- 5 Mayıs 2014
- 156
- 44
- 98
- 33
- Konu Sahibi Asrindeniz123
-
Canim öncelikle sakin ol. .değerin gebe olduğunu gösteriyor 5in üzerinde olunca hamilelik oluyor çünkü ve de bu değerle ultrasonda zaten göŕulmez ki hangi doktor bunu bilmez anlamadım ben..endişe etme bana göre hamilesin ama daha çok yeni belli ki geç döllenme olmuş 2 gün sonra kan tahlilini tekrarla,tebrik ederim inşallah sağ salim bebişini kucağına almak nasip olurarkadaslar meraba adetim 2 gün gecti kan testi yaptım testi bugun aldım ve degerim 15.7 cıkı bugü baska dr a muayenede ultrasonda görünmedi gebe değilsin ama yinede test yap dedi bende gecen hafta yaptıgım için bugün aldım sonucu .dr hamilede olabilirsin olmayadabilirsin dedi sizce noluyooooistiyorum ben bebişimiii yarın tekrar kan tahlili yapacam yukselmişse bebek varmışş böyle olan varmı nolur yardmcı olun içim rahatlasın....
gerçekten miii :) inşallah yükselirrr yarın yaptırcam test cok endişeliyim canım çok saol duan için yarın yazacagım sonucu :)Canım hamılesın ınsallah yukselmıstır degerın 5 ın ustu gebelık tahlılı tekrarla değer 1500 2000 olmadan gorunmez endıse etme lütfen güzel düşün
inşallah canım :) çok saol hayırlısı artık yarın yap dedi doktor yarın yazacagım sonucu cok saol :)Canim öncelikle sakin ol. .değerin gebe olduğunu gösteriyor 5in üzerinde olunca hamilelik oluyor çünkü ve de bu değerle ultrasonda zaten göŕulmez ki hangi doktor bunu bilmez anlamadım ben..endişe etme bana göre hamilesin ama daha çok yeni belli ki geç döllenme olmuş 2 gün sonra kan tahlilini tekrarla,tebrik ederim inşallah sağ salim bebişini kucağına almak nasip olur
Bekliyorum yarın güzel sonucunu canım hayırlısıyla ınsallahgerçekten miii :) inşallah yükselirrr yarın yaptırcam test cok endişeliyim canım çok saol duan için yarın yazacagım sonucu :)
Yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah canım olumlu düşün zaten hamilesin hiç korkmainşallah canım :) çok saol hayırlısı artık yarın yap dedi doktor yarın yazacagım sonucu cok saol :)
inşallah canım :)Bekliyorum yarın güzel sonucunu canım hayırlısıyla ınsallah
inşallah caım :)Yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah canım olumlu düşün zaten hamilesin hiç korkma
inşallah :)Evet gebelik ultrasonda deger 2000-3000 ken gosteriyor kendini vajinal usg de bile 4 hafta dan sonra gosteriyormuş. Degerin daha yeni gebeligi gosteriyor..
Insallah degerin yukselir :)
HAYIRLISI OLSUN İNŞLLAH :)Evet gebelik ultrasonda deger 2000-3000 ken gosteriyor kendini vajinal usg de bile 4 hafta dan sonra gosteriyormuş. Degerin daha yeni gebeligi gosteriyor..
inşallah :) testi yaptım bugün yarın sonuc alacağımmm :) heyecan saskınlık düşünce hepsi karmakarışıkHamilesin inşallah merak etme bende ilk ogrendigimde 12.64 du degerim 2 gunde bir ikiye katlamasi onemli olan yarin yaptir tahlili tekrar hersey yolundadir umarim haber verirsin bizede
inşallahhh :) henüz cıkmadı sonuçEvet gebelik ultrasonda deger 2000-3000 ken gosteriyor kendini vajinal usg de bile 4 hafta dan sonra gosteriyormuş. Degerin daha yeni gebeligi gosteriyor..
Hadi bakalım hayırlıhaberini ver bize canım. .Sonuç çıkmış olmalı nedir merak ettimHEYECAN DORUKTA KIZLARRRRR :) TEST SONUCUNU ALACAGIM İKİ SAAT SONRA DUA EDİN OLURMU
sadece şoktayımmmmmmHadi bakalım hayırlıhaberini ver bize canım. .Sonuç çıkmış olmalı nedir merak ettim
Aaa nasıl düştü birden,lekelenme kanama falan varmı canım kimyasal gebelik mi yaşadın acaba benim öyle oldu 1 ay önce 220lerden düştü lekelenme kanama ve düştüsadece şoktayımmmmmmsonuç 0.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?