beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Benim durum böyle olunca paylaşmak istedim. Hani belki umut olur gerçek olur..

Benimde 3.gün embriyosu transferi oldu ve 10.gün 0.01 bunun üstünden yaklaşık iki hafta geçti ve hala adet olmamıştım. Tekrar test yaptim ve pozitif görmek nasip oldu.

Yinede sen birkaç gün daha bekle. İki kere uzulmeni istemem. Allah gönlüne göre versin
Ay ins benimde öyle olur bende tup bebek yaptirdim test gününde negatif çıktı 1.20 adet olmadım ins ne olur dua edin

MERHABA.
Ben subat ayinda bebegimi kayip ettim 11 haftalikken kalbi durdu ve mecbur kurtaj oldum. Benim sag yumurtladigim nur topu gibi bir kistim var (cikolata kisti deniyor turkce galiba ) bende endometriozis var. 6 ay oldu bebek istiyoruz tekrardan. Benim psikolojim bozulmaya basladi her ay husrana ugramaktan. Bu ayda adet gunumde bhcg 4dun altinda cikti adettim 4gun gecikti bugun tekrar kan testi yaptirdim yine 4 un altinda diyor . Ve ben adet olucakmis gibi hissetmiyorum. Sonuc beni cok uzdu cunku kayip ettiğimiz bebegimiz bu gunlerde dogucakti . Ne olur bana bi teselli verin. Ve sizce hamile miyim sansim var mi daha? Ve bu ay sag taraf kistin oldugu yerdenyumurtluycaktim. Lutfen cabuk cevap verin yardima ihtiyacim var.

selamlar, ben de çatlatma iğnesinden sonra 12. gün kan testi yaptırdım, 3.52 çıktı. sizce bir umut var mıdır?

Kızlar Merhaba, ovulasyon tarihim 9 eylül bat 23 eylül fakat hala regl olamadım. 8 aydır tıkır tıkır 34.gün sabahi gelirdi. Bat günüm resmen regl ağrısı çektim. Hatta 2 gündür Ped koydum ama yok. Zaten dün geceden beri regl ağrım da yok. Dün gece kaza yaptık, başka bi araba bize çarptı ve ben de başımı cama. Oturduğum tarafın kapısı komple içe göçtü. Hastaneye götürdüler " gebelik var mı " diye sordular, olabilir dedim. Beta hcg 0.19 çıktı " yok " dediler. Baş filmi çektiler. Yine de karnima bişey koydular. Adetin 2.günü bebek olsa çıkardı kanda değil mi?

Geçen aylar " kesin bu sefer hamileyim " dedim. Bata 10 gün kala gazim olurdu.yumurtalık ağrım olurdu. Fakat bu sefer şöyle bi değişiklik var. Normalde adet olacağım zaman vajina girişinden itibaren yukarı doğru 10 cm kadar o orta yer agrirdi. Bu sefer sadece adet günümde sancı çektim ama o orta yer hiç agrimadi. Sağ ve sol kasigim ara ara ağrıdı. Akıntım var, beyaz beyaz bazen su gibi. Peçeteyle silince görüyorum. Bazen akıyor regl oldum saniyorum. Şu an hiç ağrım yok. Sadece başım çok ağrıyor ama yine de icmiyorum ağrı kesici. Daha önceki aylarda beta 0.4 ve 0.15 çıkmıştı. Sizce adet günü kanda çıkmaz mi? 0.19 çok düşük değil mi? Bu ay hiç takmadim hatta bu ay hiç hamile miyim diye sormadım kendime, arastirmadim. Reglim geçince acaba mi oldum..
Bide bu ay 5-6 kere sogan suyu içip 7-8 kaşık bal tarçın çörek otu yemistim. Gecikme bunla alakalı olabilir mi :/ Cok karisigim :(

Bazen sogan suyundan oluyor gecikme sogan suyuna devam et bence. Her turlu saglikli bisey

Bugün gecikmenin 6.günü ve ben 8 aydır hep dikkat ediyorum regl olacagim zaman vajina girişi ağrıyor. Şu an ara ara vuran bel ve yumurtalık agrim var. Beyaz ve su gibide akintim oluyor. Ayaklarım çorap panduf ve battaniyeye ragmen buz gibi. Sabah uyanir uyanmaz ateşim 36.7 3 gündür. Eğer hamile kaliyorsam yani geç döllenme falan olduysa yarın kan versem yada idrarda baksam çıkar mı? Cumartesi 0.19 du yarın yapsam kaç çıkar ki? Hiç regl olcakmisim gibi değilim. Ne zor şeymiş ya :/ regl yok bebek yok :(

meraba kızlar benımde adetımın 15. günü kan testı verdım 0.1 çıktı 8. kan testı vermıştım 0.2 çıktı doktor bugun adet söktürücü ilaç verdı acaba kullansammı

Ramesy adet oldun mu ? Buyuk ihtimale dolenme oldu ve adet olduysan onunla birlikte rahme tutunmayip adetle gitmistir. Bir ay once ayni sey oldu bana. Ve rahme yerlesmedigi icin bhcg yukselmiyor

Kızlar merhaba 12 eylülde dusuk yaptım. Şuan kasiklarimda arada bir sızlama var. Hasta da olmadım. Pazar günü kan testi yaptırdım 1.20 çıktı. Dusukten sonra hiç korunmadik. Yükselir mi deger sizce ?

Mrb kızlar ben adetime 10 gün kala betahcg kan testi yaptırdım 0,100 çıktı yaptırdığım gün sonucu alamadım cihaz bozuk dediler bende acaba cihaz bozuk ondan mı böyle değer çıktı yada ben erken mi yaptırdım testi :(

Merhaba arkadaşlar bende bir şey soracaktım... Geç döllenme kanda ne zaman çıkar? Bazı arkadaşların adeti 1 hafta geçtikten sonra kanda çıkmış... Tabi herkeste böyle durumlar olacak değil ama ben adetin 4.günü yaptırdım negatif çıktı... Olsaydı çıkardı 4.günü çıkardı değil mi?

Merhaba arkadaslar.yeni katildim araniza :) 10 ekimde adet olmam gerekiyordu 14unde beta hcg 0.100 cikti.bugun ayin 20 si ve gelen giden yok.belirtide yok.hamile olma ihtimalim sizce kac? Cumartesi doktor randevum var.adetim hic gecikmezdi.

benim de adetim hiç gecikmezdi gecikmenin ertesi günü kan testi yaptırdım 0.100 beta hcg cıktı gec dollenme olabılır dıye umıtlendım bunları okuyunca..
asırı halsizlik, kusma ve akıntım var (akıntım da hıc olmazdı)

regl gunu de test yapmıstım negatıftı..
burada 0.100 deger de olup yukselenlerı okuyunca oldukca umıtlendım acıkcası..

10 gun sonra regl olmazsam tekrar kan vereyım mı?

yardım lutfen..

Merhaba arkadaslar.yeni katildim araniza :) 10 ekimde adet olmam gerekiyordu 14unde beta hcg 0.100 cikti.bugun ayin 20 si ve gelen giden yok.belirtide yok.hamile olma ihtimalim sizce kac? Cumartesi doktor randevum var.adetim hic gecikmezdi.
aynı durumdayız gerçekten :(

Merhaba arkadaşlar bnmde durumum aynı adete 5gun kala 0.1 değeri suan 3 gün kaldı belirti yaşıyorum ama pskolojikte olabilir. Merak ettim Sizin sonuç ne oldu acaba inş. Hamis kalmissinizdir??

Merhaba benimde adetim 4 gün gecikince test yaptırdım 0 çıktı burda yazılanları okuyunca umudum tekrar yeşerdi bekleyip gelmezse tekrar gidicem doktora Rabbim isteyen bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inş

biz de 7 aydır deniyoruz , 2 kere kimyasal gebelik geçirdim. Şu an adetim 6 gün geç.ti. AMa bugün yaptırdgm beta hcg negatif ( 0,5) geldi. :KK43: kimyasallarda yaşadığım gibi hiç bi belirtimde yok. Sadece akıntım fazla ve arasıra kasıklarım ağrıyor. Heralde bu ay geç yumurtladım adetim ondan gecikti diyorum . AMa burada yazılanları okudukça umutlanıyorum . Ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım resmen :KK43:

Dediği gibi geç döllenme de olabilir tabi ama bu yine kanda çıkardı. Bir kadın doğuma gidin. Adetiniz geçtiyse 8 gün normal zamanda test yaptirmissiniz

Back
X