beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Meraba kizlar ben agustos 2018den beri bebek icin ugrasiyorum ilk denememden sonra 28 gunde bir tekrarlayan adet dongum 24 gune dustu ekim 2018de kimyasal gebelik yasadim 3 ay korunduktan sonra yine ocak 2019da denemeye basladim adetim subat ayinda yine 24 gune dustu sat 11.02.2019
Bat 07.03.2019 (24gune gore hesaplarsam)fakat bugun dayanamayip kan testi yaptirdim sonuc 5.72 cikti acaba degerim yukselirmi yada bosuna umutlanmayayim yinemi kimyasal olur

Arkadaşlar benim adetim 8 gün geçti pazartesi kanda baktirdim 2.0 çıktı ,Perşembe tekrar yaptim. 0.21 çıktı çok üzülüyorum. İlk defa günüm geçti 😣😣😣

Merhaba arkadaşlar, biz eşimle en son 6 martta birliktelik yaşadık ve eşim daha sonra şehir dışına çıktı. Ancak adet tarihimden 5 gün geçmesine rağmen henüz adet olmadım, kanda test yaptım 0,100 cıktı. İlk defa adetim gecikiyor daha önce başıma böyle bir şey gelmedi. Normal adet tarihimde, adet olduğumda yaşadığım bütün belirtileri yaşadım, bel ve karın ağrısı, göğüs şişkinliği ama daha sonra geçti. Şuanda sadece bel ağrım var sürekli olarak. Geç döllenme nedir bilmiyorum ama bu kadar zamanda geç döllenme olmaz diyede düşünüyorum. İlişkiden 21 gün sonra geç döllenme olmaz herhalde. Yardımlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar ne olur bana da cevap yazar mısınız? Sat 14 mart
25 mart catlatma ignesi oldum
36 ve 50 saat sonra ilişki oldu
Bat 10 nisan
ben dün yani adete 6 gun kala kan testi yaptırdım sonuç küçüktür 1.25 çıktı yani 0 dedi laboratuvar. Çok üzüldüm çok agladim şüphesiz her şey Allahtan ama elimden gelmiyor üzülmemek sizce hala umut var mı yoksa kanda çıkar mıydı? Adetim düzenlidir günü gününe 28 günde bir olurum.

Arkadaşlar ne olur bana da cevap yazar mısınız? Sat 14 mart
25 mart catlatma ignesi oldum
36 ve 50 saat sonra ilişki oldu
Bat 10 nisan
ben dün yani adete 6 gun kala kan testi yaptırdım sonuç küçüktür 1.25 çıktı yani 0 dedi laboratuvar. Çok üzüldüm çok agladim şüphesiz her şey Allahtan ama elimden gelmiyor üzülmemek sizce hala umut var mı yoksa kanda çıkar mıydı? Adetim düzenlidir günü gününe 28 günde bir olurum.
Hic belli olmaz yükselebilir de yükselmeye bilir de. Rabbim ol derse olmayacak şey yok.
Sabırla stres yapmadan beklemeniz gerekiyor.

Çatlatma iğnesinin 12. Günü kan değerim 1.33 çıktı sizce yükselir mi daha ? Yoksa gebelik yok mu demek ?

Bende 3 gün once kan testi yaptım 0.27 cikti işarat testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bugün adet olmam lazımdı hala olmadım sizce hamilemiyim yardımcı olun lütfen

Bende dün acilde kan testi yaptırdım çok emindim hamile olduğuma çok istiyordum 0.100 çıktı hamile olma ihtimalim var mıdir yorumları okudukça bi heyecanlandım inşallah benimkide yükselir bu mübarek ayda inşallah

meraba kızlar bende aşılama oldm adete 10 gün kala 2.90 çıktı yükselme durumu olur mu acaba

meraba kızlar bende aşılama oldm adete 10 gün kala 2.90 çıktı yükselme durumu olur mu acaba
catlatma ignenin kacinci gununde 2.90 cikti bende catlatma ignesinden sonraki11.gun 3.11 cikti 13.gun erken gebeliktestinde cizgi goremeyince kan vermedim tekrar bugun 14.gun bitti yarin kanvermeyi dusunuyorum idrarda 2.cizgi cikmayinca umidim kirildi acikcasi buarada bende asilama oldum

catlatma ignenin kacinci gununde 2.90 cikti bende catlatma ignesinden sonraki11.gun 3.11 cikti 13.gun erken gebeliktestinde cizgi goremeyince kan vermedim tekrar bugun 14.gun bitti yarin kanvermeyi dusunuyorum idrarda 2.cizgi cikmayinca umidim kirildi acikcasi buarada bende asilama oldum
kuzuzm bnm iğnenın 10. günüydü. ben özllkle tekrar çatlatma iğnesi ypmadan bakaym dedım. gbelık testide hafif slikti. umarım değer yükselir

Kizlar mrb ben 1 martta düşük yaptım kürtaj oldum ondan sonra ilk adetim 48 gün sonra 17 nisanda oldum 26 27 nisan yumurtladigimi dusunuyorum akintidan ona göre bugün adet olmam lazım ama daha önceki adet düzenim 25 26 gün ona gorede 13mayista de olmam gerekiyo dün film çektirmem gerekiyodu kan verdim 0.351 cıktı acaba adet günüm net olmadigi için sonradan yukselirmi belirtilerde var gebelik

Bende bu ay gebelikte tüm belirtileri yaşadım, geçen yumurtlama günlerinide değerlendirmiştik, 3cüyü istiyoruz nasipse, daha önce hiç olmamıştı böyle, adetlerim yoğun olur ama buaefer çok az ve 2günse kesildi açık pembeydi bugün 3cu günüm kahverengi lekelenmem var sadece,
sat 26nisandı
Bat 21mayıs
Adet döngüm 25tir,
20sinde kahverengi akıntım oldu ertesi gün açıkpembe kanama çok azdı, 2ci gün gece şak diye kesilmiş. Bugünde kahverengi lekelenmem var
Dün kan verdim tansiyon falan ölçüldü, aşağıda resim ekledim.
Bugün gittim tansiyonumun yüksek olduğunu söyledi 14/8di
Bidaha ölçül dedi ölçüldüm16/10 çıktı
Dr dahada çıkmış nasıl ayakta duruyosun sen dedi, duramıyorumki 2haftadır böyleyim hep yatıyorum kafa kalkmıyo başım dönüyo dedim, gebelik düşünüyodum sonuç olarak yok sanırım dedim. Hani %100yoksa ilaç alayım vardır diye başağrım için ialçta içemedim birhaftadır dedim.
Dr dediki hiç yok diyemeyiz değerin 0.4 çıkmış yani sınırda bi değer bu eğer şüphen devam ederse bikaçgün sonra yine gel bakalım dedi.
Kasığımdaki batma hiç geçmedi dedim psikolojimi bilmiyorum ama çok ümitliydim buaydan dedim. Dil altı hapı verdiler yarım saat sonra tekrar ölçtüler 14/9 olmuş. Neyse tansiyon takibi yapalım günlük dedi. Dahiliyeye sevketti bakılsın sana dedi. Bide kadın hastalıklarınada görün dedi. Bakalım pazartesiye sıra aldım gidip öğrenelim bana neler oluyo böyle:) gerçekten ayakta duracak halim yok devamlı uyku modundayım:( Screenshot_20190524-010512.webp

Bende bu ay gebelikte tüm belirtileri yaşadım, geçen yumurtlama günlerinide değerlendirmiştik, 3cüyü istiyoruz nasipse, daha önce hiç olmamıştı böyle, adetlerim yoğun olur ama buaefer çok az ve 2günse kesildi açık pembeydi bugün 3cu günüm kahverengi lekelenmem var sadece,
sat 26nisandı
Bat 21mayıs
Adet döngüm 25tir,
20sinde kahverengi akıntım oldu ertesi gün açıkpembe kanama çok azdı, 2ci gün gece şak diye kesilmiş. Bugünde kahverengi lekelenmem var
Dün kan verdim tansiyon falan ölçüldü, aşağıda resim ekledim.
Bugün gittim tansiyonumun yüksek olduğunu söyledi 14/8di
Bidaha ölçül dedi ölçüldüm16/10 çıktı
Dr dahada çıkmış nasıl ayakta duruyosun sen dedi, duramıyorumki 2haftadır böyleyim hep yatıyorum kafa kalkmıyo başım dönüyo dedim, gebelik düşünüyodum sonuç olarak yok sanırım dedim. Hani %100yoksa ilaç alayım vardır diye başağrım için ialçta içemedim birhaftadır dedim.
Dr dediki hiç yok diyemeyiz değerin 0.4 çıkmış yani sınırda bi değer bu eğer şüphen devam ederse bikaçgün sonra yine gel bakalım dedi.
Kasığımdaki batma hiç geçmedi dedim psikolojimi bilmiyorum ama çok ümitliydim buaydan dedim. Dil altı hapı verdiler yarım saat sonra tekrar ölçtüler 14/9 olmuş. Neyse tansiyon takibi yapalım günlük dedi. Dahiliyeye sevketti bakılsın sana dedi. Bide kadın hastalıklarınada görün dedi. Bakalım pazartesiye sıra aldım gidip öğrenelim bana neler oluyo böyle:) gerçekten ayakta duracak halim yok devamlı uyku modundayım:KK43:Eki Görüntüle 2272437
Doktorun oruç beynine vurmuş galiba 0.4 demek sıfır demek canim. 5ve üstü olunca gebelik var demektir.
Ama bu değere göre nasıl sınırda dedi hayret :işsiz:

Doktorun oruç beynine vurmuş galiba 0.4 demek sıfır demek canim. 5ve üstü olunca gebelik var demektir.
Ama bu değere göre nasıl sınırda dedi hayret :işsiz:
Evet biliyorum 5ve üstü gebelik diye biliyorum ben hep, hatta ilk gebeliğimde 10yıl önce yani ilk kan verdiğimde Benim sonuç kağıdımda referans 0-5 ,değerimdeyse 5> yazıyordu,adetim 2gün geçtiği ve idrar testimde pozitif gördüğüm için yaptırmıştım,2.ci bebeğimse kazara olmuştu onda gecikmem var diye yapmıştım pozitif görünce kan verdim ama kaçtı değer hatırlamıyorum, 6haftalıkmıştı ilk ulrasonla bakıldığında, ama şimdikinde referans 0-0 yazıyo değer 0.4 anlamadımki belki her bünyenün referans değeri farklıdır yada sonuç kağıdına göre bi bildiği varki öyle dedi, normal zamanlarda hiç gebelik ihtimalim olmadığında yapılan hcglerde 0.1 çıkardı hep, bundan söylemiş olabilir. Benimde değere göre hiç ümidim yok ama belirtiler hala devam ettikçe ben ilaç falan içemiycem, ultrasondan sonra rahatlarım inşallah :)bidahaki aya çalışırız:)

Evet biliyorum 5ve üstü gebelik diye biliyorum ben hep, hatta ilk gebeliğimde 10yıl önce yani ilk kan verdiğimde Benim sonuç kağıdımda referans 0-5 ,değerimdeyse 5> yazıyordu,adetim 2gün geçtiği ve idrar testimde pozitif gördüğüm için yaptırmıştım,2.ci bebeğimse kazara olmuştu onda gecikmem var diye yapmıştım pozitif görünce kan verdim ama kaçtı değer hatırlamıyorum, 6haftalıkmıştı ilk ulrasonla bakıldığında, ama şimdikinde referans 0-0 yazıyo değer 0.4 anlamadımki belki her bünyenün referans değeri farklıdır yada sonuç kağıdına göre bi bildiği varki öyle dedi, normal zamanlarda hiç gebelik ihtimalim olmadığında yapılan hcglerde 0.1 çıkardı hep, bundan söylemiş olabilir. Benimde değere göre hiç ümidim yok ama belirtiler hala devam ettikçe ben ilaç falan içemiycem, ultrasondan sonra rahatlarım inşallah :)bidahaki aya çalışırız:)
0.4 ile 0.1 arasinda fark yok canim doktor şaşırmış sanırım o yüzden öyle demiş bence çünkü net referans değer 0 ile 5 gebelik yok demek 5in üstü var demek çünkü bünye ile alakalı değil yani bu durum.
Rabbim gönlüne göre hayırlı olani nasip etsin inşallah istiyorsan bebiş değerlerin artarak ilerlesin inşallah 🤲🏼

0.4 ile 0.1 arasinda fark yok canim doktor şaşırmış sanırım o yüzden öyle demiş bence çünkü net referans değer 0 ile 5 gebelik yok demek 5in üstü var demek çünkü bünye ile alakalı değil yani bu durum.
Rabbim gönlüne göre hayırlı olani nasip etsin inşallah istiyorsan bebiş değerlerin artarak ilerlesin inşallah 🤲🏼
İnşallah cnm çok sağol😘😘

ben foruma yeni katıldım. mrb arkadaşlar. size bir sorum olucak şimdi eşimle 8 aydır korunmuyoruz ve bu ay doktorum hormonlarıma baktı hiç bir sorun yoktu. sonra tahliller yapıldı onlardada bişi çıkmadı ve ultrasonla bakıldı ve yine bişi çıkmadı eşime de bakıldı onda da sorun yoktu. bana klomen , matofin ve unofolic verdi. kullandım yumurtalarıma baktı 3 yumurtam var ve baya büyümüşler. progesteronuma baktırdım 21. gün 16 çıktı kendiliğinden çatlamış iğnede kullanmadım.... adetime 10 gün kala dayanamyıp kan verdim ama sonuç 0.01 :((( sizce değer yükselirmi ki :((((((( biraz erken de baktırsam yani 3 4 5 çıksaydı bari

Back
X