• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Hanimlar selamlar. Bugün aşilamamin 14. Günüydü. Son adetim 25 mart idi. Bugün test yaptirdim. Beta hcg 0.67 çikti. Yani negatif. Ama hâlâ regl olmadim... :KK43:
Hamilemisin canım bir gelişme varmı bende tüp bebekte 13. Günüm 0.8 çıktı ümidi kaybetmeden sessizce oturuyorum

Adete 6 gun kala kan testi yaptirdim. 0.1 cikti. Goguslerim catlasa da artik gebeligi dusunmeyecegim.

arkadaşlar slm kan testi yaptırıp negaif çıkanlar bizimle paylaşır mısınız daha sonra ne zaman hamile olduğunuzu. genellikle her sitede böyle konular var herkes ikilemde kalıyo biraz bizleri rahatlatır mısınız anne adaylarımız.....:KK49::KK59:
merhaba benimde 10gün geçti ilk günü yaptırdım kan testim 001 cıkmiştı simdi 10.günüm 0.100 yani yine negatif

IMG_0929.webp IMG_0930.webp IMG_0929.webp IMG_0930.webp

Merhaba adetlerim duzensiz 1kere korunmadan birliktelik oldu 2 kizim var iliskinin 18. Gunu hcg telefonda sordum kucuktur 2 dedi ne anlama geliyo yada yukselme olmusmudur acaba

inşallah yükselir. Bn adetıme 1 hafta kala baktırdım 0,1 çıktı. Adetime bir gün kala baktırdım 1 yani yükselmemiş... Adet günün gecmeden sakın yaptırma....
Merhaba ben telefondan sordum kucuktur 2 yani bu sizin verdiginiz rakamlardan buyukmu kucukmu oluyo acaba

Gamze'cim inan ki hamile kalmak söylediğin kadar kolay değil. Kalabildiysen tebrik ederim valla. Bas bağrına.
Canim dogru duzgun adet olmamama ragmen ilk kizimda zbazen korunup bazen korunmayarak 2. Ay 2. Kizimda o ay sadece bir kere birlikte olarak hamile kaldim cok sukur ikisinide bagrima basimiyorum bu seferde bu yuzden telaslaniyorum tesekkurederim

Merhaba adetim bugün 19 gün gecikti en son 5 gün önce kan tahlilinde ve evdeki idrar testinde negatif çıkmıştı ama hala bir adet kanaması yok... kasiklarimda adet olacakmisim gibi ağrı hissediyorum... karnimda değişik bir şişlik var gaz gibi sanki ama değil... Bir arkadaşım geç dollenme olabileceğini söyledi mümkün mü acaba hamilemiyim. ... hiç böyle başına gelen varmı

Merhaba adetim bugün 19 gün gecikti en son 5 gün önce kan tahlilinde ve evdeki idrar testinde negatif çıkmıştı ama hala bir adet kanaması yok... kasiklarimda adet olacakmisim gibi ağrı hissediyorum... karnimda değişik bir şişlik var gaz gibi sanki ama değil... Bir arkadaşım geç dollenme olabileceğini söyledi mümkün mü acaba hamilemiyim. ... hiç böyle başına gelen varmı
Canım bence mutlaka doktora görün. Benim de başıma gelmişti, meğer profesteron seviyem düşükmüş yumurtlamamışım. Sonra adet sökücü kullandım. İnş gebeliktir ama yine de doktoru görmekte fayda var

Kızlar!
Ben 29 nisanda adet oldum.14 mayısta kahverengi leke geldi akşamında da kan gördüm az miktarda. 5 gündür de az az kanama var.15 inde kan testi yaptırdım. Erken olduğu için mi bilmiyorum 0.100 çıktı.kızıma hamileyken de daha adet tarihim gelmeden su gibi akıntim olmuştu başka belirtim yoktu. Onu 3 haftalikken öğrendim. Kanama hiç gormedigim bi şey. Ben umidimi yitirdimama eşim hala ümitli.gebelikle alakası olabilir mibu durumun?

kızlar bugün adet günün kanda gebelik testim 2 çıktı sizce ümitlenmeye devammı edeyim

canım benim adetim 8 gün geçtiğinde kan testim negatif çıktı söktürücü kullandım yinde olmadı 23 güne kadar bekledim 23. gün geçti hala olmadım doktora gittim bhcg 159 çıktı sonra 2 gün sonra 540 çıktı pazartesi tekrar gidip kan vericem sağlıklı gebelik olup olmadığı anlaşılacak inşallah eğer söktürücü kullanıp hala olmadıysan ümidini kesme çünkü eski zamanlarda kadınlar adetleri geciktiğinde söktürücü kullanır adet gelmezse hamile olduklarını anlarlarmış

Benim de adetim 7 gün geçtiğinde kan testim 1.20 çıktı bugün testi yapalı 3 gün geçti yani 10 gündür regl olmadim. Bende bekliyorum olucak miyim yoksa bır şey mi var die bakalım bekliycem artık 2-3 gün daha

Benim de adetim 7 gün geçtiğinde kan testim 1.20 çıktı bugün testi yapalı 3 gün geçti yani 10 gündür regl olmadim. Bende bekliyorum olucak miyim yoksa bır şey mi var die bakalım bekliycem artık 2-3 gün daha
Evde test yaptımız mı hiç, merak ettim?

Evde test yaptımız mı hiç, merak ettim?
Kan testi yaptırmadan yaptım 2 test birisi predictor dü çok çok silik cizgi vardı ama predictor yanıltıcı çünkü aynı gün yada bır sondaki gün başka marka ile yaptım negatif çıktı ama şüphelerim vardı emin olmak için kan testi yaptırdım 1 hafta geçince 1.30 çıktı. Ben düzensiz regli oluyorum aslında 2 aydır 40 günde bır ondan bır önceki ayda 45 günde regl oldum. Bugün 40. Gün bır önceki regliden o yüzden emin olamadım 1.20 görünce 1 hafta daha bekler tekrar yaptırırim diye düşündüm çünkü 45 günü geçmez en uzun dönemim oydu

Kan testi yaptırmadan yaptım 2 test birisi predictor dü çok çok silik cizgi vardı ama predictor yanıltıcı çünkü aynı gün yada bır sondaki gün başka marka ile yaptım negatif çıktı ama şüphelerim vardı emin olmak için kan testi yaptırdım 1 hafta geçince 1.30 çıktı. Ben düzensiz regli oluyorum aslında 2 aydır 40 günde bır ondan bır önceki ayda 45 günde regl oldum. Bugün 40. Gün bır önceki regliden o yüzden emin olamadım 1.20 görünce 1 hafta daha bekler tekrar yaptırırim diye düşündüm çünkü 45 günü geçmez en uzun dönemim oydu
Dra gittin mi hiç bu kadar uzun sürdüğü için? Ben de 35-36 günde bir olmaya başlamıştım progesteron hormon seviyem çok düşük çıkmıştı.

Back
X