beta hcg hamilemiyim :S

bugün randevu alamadım hepsi dolu benim doktorumda bayramdan sonra anca canım ama dayananmam ki offff ben nedense hala umutluyum atamıyorum içimden bu duyguyu.
canım bence kan testini yenile bekleme o kadar özelde de yaptırabilirsin birden nasıl sıfırlandı ki kaç gün oldu kanaman da yok bir yanlışlık vardır belki

canım benim benim beta hcg 893.4 çıkmıştı buna rağmengörememişti bebişimi ama değerin ehamile olduğunu gösteriyo erken gebeliksende ben gibi erkencisin :)9 erken baktırmışsın :))

mrb kızlar çok yeni bir anne adayıyım sormak istediğim ilk kan testim hcg 189 çıktı doktorum iki gün sonra tekrar yapılım 350-400 çıkması gerek normal bir hamilelik ise dedi. bugn test yaptırdım 628 çıktı doktorum sonucu göremedi sonuç
yetişmedi birden bu kadar artması sorun olur mu bir bilen var mı çok merak ediyorum. pzrsi günü gidicem ama dayanmak çok zor. bu tarz bişi yaşayan duyan var mı ?

Adetin e gün geçmiş aslında bu durumda gebeysen haftaya 5. Hafta ..haftaya usg de bakılsa bi kese görme durumu olabilir haftaya tekrar bir git bence

korkma canım benım son gebelıgımdede oyle oldu ılk kan tahlılım 30 larda bıseydı ıkı gun sonra testı tekrarladıgımızda 2 katına cıkması gerekırken 3 katına cıkmıstı kızım suan cok saglıklı cok sukur sadece cok yaramaz rabbım sag saglım kucagına almayı nasıp etsın

Benim de kanda ilk değerim adetime iki gün kala 617,4 çıktı. Son adet tarihime göre 5+6 hamilelik var dedi, kese göremedik. Geç döllenme olmuş olabilir dedi. 2 gün sonra kan testi verdim, 1.180 çıktı. 2 gün sonra tekrarladım, bu sefer yükselmeyip düştü 1.177. Çok bi düşüş yok ama 2ye katlaması gerekirken böyle. Doktorum düşük ya da dış gebelik dedi. Yarın doktora gidicem tekrar. içinizde bu durumu yaşayan var mı? Beta hcg bu kadar yüksrlmişken çok az bi düşüş olması düşük müdür? Bu arada 3 gündür ara ara kahverengi lekelenmelerim var.

Amin canim insallah cok tskr ederim cok korkmustum allah senin kizinada uzun omurler versin

Arkadaşlar okadar garip birsey oldu ki hamileyim 4 hafta 5 günlük nasıl oldu bilmiyorum sevinemeden üzüldüm bebeğim sagliksizmis Dr dedi va kanamam başladı parçalar düşüyor Dr dış gebelik de okur buyur vakalar dedi henüz belli değil dedi kalp atışı yok dedi bebeğin cumartesi ye kadar bekleyelim egen değişen bişey olmazsa kürtaj olacaksın dedi ben napcam şimdi aynı durumuyaşayıp normale dönen varmı nolur bişey yazın çok kötüyüm ben

Adetin e gün geçmiş aslında bu durumda gebeysen haftaya 5. Hafta ..haftaya usg de bakılsa bi kese görme durumu olabilir haftaya tekrar bir git bence

canım bence kan testini yenile bekleme o kadar özelde de yaptırabilirsin birden nasıl sıfırlandı ki kaç gün oldu kanaman da yok bir yanlışlık vardır belki

cnm bende de oldu kimyasal gebelik kalp atışı oluşmadı kendiliğinden kanamayla düştü kürtaja gerek kalmadı..inş sende kürtaj olmassın..üzülme hakkımızda hayırlısı olsun

Amin peki normale dönme şansı yokmu sizce duydunuz mu doktordan
Valla canim allah yardimcin olsun inssllah bebeginin kalbi atar bende cmrtsi gidicem doktora icimde bi korku allah hakkimizda hayirlisini versin eger kotu bisi olursada sakin cok uzulme allah buyuk bir daha olur insllah

Canim ben 7 hafta gebelik yasadim ve bos gebelikmis kurtaj oldum. Dis gebelik oldugunu sanmiyorum seninkinin cunku dis gebelik riskli bir sey Allah korusun. Dis gebelik olsa doktor beklemezdi sanirim. 4 haftada zaten kalp atisi duyulmaz. Dusuk yapsan da uzulme insanlar neler yasiyor. Bircok insan hamile kalamiyor ornek ben. Bu gunlere cok zor geldik. Hala da emin degiliz alp atisini duymadan sevinemiyorum.
Hamile kalabildigin icin Allaha sukret. Bu da senin imtihanin. Bu derdime binlerce sukur demistim ben. Kesinlikle ihmal etme doktora gitmeyi ve asla stres yapma canim. Doktorun ne zaman derse tekrar calismalara devam.

Cnm cok gecmis olsun bos gebelik nasil oluyor belirtileri neler bnde yeni hamileyim cok korkuyorum

Cnm cok gecmis olsun bos gebelik nasil oluyor belirtileri neler bnde yeni hamileyim cok korkuyorum
Belirti yok. Riskli bir durumu da yok yani korkacak bir sey degil. Kese olusuyor normal hamileligi yasiyorsunuz kese buyuyor ama kesenin icinde bebek yok. Bos kese yani. Kalp atisini duyamiyorsunuz. Kurtaj olmak zorunda kaliyorsunuz. Olumlu dusunun her sey yolunda gider insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…