beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

kızlar bn pazar günü kan testi verdm iki gün geckmeyle 1.98 çıktı. bugun de verdim 5 gün geckmeyle 2.38 çıktı. yani yükselme var hamile olablir mıyım ya

Selam kızlar sat 1 nisan normalde 27-34 gün arası döngü düzenim var her ay ayni olmuyor 34 günü geçmezdi bugün 36.gün kan 0.100 çıktı acaba değer daha sonra yükselir mi yoksada illa adet söktürücü mu kullanmam gerekir kendiliğinden gelir mi kafamda deli sorular :KK45:

Selam kızlar sat 1 nisan normalde 27-34 gün arası döngü düzenim var her ay ayni olmuyor 34 günü geçmezdi bugün 36.gün kan 0.100 çıktı acaba değer daha sonra yükselir mi yoksada illa adet söktürücü mu kullanmam gerekir kendiliğinden gelir mi kafamda deli sorular :KK45:
Sanırım yükseldi ve şuan hamilesin değil mi?

Merhabalar benim son adetim 29 mayıs..adetim 10 gün gecikince kan testi yaptırdım negatif çıktı. Bugün 12.gün hâlâ adet olmadım. İdrar testi yapsam mi yoksa biraz daha beklesem mi? Hiç bu kadar gecikmemişti sonucun negatif çıkmasına çok şaşkınım

Adetimi 2 gün geçmişti yaptırdım 0,3 çıktı yani negatif...Adetimi 1 hafta geçtikten sonra yaptık 165,4 çıktı yani pozitif şimdi 1,5 aylık hamileyim Allahım sanada ve isteyen herkese versinn:nazar:
Merhaba canım ya benim de haziran 12 sinde adet olam gerekirdi 28 günde bir oluyorum 5gun sürüyor adetim 3gun geçince idrar testi yaptım negatif aynu gün kan testi 1.200 şuanda 5gun geçti ve ben hala adet olmadım idrar testleri negatif acaba yarın kan tahlili yaptıysam yukselmismidir hiç adet belirtim yok

Merhaba arkadaşlar sizlerin durumuna benzer bir durumdayım 12 temmuz da adet olmam gerekirdi olmadım 3gun gecince idrar testi negatif ayni gum kan testi 1.200 doktor olmazsan bir hafta sonra gel dedi şuan adet 5 gün gecikti idrar testi yine negatif hiç adet belirtimde yok sizce yarın kan tahlili yaptıysam yukselmismidir

Merhaba canım ya benim de haziran 12 sinde adet olam gerekirdi 28 günde bir oluyorum 5gun sürüyor adetim 3gun geçince idrar testi yaptım negatif aynu gün kan testi 1.200 şuanda 5gun geçti ve ben hala adet olmadım idrar testleri negatif acaba yarın kan tahlili yaptıysam yukselmismidir hiç adet belirtim yok
Yanlış yazdım canım 12 temmuzda olmam gerekiyordu olmadım bugün 5 gün gecikti

Merhaba arkadaşlar oğlum 1,5 yaşında tüp bebekle oldu sprial vardı akıntı çok rahatsız edici şekilde olduğu için dra gittim sprial rahim ağzına kadar kaymış beta hcg istedi ben önceleri her ay kan testi yapardım 0,1 çıkardı şimdi sonuç 2,30 yazıyor adetime 10 15 gün kadar var tereddüte düştüm hamile olabilirmiyim

Kızlar merhaba ben aralığın 22sinde adet oldum ve bugun 30 ocak hala adet olmadım normalde 2 3 gün erken gelirdi ama günü gününe hesaplasam bile tam 8 gün geciktim ayın 28 i akşamı ve bu sabah lekelenme yaşadım ama dün kan tahlili yaptirdim 0.100 cıktı oysa çok umutlanmıştım yarın kendi doktoruma randevu aldım ona gidicem benim gibi olup sonra yükselen varmı değerleri yerleşme kanaması diye düşündüğüm lekelenme daha yeni olduğu için mi kana geçmedi acaba dedim ama değerim de çok dusuk

Merhaba arkadaşlar, reglim 4 gün geçti dün iki tane idrar testi yaptım belli belirsiz ikisinde de pembe çıktı. Bugün kan verdim 0,100. Doktorum 3 gün daha bekleyip tekrar kan ver dedi. Bu şekilde olup daha sonra değeri artan varmıı ,?

Merhaba arkadaşlar, reglim 4 gün geçti dün iki tane idrar testi yaptım belli belirsiz ikisinde de pembe çıktı. Bugün kan verdim 0,100. Doktorum 3 gün daha bekleyip tekrar kan ver dedi. Bu şekilde olup daha sonra değeri artan varmıı ,?
Canim ben sun doktora gittim ama malesef olumsuz regl söktürücü verdi fakat almadım doğal yöntem kullanıcam ama benim evdeki gebelik teestinde hiç görünmemişti 2.cizgi belki seninki yeni olusuyodur inşallah rabbim güzel haberler aldırsın sana

Canim ben sun doktora gittim ama malesef olumsuz regl söktürücü verdi fakat almadım doğal yöntem kullanıcam ama benim evdeki gebelik teestinde hiç görünmemişti 2.cizgi belki seninki yeni olusuyodur inşallah rabbim güzel haberler aldırsın sana

Ah keşke 2 gün geçmeden hastalandım güzel duaların için teşekkür ederim

Merhaba kizlar ben normalde her ayin 17 si adet olurdum. Yunurtlama gunlerimi hep takip ediyorum 2 aydir filan cocuk icin ugrasiyoruz..Bu ay gunum gecti dun evde idrar testi yaptim negatif cikti. Gecikmenin 5. Gununde yani bugun kan verdim 0,100 cikti. Yani hamileymisim gibi o kadar hissettimki ama yinede kanda bile cikmadı cok uzuldum. Karimin alt kisminda sertlik sislik ve goguslerimde sislik hissi var onun haricinde adet belirtim hic yok. Sanki olmayacamisim gibi hissediyorum. Sizce ihtimal var midir

Canim merhaba bende seninle aynı şeyi yaşadım ama malesef kadın doğumda gittim sonuç negatif adetim gecikmiş meğer kan testinde aynen senin gibiydi inşallah senin ki pozitiftir rabbim isteyen herkese nasip etsin biz 9 aydır deniyoruz

Canim merhaba bende seninle aynı şeyi yaşadım ama malesef kadın doğumda gittim sonuç negatif adetim gecikmiş meğer kan testinde aynen senin gibiydi inşallah senin ki pozitiftir rabbim isteyen herkese nasip etsin biz 9 aydır deniyoruz
Inşallah çok istiyoruz. Bekliyecegim 10 gun daha sonra bidaha test yapicam bi umit var icimde hep tedirginim. Kan da da idrarda da cikmadi hayirlisi diyorum insallah rabbim tez zamanda nasip eder isteyen herkese

Back
X