beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

ben foruma yeni katıldım. mrb arkadaşlar. size bir sorum olucak şimdi eşimle 8 aydır korunmuyoruz ve bu ay doktorum hormonlarıma baktı hiç bir sorun yoktu. sonra tahliller yapıldı onlardada bişi çıkmadı ve ultrasonla bakıldı ve yine bişi çıkmadı eşime de bakıldı onda da sorun yoktu. bana klomen , matofin ve unofolic verdi. kullandım yumurtalarıma baktı 3 yumurtam var ve baya büyümüşler. progesteronuma baktırdım 21. gün 16 çıktı kendiliğinden çatlamış iğnede kullanmadım.... adetime 10 gün kala dayanamyıp kan verdim ama sonuç 0.01 :KK43:(( sizce değer yükselirmi ki :KK43:(((((( biraz erken de baktırsam yani 3 4 5 çıksaydı bari

Çok erken baktırmışsın canım en erken yumurtamadan 12 gün sonra baktırmalısın

Çok erken baktırmışsın canım en erken yumurtamadan 12 gün sonra baktırmalısın
ben anlamıyorum bu yumurtlamadan 12 sonra işini ya :8 çok düzensizleşti adetlerim normalde 28 günde bir olurken 30 31 e çıktı yumurtlamayı şaşırıyorum artık

ben anlamıyorum bu yumurtlamadan 12 sonra işini ya :8 çok düzensizleşti adetlerim normalde 28 günde bir olurken 30 31 e çıktı yumurtlamayı şaşırıyorum artık

Canım doktora gitmişsin ve çatlamayı görmüşsün. Klomenin üzerine say 12 gün. Yada beklenen adetine 2-3 gün kala baktırabilirsin en erken

yani adetime 1 2 gün kalamı diosun. ozaman ben çok erken baktırmışım döllenmeden 4 gün sonra baktırdım yani ayyy kafam gitti ....adetime 10 gün 0,01 den çıkarmı ki

yani adetime 1 2 gün kalamı diosun. ozaman ben çok erken baktırmışım döllenmeden 4 gün sonra baktırdım yani ayyy kafam gitti ....adetime 10 gün 0,01 den çıkarmı ki
Daha yüksek çıkamaz zaten arkadaşım. O değer bildiğin 0.
Sabredebilirsen adet günü ya da adetten 1 gun sonra kan vermeni tavsiye ederim öncesi cok sıkıntı.
Allah gonlune gore nasip etsin inşallah.

çok teşekkür ederim kızlar... herkez gibi bebeğimin olmasını çok istiyorum :( ama sanki 0,01 değeri çok düşük gibi 10 gün içinde yükselmezmiş gibime geliyo. klomen kullandım 3 yumurtam vardı kendi kendine çatlıyolardı doktorum da yüksek ihtimal kalırsın demişti ama bilmiyorum ya bayramdan sonra yapıcam testi artık. ne gögüslerimde agrı var ne mie bulantısı sadece asırı derecede afedersiniz gazım var ve tuvalete eskisi gibi çıkamıyorum hele 1 2 gün öncesinde hiç çıkmamıştım... sadece aşırı derece gaz sancısı ara ara kasıklarda yanmaa hiç olmamıştı bunlar

çok teşekkür ederim kızlar... herkez gibi bebeğimin olmasını çok istiyorum :KK43: ama sanki 0,01 değeri çok düşük gibi 10 gün içinde yükselmezmiş gibime geliyo. klomen kullandım 3 yumurtam vardı kendi kendine çatlıyolardı doktorum da yüksek ihtimal kalırsın demişti ama bilmiyorum ya bayramdan sonra yapıcam testi artık. ne gögüslerimde agrı var ne mie bulantısı sadece asırı derecede afedersiniz gazım var ve tuvalete eskisi gibi çıkamıyorum hele 1 2 gün öncesinde hiç çıkmamıştım... sadece aşırı derece gaz sancısı ara ara kasıklarda yanmaa hiç olmamıştı bunlar
Canim benim adetim biteli 10 gün oldu 1.20 çıktı bende senin gibi yukselme ihtilmali varmıdır diyorum acaba adet bittikten 10 gun sonra normal bi durum mu

aynı dönemlerdeyiz sanırım. doktoruma sordum daha belli olmaz dedi. en erken adet günü bakılmalı dedi. değer 2 güne bile yükseliyomuş. bilmiyorum ya iyice umudumu kaybettim ben hayılırsı bakalım. benim değerim 0,01 belki yükselir.daha 9 gün var

aynı dönemlerdeyiz sanırım. doktoruma sordum daha belli olmaz dedi. en erken adet günü bakılmalı dedi. değer 2 güne bile yükseliyomuş. bilmiyorum ya iyice umudumu kaybettim ben hayılırsı bakalım. benim değerim 0,01 belki yükselir.daha 9 gün var
Benim umudum yok 😶

Seninki inşallah yükselir

Benim durum böyle olunca paylaşmak istedim. Hani belki umut olur gerçek olur..

Benimde 3.gün embriyosu transferi oldu ve 10.gün 0.01 bunun üstünden yaklaşık iki hafta geçti ve hala adet olmamıştım. Tekrar test yaptim ve pozitif görmek nasip oldu.

Yinede sen birkaç gün daha bekle. İki kere uzulmeni istemem. Allah gönlüne göre versin
Acaba daha sonra normal yoldan kalmış olabilir misin?

20190608_200645.webp
Bende aşılama oldum kızlar adete 4 gun kala test yaptım silikti kan degeri 1.65 çıktı dün adet günümdü test yaptım yine silik cikti hala adet olmadım tutmuş olabilir mi buda dun yaptigim test boyle bi deger duyup yükseldiğini gördünüz mü acaba 😐

Eki Görüntüle 2276805
Bende aşılama oldum kızlar adete 4 gun kala test yaptım silikti kan degeri 1.65 çıktı dün adet günümdü test yaptım yine silik cikti hala adet olmadım tutmuş olabilir mi buda dun yaptigim test boyle bi deger duyup yükseldiğini gördünüz mü acaba 😐
Canimburada 2. Cizgi belli oluyor tekrar kan ver istersen. İnsaallah guzel haberler alirsin. Benim de adetim bugun itibariyla 6 gun gecikti dunden once idrar testi yaptim ama negatifti. Yarin kan tahlili yaltiracagim. Artik idrar testine bakip da negatif gormek istemiyorum. En azindan kanda negatif cikarsa kesin yoktur diyenilirim sanirim

Canimburada 2. Cizgi belli oluyor tekrar kan ver istersen. İnsaallah guzel haberler alirsin. Benim de adetim bugun itibariyla 6 gun gecikti dunden once idrar testi yaptim ama negatifti. Yarin kan tahlili yaltiracagim. Artik idrar testine bakip da negatif gormek istemiyorum. En azindan kanda negatif cikarsa kesin yoktur diyenilirim sanirim
Inşaallah kuzum bugün kan veremicem idrar yapicam yine bakalım koyulaşma yada çizgi yine çıkacakmı . rabbim kucağınızi boş bırakmasın. Hayırlı haberlerle dön inşaallah 🙏

Acaba daha sonra normal yoldan kalmış olabilir misin?

İlişki olmamıştı cnm. O bebeği 21 haftaliken kaybettim üstünden bir sene geçince 3.tup bebekle hamile kaldim. Şuan oğlum 19aylik

Allah kimseyi çok bekletmesjn verene kadar sabır versin

Bende bu ay gebelikte tüm belirtileri yaşadım, geçen yumurtlama günlerinide değerlendirmiştik, 3cüyü istiyoruz nasipse, daha önce hiç olmamıştı böyle, adetlerim yoğun olur ama buaefer çok az ve 2günse kesildi açık pembeydi bugün 3cu günüm kahverengi lekelenmem var sadece,
sat 26nisandı
Bat 21mayıs
Adet döngüm 25tir,
20sinde kahverengi akıntım oldu ertesi gün açıkpembe kanama çok azdı, 2ci gün gece şak diye kesilmiş. Bugünde kahverengi lekelenmem var
Dün kan verdim tansiyon falan ölçüldü, aşağıda resim ekledim.
Bugün gittim tansiyonumun yüksek olduğunu söyledi 14/8di
Bidaha ölçül dedi ölçüldüm16/10 çıktı
Dr dahada çıkmış nasıl ayakta duruyosun sen dedi, duramıyorumki 2haftadır böyleyim hep yatıyorum kafa kalkmıyo başım dönüyo dedim, gebelik düşünüyodum sonuç olarak yok sanırım dedim. Hani %100yoksa ilaç alayım vardır diye başağrım için ialçta içemedim birhaftadır dedim.
Dr dediki hiç yok diyemeyiz değerin 0.4 çıkmış yani sınırda bi değer bu eğer şüphen devam ederse bikaçgün sonra yine gel bakalım dedi.
Kasığımdaki batma hiç geçmedi dedim psikolojimi bilmiyorum ama çok ümitliydim buaydan dedim. Dil altı hapı verdiler yarım saat sonra tekrar ölçtüler 14/9 olmuş. Neyse tansiyon takibi yapalım günlük dedi. Dahiliyeye sevketti bakılsın sana dedi. Bide kadın hastalıklarınada görün dedi. Bakalım pazartesiye sıra aldım gidip öğrenelim bana neler oluyo böyle:) gerçekten ayakta duracak halim yok devamlı uyku modundayım:KK43:Eki Görüntüle 2272437
Sonuç ne oldu acaba merak ettim benimde bugün 0,30 çıktı negatif dediler

Sonuç ne oldu acaba merak ettim benimde bugün 0,30 çıktı negatif dediler
Evet cnm bu değerler %100 negatif malesef, geçen ayki değerimde hamilelik yokmuş sanırım, ama ay içindeki yumurtlamada denedik biz, ve tutunmaya çalışmış sanırım,tüm belirtileri fazlasıyla yaşadım dayanamadım adetime 4kala yani 12 hazirandı sanırım beta 5.4çıkmıştı,kadın d.druna gittim, gebelik görünüyor ama değerin artması lazım 2gün sonra yaptır bakalım dedi..acilde yaptıedım ama malesef 0.0çıktı inanamadım nasıl olur hata vardır derken ertesi gün adet oldum, az lekelenmeyle başlayıp akşamüstü gibi çok yoğun açık renk kanama yaşadım, hatta gece sabaha kadar ped taşmış boş yeri kalmamış yatak batmış falan ilk defa bukadar yoğun oldu şaşırdım. 2.ci günde yoğun devam etti. Renki çok açık ama anlamadım. Bi ara ciğer gibi büyük pıhtı gelmiş.2sene önce düşük yapmıştım 5haftalıkmıştı,Düşükte deri parçası gibi gelmişti ozaman ama bu sefer öyle bişey gelmedi ve inanırmısın ben hala belirtileri yaşıyorum kasığımdaki batma ve uyku hali devam ediyor. Bikaç konu okudum üstüne görenlerde yani yoğun adet gördükleri halde 8haftalık hamile olduğunu öğrenenler olmuş, şiödide acaba demekten kendimi alamıyorum. Bugün 3.cü günümdü 1ped oldu olmadı az oldu bugün. Peçeteye sildikçe geliyor açık pembemsi renk, ya bende böyle kanamalar olmazdı şaşkınım.en Dr hormon testlerimizde temiz çıktığını gebe kalmak için probleminin olmadığını söyledi, bu ay bunu yaşadım sanırım kimyasal gebelikti belkide erken yaptıemakla testi hata ettim bidaha adetim geçmeden hatta idrarda çift çizgiyi net görmeden beta baktırmam. Bu ay günaşırı deniycez garanti olsun diye:) çünkü yumurtlama günleri ayın herhangi bigünündede olmuş olabiliyor, mesela ilk gebeliğimde adet bittiği günkü ilişkiyle kalmıştım ben, herşey mümkün yani:)

Evet cnm bu değerler %100 negatif malesef, geçen ayki değerimde hamilelik yokmuş sanırım, ama ay içindeki yumurtlamada denedik biz, ve tutunmaya çalışmış sanırım,tüm belirtileri fazlasıyla yaşadım dayanamadım adetime 4kala yani 12 hazirandı sanırım beta 5.4çıkmıştı,kadın d.druna gittim, gebelik görünüyor ama değerin artması lazım 2gün sonra yaptır bakalım dedi..acilde yaptıedım ama malesef 0.0çıktı inanamadım nasıl olur hata vardır derken ertesi gün adet oldum, az lekelenmeyle başlayıp akşamüstü gibi çok yoğun açık renk kanama yaşadım, hatta gece sabaha kadar ped taşmış boş yeri kalmamış yatak batmış falan ilk defa bukadar yoğun oldu şaşırdım. 2.ci günde yoğun devam etti. Renki çok açık ama anlamadım. Bi ara ciğer gibi büyük pıhtı gelmiş.2sene önce düşük yapmıştım 5haftalıkmıştı,Düşükte deri parçası gibi gelmişti ozaman ama bu sefer öyle bişey gelmedi ve inanırmısın ben hala belirtileri yaşıyorum kasığımdaki batma ve uyku hali devam ediyor. Bikaç konu okudum üstüne görenlerde yani yoğun adet gördükleri halde 8haftalık hamile olduğunu öğrenenler olmuş, şiödide acaba demekten kendimi alamıyorum. Bugün 3.cü günümdü 1ped oldu olmadı az oldu bugün. Peçeteye sildikçe geliyor açık pembemsi renk, ya bende böyle kanamalar olmazdı şaşkınım.en Dr hormon testlerimizde temiz çıktığını gebe kalmak için probleminin olmadığını söyledi, bu ay bunu yaşadım sanırım kimyasal gebelikti belkide erken yaptıemakla testi hata ettim bidaha adetim geçmeden hatta idrarda çift çizgiyi net görmeden beta baktırmam. Bu ay günaşırı deniycez garanti olsun diye:) çünkü yumurtlama günleri ayın herhangi bigünündede olmuş olabiliyor, mesela ilk gebeliğimde adet bittiği günkü ilişkiyle kalmıştım ben, herşey mümkün yani:)
Canim bence de en guzel yontem gun hesaplamadan gun asiri devam etmek. Bu ay guzel haberlerini aliriz insaallahhh

Canim bence de en guzel yontem gun hesaplamadan gun asiri devam etmek. Bu ay guzel haberlerini aliriz insaallahhh
Cnm aynen öyle, bu ay eşime bile çaktırmıycam, yani daha dün güldük geçen ayki neydi durumumuz öyle dedim yumurtlama lafından soğudum resmen, hele mecburmuş gibi yaptığımız ilişkilerden bi halt anlamadık, düşündükçe güldük sinirden, aman dedim bu ay ne yumurtlama günümü biliyim nede zorla sırf bebiş için şey yapalım dedim. :KK70: bakalım akışına bırakıcaz nasipte varsa gelsin 3cü yavrumuz🤗girmiycem diyorum sırf sizi merak ettiğimden girip okuyorum cnm ya,cvb yazamıyorum fırsat olmuyo ama beğeniyorum yazdıklarınızı, herşey yolunda dimi iyisindir inşallah🤗

Cnm aynen öyle, bu ay eşime bile çaktırmıycam, yani daha dün güldük geçen ayki neydi durumumuz öyle dedim yumurtlama lafından soğudum resmen, hele mecburmuş gibi yaptığımız ilişkilerden bi halt anlamadık, düşündükçe güldük sinirden, aman dedim bu ay ne yumurtlama günümü biliyim nede zorla sırf bebiş için şey yapalım dedim. :KK70: bakalım akışına bırakıcaz nasipte varsa gelsin 3cü yavrumuz🤗girmiycem diyorum sırf sizi merak ettiğimden girip okuyorum cnm ya,cvb yazamıyorum fırsat olmuyo ama beğeniyorum yazdıklarınızı, herşey yolunda dimi iyisindir inşallah🤗
İyiyim canim cok sukur. Cumartesi doktora gidecegim insaallah kalp atisini duyarim canim. Ben de seni merak ediyorum insaallah 3. Bebis saglikla gelir canim. Dedigim gibi ben hepsinde de yumurtlama hic hesaplamadim ama gun asiri devam ettim bi dahaki adete kadar. Guzel haberlerini bekliyorum canim💕

Back
X