Ilacin etkisi olamaz herhaldeYa bence var çok belli![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilacin etkisi olamaz herhaldeYa bence var çok belli![]()
Ignrden sonra ki 12. Gün dimi. Bide dün mü yapmıştın idrarIlacin etkisi olamaz herhalde
Bugun 13. Gun bugun idrar yaptim.fun aksam kan vermistimIgnrden sonra ki 12. Gün dimi. Bide dün mü yapmıştın idrar
Negatif çıktı dediğin idrarı diyorumBugun 13. Gun bugun idrar yaptim.fun aksam kan vermistim
1 hafta oldu oNegatif çıktı dediğin idrarı diyorum
Canm kanim 13.4 cikmis1 hafta oldu o
Artıyor o zaman , 15. Gün tekrar verirsen artık netlesir. Çok sevindim canım bana da dua etCanm kanim 13.4 cikmis
Canim insaAllah Allahim ikimizede ve tum istryenlenlerede saglikli sihatli hayirli evlat nasip etsin tez vakitteArtıyor o zaman , 15. Gün tekrar verirsen artık netlesir. Çok sevindim canım bana da dua et
Bence var artmış değerAma hala net degilim senin fikrin ne
Allahım hayırlı evlat nasip etsin canım çok sevindim mjin ümit verdi benimde adetim 3 gün gecdi kan tahlili verdim 1.6 çıkdı negatif sonra 3 daha bekledim yani adetim 6 gün geçmiş oldu yine tahlil verdik 2.6 negatif çıkdı değer artarmi sence yada ne zamn yine test yapayimAdetimi 2 gün geçmişti yaptırdım 0,3 çıktı yani negatif...Adetimi 1 hafta geçtikten sonra yaptık 165,4 çıktı yani pozitif şimdi 1,5 aylık hamileyim Allahım sanada ve isteyen herkese versinn![]()
Canım geçmiş olsun bu arada ama benim bildiğim 0. olunca negatif hamilelik yok 5. Üstü olunca hamilelik oluyor gerçi adetine 12 var o süreçte değerin yükselir mi bilememArkadaşlar merhaba banada yardımcı olun lütfen kafam çok karışık.dün baş ağrısı ve tansiyon düşüklüğünden doktora gittim 9.6 çıktı devlet hastanesinde kan tahlili yapıldı ve beta hcg değerim 0.104 çıktı doktor çok az yükselme var gebelik başlangıcı olabilir demiş eşime.normalde hep 0.100 yani negatif çıkardı bu seferki böyle çıkınca bi umutlandım daha adetime 12 gün var acaba bi kadın Doğum doktoruna gözükmeli miyim benle aynı durumu yaşayan arkadaş var mı bu arada belimde aşırı derecede ağrı var ve kasıklarımda batıyor