- 26 Ekim 2014
- 369
- 128
- 53
- 37
inşallah hayırlısıyla nasip olur diyelim... peki sen hamile misin?
yok canım 3 bucuk ay once 6 aylık ölü dogum yaptım ıns olur cok ıstıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah hayırlısıyla nasip olur diyelim... peki sen hamile misin?
Çok geçmiş olsun ya... Allah nasip ederse olacak inşallah. Sadece ona güvenip zamana bırakmamız lazım... Allah en kısa zamanda gönlüne göre nasip etsin inşallah...yok canım 3 bucuk ay once 6 aylık ölü dogum yaptım ıns olur cok ıstıyorum
Çok geçmiş olsun ya... Allah nasip ederse olacak inşallah. Sadece ona güvenip zamana bırakmamız lazım... Allah en kısa zamanda gönlüne göre nasip etsin inşallah...
Çok geçmiş olsun... Allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallah...Benim oyle oldu, bir bucuk aylik evliydim ve evlenmeden once son adetimi gormustum. Evlendikten sonra olmadi, normalde dongum uzundu ve ekstra gecikmem olmustu test yaptim esimin memleketine tatile gitmeden once koca bir 0,01 cikmisti sonra tatildeyken idrar testi yapyim yine negatif eve donduk iki hafta sonra bir daha suphelendim tahlil verdim ve 368 yani 5 haftalik cikmisti.ama 6haftalikken dusukle sonlandi simdi yine istiyorum insallah nasip olur hayirlisiyla
26 aralikta son adetini gorup de, ayin 4 unde iliskiye giren ben, adetimi 24-25 inde bekliyorum ve turlu sekillerde belirtiler gosteriyorum hamilelik acisindan. Kan testi yaptim bugun negatif. Hic ihtimal var midir ?
Merhaba durumumuz cok benzer. Ben de ayın 27 sınde adet oldum. Yanı aralık 27. Sonrasında da ay ıcınde çalışmalara ara vermeden ıkı uc günde bır devam ettık. Tam yumurtlama günümden ıkı gun sonra birden goguslerım aşırı hassasıyet ve kasık ağrısı başladı. Hala da devam edıyor. Ben de bu nedenle suphelenıp yaptırdım dun kan testı 0.100 cıktı. Çok sasırdım. Adetımı ayın 24-25 ınde bekliyorum. Yukselır mı bılmıyorum ama bu duruma da bıraz uzuldum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
arkadaşlar meraba ,
bişi danışıcam. benım son bat 19. aralık henüz adet olmuş degıl genel olarak 3-4 gun önce gelıyor bu ay ilk defa böyle oldu.
dayanamadm idrar testı yaptım negatıf cıktı aksam da kan testıne gıttım 0,100 çıktı negatıf dedıler .
sık sık kontrol edıyorum hala acet olmus degılım ne yapıcam ben ya ınsallah sonuc degısır mı acaba bı kac gune kadar
Sonucu yazarsın canım merak edıorum senı. Insallah güzel haberler alırız. Hastanaye gıdıp kan verıp sonra bu dusuk degerlerı görmek ınsanın moralını bozuyor.Ben bu sabah korkunc bi kasik batmasi ile uyandim, gogusum asiri aciyor dokununca,hassasiyete devam.. Bugun 0.67 uzerinden iki gun gecti. Merak ediyorum yine de iki katina cikmis mi, bi test daha yapacagim.
Su anda gidiyorum hastaneye :) kismet bakalim ne cikacak :)Sonucu yazarsın canım merak edıorum senı. Insallah güzel haberler alırız. Hastanaye gıdıp kan verıp sonra bu dusuk degerlerı görmek ınsanın moralını bozuyor.
canım maalesef yapcak hıc bısı yok sakın olup beklıcez adetın gelmesını. Ben de cok umutluydum bu ay. Butun belırtıler falan vardı. Ve hamıle olduğumu hıssedıyordum ama degılmısım. Beta hcg kanda 0,100. Gunun gectıkten sonra bu degerın yukselmesı cok dusuk ıhtımal. Rahatlamamız lazım.
Bakalım ben de bır adet olayım soğan kkurune baslıcam bu ay. Allah ım ne olur bıze de hayırlısıyla sağlıklı hayırlı uzun omurlu evlatlar nasıp et!
Bugun ıs yerınde de 4 tane hamıle haberı aldım. Onlar ıcın cok sevındım ama ıcım cok buruldu. Ben de ıstıyorum...
Hadı bakalım canım hayırlı haberler olur ınsallahSu anda gidiyorum hastaneye :) kismet bakalim ne cikacak :)
inşallah en kısa surede herkese nasıp eder.
pekı ben neyı bekleyecegım adet de olmuyorum. doktora mı gıtsem acaba ya offf kafayı yıycem.