beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Bat günü gelip ovulasyon testi yapıp negatif çıkan var mı? Ama aslında hamile olan. Hamileliği gösterdiğini varsayarak diyorum. Çalışıyorum eve gidince yapabilirim de test. Ama negatif çıkarsa da moralim bozulur.

Arkadaşlar merhaba banada yardımcı olun lütfen kafam çok karışık.dün baş ağrısı ve tansiyon düşüklüğünden doktora gittim 9.6 çıktı devlet hastanesinde kan tahlili yapıldı ve beta hcg değerim 0.104 çıktı doktor çok az yükselme var gebelik başlangıcı olabilir demiş eşime.normalde hep 0.100 yani negatif çıkardı bu seferki böyle çıkınca bi umutlandım daha adetime 12 gün var acaba bi kadın Doğum doktoruna gözükmeli miyim benle aynı durumu yaşayan arkadaş var mı bu arada belimde aşırı derecede ağrı var ve kasıklarımda batıyor

Adetimi 2 gün geçmişti yaptırdım 0,3 çıktı yani negatif...Adetimi 1 hafta geçtikten sonra yaptık 165,4 çıktı yani pozitif şimdi 1,5 aylık hamileyim Allahım sanada ve isteyen herkese versinn:nazar:
Allahım hayırlı evlat nasip etsin canım çok sevindim mjin ümit verdi benimde adetim 3 gün gecdi kan tahlili verdim 1.6 çıkdı negatif sonra 3 daha bekledim yani adetim 6 gün geçmiş oldu yine tahlil verdik 2.6 negatif çıkdı değer artarmi sence yada ne zamn yine test yapayim

Arkadaşlar merhaba banada yardımcı olun lütfen kafam çok karışık.dün baş ağrısı ve tansiyon düşüklüğünden doktora gittim 9.6 çıktı devlet hastanesinde kan tahlili yapıldı ve beta hcg değerim 0.104 çıktı doktor çok az yükselme var gebelik başlangıcı olabilir demiş eşime.normalde hep 0.100 yani negatif çıkardı bu seferki böyle çıkınca bi umutlandım daha adetime 12 gün var acaba bi kadın Doğum doktoruna gözükmeli miyim benle aynı durumu yaşayan arkadaş var mı bu arada belimde aşırı derecede ağrı var ve kasıklarımda batıyor
Canım geçmiş olsun bu arada ama benim bildiğim 0. olunca negatif hamilelik yok 5. Üstü olunca hamilelik oluyor gerçi adetine 12 var o süreçte değerin yükselir mi bilemem

Merhabalar aranıza yeni katıldım. Bi çok mesajı okudum, o yüzden yorum yapabileceğinizi umarak yazmaya karar verdim :) İlk gebeliğimde mayıs ayında kalp atışı olmadığı için mecburen kürtaj oldum. Doktorum 2 ay korunmamın yeterli old söyledi. 3 aydır korunmuyoruz. Bu ay adet tarihimden 3 gün önce betahcg 2.9 çıktı. Acele ettiğimi düşündüm ama bir çok belirti vardı o yüzden yaptırmıştım ve bugün adet günüm 11.11 ve olmadı. Düzenlidir adetim derken bugün tekrar baktırdım 4.5 çıktı. ne yorum yapmalıyım ne beklemeliyim bilmiyorm yükselir mi bu değer? ilk gebeliğim de geç döllenmeydi ve korkuyorum. Sizlerden yorum bekliyorm :)

Kızlar bat 2 aralık benim 5-6 gündür lekelenmem vardı 7 düşüğüm olduğundan şüphelendim ve varsa kan sulandırı iğne başlamam gerektiğinden beta hcg bakıldı bat :14 gün var arkadaşlar ve beta hcg 0.373 çıktı normalde 0.1 çıkar değerim sizce umut var mı 🤔

bana yardımcı oun lutfen adetıme 6 gun kala 2 gun az az gelen kahverengi leke yaşadım adetıme 2 gun kala kan testi yaptırdım sonuç 2,30 doktor gebelik yok dedi. yaptıgım arastırmalarda hep yerlesme kanaması sonrası tahlil yapın dıyordu peki neydi benım yasadıgım neden lekelenme oldu

günaydın kızlar ben adetime 5 gün kala beta 0,100 çıktı ancak 2 gün adetim gecikti ve mide bulantım ve göğüs hassasiyetim var işimden ötürü doktorA gidemiyprum benim gibi olupta sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı

Meraba adetime 10 gün kala rahatsızlıktan dolayı hastaneye gittim beta hcg testi yaptılar sonuç 2.00 çıktı negatif dediler ertesi gün ürolojiye sevk ettiler kasığında ağrı vardı taş düşürüyo dediler doktor öyle bişey yok yeni olabilir dedi o yüzden ağrı yapar adetime 1 hafta var test yaptırcam çıkarmı acaba

Ben de oyle oldum . 15 20 gün geçti hala hasta olmadım ve çocukta yok 3 kere kan testi yaptım 0.01 çıktı . En son doktora gideceğim . Bizim gibi olan varsa bizide bilgilendirirse sevinirim .

Back
X