beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun.reglimden 8 gün önce hcg testi yaptırdım ve sonuç 0.100 çıktı ,dün yani reglime 1 hafta kala da ucuz olan idrar gebelik testinden Yaptım sadece net bir şekilde tek bir çizgi çıktı.Bu şekilde hamile kalanların olduğunu duydum.Test sonucumu doktora göstermedim,olumsuz felan der diye çekindim.Tekrar test yapılsa ne zaman yaptırmalıyım en uygun zaman ne zaman? Yardımcı olursanız minnettar kalırım

Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun.reglimden 8 gün önce hcg testi yaptırdım ve sonuç 0.100 çıktı ,dün yani reglime 1 hafta kala da ucuz olan idrar gebelik testinden Yaptım sadece net bir şekilde tek bir çizgi çıktı.Bu şekilde hamile kalanların olduğunu duydum.Test sonucumu doktora göstermedim,olumsuz felan der diye çekindim.Tekrar test yapılsa ne zaman yaptırmalıyım en uygun zaman ne zaman? Yardımcı olursanız minnettar kalırım
İdrar testini eger erken test değilse adetin uzerinden 1 hafta 10 gun kadar gecip oyle yapman lazım. Sende ben gbi sabırsızın:) kanda da negatif benimde 10 gunum var kan testi yaptı doktorum bence adetinin gecmesini bekle kan testi yaptır onda kesin cıkıyo

Çok teşekkür ederim H hera202035 ☺️ Çok sabırsızım malesef bu başlık altındaki 100 sayfayıda detaylıca okudum ama sanki saatler Geçmek bilmiyor.Doktora da sonucu gösteremedim devlet hastanesi olduğu için önemsemeyip yok der direk gönderirim bir daha kan tahlili istemez diye gidemiyorum.şu bir hafta bi geçse artık ya daha öncede yaptırmıştım test 0.0 veya 0.1 , 0.001 çıkmıştı bu 0.100 çok kafa karıştırıyor

İdrar testini eger erken test değilse adetin uzerinden 1 hafta 10 gun kadar gecip oyle yapman lazım. Sende ben gbi sabırsızın:) kanda da negatif benimde 10 gunum var kan testi yaptı doktorum bence adetinin gecmesini bekle kan testi yaptır onda kesin cıkıyo
Birde adet söktürücü veriyorlarmış,daha regl gelmeden neden bunu veriyorlar acaba bilgin var mı?

Çok teşekkür ederim H hera202035 ☺️ Çok sabırsızım malesef bu başlık altındaki 100 sayfayıda detaylıca okudum ama sanki saatler Geçmek bilmiyor.Doktora da sonucu gösteremedim devlet hastanesi olduğu için önemsemeyip yok der direk gönderirim bir daha kan tahlili istemez diye gidemiyorum.şu bir hafta bi geçse artık ya daha öncede yaptırmıştım test 0.0 veya 0.1 , 0.001 çıkmıştı bu 0.100 çok kafa karıştırıyor
En az 5 olması lazım degerin o da ilk gunlerki gebelik sonucları onun altından gebelikten bahsetmiyolar benim 2 haftalıkken 100 cıkmıştı değerim sonra 2 kat artıyo benim artmadı bi süre sonra saglıksızdı kurtaj olmuştum allah kimsenin basına vermesin cok zor

üzüldüm canım Rabbim sağlıklı hayrlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Benim ilişki ve yumurtlama Arasında yaklaşık 5 ile 8 gün vardı,yani eğer Döllenme olduysa cuma Gününe kadar anca bir kaç gün geçmiştir,Buda demek oluyor ki bu 0.100 sonucunun çıkmasını geç Döllenme olarak görüyorum.2 günde bir de iki katına çıktığına göre eğer gebelik durumu olmuşsa Şuan 0.600 Anca olmuştur tabi varsa tek çözüm beklemek beklemek

üzüldüm canım Rabbim sağlıklı hayrlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Benim ilişki ve yumurtlama Arasında yaklaşık 5 ile 8 gün vardı,yani eğer Döllenme olduysa cuma Gününe kadar anca bir kaç gün geçmiştir,Buda demek oluyor ki bu 0.100 sonucunun çıkmasını geç Döllenme olarak görüyorum.2 günde bir de iki katına çıktığına göre eğer gebelik durumu olmuşsa Şuan 0.600 Anca olmuştur tabi varsa tek çözüm beklemek beklemek
Bu degerlerde gebelik var sayılmıyo adetin kaç gün gecti? Bende senin gbyim cok istiyorum bazen kafayı sıyırma noktasına geliyorum :( benim 10 gun var adetime kan degerim 2 cıktı yani gebelik uok dedgm gbi 5ten fazla olması lazım

Bu degerlerde gebelik var sayılmıyo adetin kaç gün gecti? Bende senin gbyim cok istiyorum bazen kafayı sıyırma noktasına geliyorum :KK43: benim 10 gun var adetime kan degerim 2 cıktı yani gebelik uok dedgm gbi 5ten fazla olması lazım
Kıyamam ya daha reglime 1 hafta var gecikme olmadı,beklemek insanın sinirlerini geriyor malesef

Belki gec dollenme olmuştur biraz daha bekle adet olmazsan bida kan testi yaptır benim ilkinde gec dollenme olmuştu :)
Merhaba ilk gebeliginizden bahsedermisin biraz bende gec dollenme diye bekliyorum 3-4 gun gecti adetim 1 gun gectiginde idrar testinde negatif cikmisti simdi bi umut bekliyorum 6 ay olacak evleneli hic sasmazdi gunum bekarken gecebiliyordu ama simdi ilk defa gecti

Arkadaslar bende hala edet görmedim iki gün geçti ama her an adet olacakmisim gbi agriyor bugün ara arada kahve rengi akintimoldu cçokaz neden acaba adet olacam onun belirtisi mi bböyle olup hamile kalanvar mi yyardımcı olursanızsevinirim aarkadaşlar

Sürekli test yapmaktan bunalan arkadaşlar yeni konu açtım gelin beraber kafa dagitalim moral depolayalim yeni topiğim : hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

Gecen yaz olmuştu agustosta adet gormedm ama ciddiye almadm acıkcası hep oluyo diye hep testler negatf cıkıyodu oyle içimden yaptırmak geldi:) gittim 1 saat sonra aldım pozitif dedi kadın cok sasrdm hemen doktora koştum 100 ckmştı ilk değerim 2 haftalga işaret demşti bayan neyse doktora gttm normalde 7_8 haftalık olması gerekirken 4 haftalıkmış adet gormden hamiş kalmşm ilk 2 hafta guzeldi değerlerim sonra 6. Hafta da doktorum saglıksız dedi baska doktora da gittim kese var bebek yoktu oyle kürtaj olmuştum tamamen çökmüştüm smdi 5 ay kadar gecti yeniden istiyorum nasip olursa inş:)

Merhaba ilk gebeliginizden bahsedermisin biraz bende gec dollenme diye bekliyorum 3-4 gun gecti adetim 1 gun gectiginde idrar testinde negatif cikmisti simdi bi umut bekliyorum 6 ay olacak evleneli hic sasmazdi gunum bekarken gecebiliyordu ama simdi ilk defa gecti
Bahsettm cnm belki bi yararı olur tecrube oluyo artık:(

Merhaba hanımlar. Benim de geçen ay ilişkiden iki gün sonra ,sol kasigim ağrımaya başladı .gogus agrisi disinda, bütün belirtileri yaşadım, o kadar emindim ki bebk olduğundan.. Adetime iki gün kala hafif pembemsi lekeler de görünce kesin bebek yerleşiyor dedim ama iki gün sonra gece adet oldum çok üzüldüm. Herzmnkinden az oldu ve uç gün yoğun geldi. Sonra yine kahverengiye döndü ve bitti. O zamanlar yaptığım bhcg 0.1 çıkmıştı..bugün aynı kasikagrimdan dolayı doktora gideyim barı dedim, sanki her an adet olacakmış im gibi sürekli bir sancı var.nneyse muayene etti, ultrasonla bakarken "şüpheli bisey var, bhcg ye bakalım " dedi ...sonuç 0.5 ...bu sonuçla gebelik olmaz ama buradaki yaşayanları okuyunca umutlaniyiruz hala..bebk değilse ne olabilir acaba, kötü bisey mi ki..moralim bozuk, nedusunecegimj şaşırdım..sonucu yarın gösterilen doktora ama belki aranızda böyle bisey yaşayan vardır...bhcg 0.5 ken sonradan hamile olduğunu öğrenen var mi aranızda?

Merhaba hanımlar. Benim de geçen ay ilişkiden iki gün sonra ,sol kasigim ağrımaya başladı .gogus agrisi disinda, bütün belirtileri yaşadım, o kadar emindim ki bebk olduğundan.. Adetime iki gün kala hafif pembemsi lekeler de görünce kesin bebek yerleşiyor dedim ama iki gün sonra gece adet oldum çok üzüldüm. Herzmnkinden az oldu ve uç gün yoğun geldi. Sonra yine kahverengiye döndü ve bitti. O zamanlar yaptığım bhcg 0.1 çıkmıştı..bugün aynı kasikagrimdan dolayı doktora gideyim barı dedim, sanki her an adet olacakmış im gibi sürekli bir sancı var.nneyse muayene etti, ultrasonla bakarken "şüpheli bisey var, bhcg ye bakalım " dedi ...sonuç 0.5 ...bu sonuçla gebelik olmaz ama buradaki yaşayanları okuyunca umutlaniyiruz hala..bebk değilse ne olabilir acaba, kötü bisey mi ki..moralim bozuk, nedusunecegimj şaşırdım..sonucu yarın gösterilen doktora ama belki aranızda böyle bisey yaşayan vardır...bhcg 0.5 ken sonradan hamile olduğunu öğrenen var mi aranızda?
reglıne kaç gun var canım

Merhaba kızlar kafamı karistiran bir olay var beni aydinlatiemisiniz?
28 aralıkta regl oldum
14 ocakta 2 gün süren kahverengi leke geldi
Geçen pazar pembe leke geldi 1 damla
Regl 26 28 günde bir olurum.
28 ocakta doktora gittim rahimde kalınlaşma var başka bişi yok dedi kist vs.
Kana bakalım dedi kan 0.100 çıktı yok gebelik dedi.
Söktürücü vermedi.
Regl duzenlidir bu ay korunmadik hala olmadım.
Ilac kur bişi de kullanmadim gecikmesini sagliycak göğüslerim çok ağrıyor sadece.
Sizce daha ne kadar beklemeliyim?

Back
X