerin aslında.

günaydın arkadaşlar

bende bu ay aşılama yaptırdım aşılamamın 12.gününde kan tahlili yaptırdım 2 çıktı değer bugün adetimin 31 günü normalde en geç 30 gün olurdum olmadım. acaba geç döllenme olabilirmi değer yükselmişmidir ama adet ağrılarımda var

günaydın arkadaşlar

bende bu ay aşılama yaptırdım aşılamamın 12.gününde kan tahlili yaptırdım 2 çıktı değer bugün adetimin 31 günü normalde en geç 30 gün olurdum olmadım. acaba geç döllenme olabilirmi değer yükselmişmidir ama adet ağrılarımda var

kmse yok sanırım ama benimde bugün 19.günüm değer 8.54

Kizlar bana da yardimci olun.5 yilik ewliyim cocuk yok. gecen sene adetlerim stresten dolayi duzenszdi ama bu yil duzenszlik pek yasamadim dewamli gununde geldi.ewliligimin ilk gununden beri cocuk icin deliriyoruz.bu ay bir umut dogdu adetime bi kac gun kala hafif basdonmeleri yasadim daha sonrasinda asiri gaz ve gaz sacisi kasikta igne batmasi bide adet gunumden bi kacgun once baslayan bir haftaya yakin ara ara beyaz akinti simdi sariya dondu camasir da lekeler halinde su an dada gogus ucunda aci var.adetimin 3. Gunu kan testi yaptirdim 1.04 bu gun tam 10 gun oldu adetim geceli tum bu belirtileri adetimin ilk gunleri yasadim su anda ara ara gaz ve gogus ucunda acidan baska hic belirti yok yeniden kan testi yada ultrasyon yaptiricam ama10 gun daha bekleyim diyorum.kizlar neolur yorumlariinizi yazin sizce bu nedir basina boyle bir durum gelip hamile oldugunu ogrenen varmi.

Back
X