- Konu Sahibi Asrindeniz123
-
canım bence kan testini yenile bekleme o kadar özelde de yaptırabilirsin birden nasıl sıfırlandı ki kaç gün oldu kanaman da yok bir yanlışlık vardır belkibugün randevu alamadım hepsi dolu benim doktorumdabayramdan sonra anca canım ama dayananmam ki offff ben nedense hala umutluyum atamıyorum içimden bu duyguyu.
Gecmis olsun Allah yardımcınız olsun
Canim öncelikle sakin ol. .değerin gebe olduğunu gösteriyor 5in üzerinde olunca hamilelik oluyor çünkü ve de bu değerle ultrasonda zaten göŕulmez ki hangi doktor bunu bilmez anlamadım ben..endişe etme bana göre hamilesin ama daha çok yeni belli ki geç döllenme olmuş 2 gün sonra kan tahlilini tekrarla,tebrik ederim inşallah sağ salim bebişini kucağına almak nasip olur
Adetin e gün geçmiş aslında bu durumda gebeysen haftaya 5. Hafta ..haftaya usg de bakılsa bi kese görme durumu olabilir haftaya tekrar bir git bencearkadaslar meraba adetim 2 gün gecti kan testi yaptım testi bugun aldım ve degerim 15.7 cıkı bugü baska dr a muayenede ultrasonda görünmedi gebe değilsin ama yinede test yap dedi bende gecen hafta yaptıgım için bugün aldım sonucu .dr hamilede olabilirsin olmayadabilirsin dedi sizce noluyooooistiyorum ben bebişimiii yarın tekrar kan tahlili yapacam yukselmişse bebek varmışş böyle olan varmı nolur yardmcı olun içim rahatlasın....
Bu arada ne kadar çok haftaya yazmışım oyleAdetin e gün geçmiş aslında bu durumda gebeysen haftaya 5. Hafta ..haftaya usg de bakılsa bi kese görme durumu olabilir haftaya tekrar bir git bence
korkma canım benım son gebelıgımdede oyle oldu ılk kan tahlılım 30 larda bıseydı ıkı gun sonra testı tekrarladıgımızda 2 katına cıkması gerekırken 3 katına cıkmıstı kızım suan cok saglıklı cok sukur sadece cok yaramazmrb kızlar çok yeni bir anne adayıyım sormak istediğim ilk kan testim hcg 189 çıktı doktorum iki gün sonra tekrar yapılım 350-400 çıkması gerek normal bir hamilelik ise dedi. bugn test yaptırdım 628 çıktı doktorum sonucu göremedi sonuç
yetişmedi birden bu kadar artması sorun olur mu bir bilen var mı çok merak ediyorum. pzrsi günü gidicem ama dayanmak çok zor. bu tarz bişi yaşayan duyan var mı ?
Amin canim insallah cok tskr ederim cok korkmustum allah senin kizinada uzun omurler versinkorkma canım benım son gebelıgımdede oyle oldu ılk kan tahlılım 30 larda bıseydı ıkı gun sonra testı tekrarladıgımızda 2 katına cıkması gerekırken 3 katına cıkmıstı kızım suan cok saglıklı cok sukur sadece cok yaramazrabbım sag saglım kucagına almayı nasıp etsın
Adetin e gün geçmiş aslında bu durumda gebeysen haftaya 5. Hafta ..haftaya usg de bakılsa bi kese görme durumu olabilir haftaya tekrar bir git bence
Arkadaşlar okadar garip birsey oldu ki hamileyim 4 hafta 5 günlük nasıl oldu bilmiyorum sevinemeden üzüldüm bebeğim sagliksizmis Dr dedi va kanamam başladı parçalar düşüyor Dr dış gebelik de okur buyur vakalar dedi henüz belli değil dedi kalp atışı yok dedi bebeğin cumartesi ye kadar bekleyelim egen değişen bişey olmazsa kürtaj olacaksın dedi ben napcam şimdi aynı durumuyaşayıp normale dönen varmı nolur bişey yazın çok kötüyüm ben
canım bence kan testini yenile bekleme o kadar özelde de yaptırabilirsin birden nasıl sıfırlandı ki kaç gün oldu kanaman da yok bir yanlışlık vardır belki
canım bence kan testini yenile bekleme o kadar özelde de yaptırabilirsin birden nasıl sıfırlandı ki kaç gün oldu kanaman da yok bir yanlışlık vardır belki
adaşlar okadar garip birsey oldu ki hamileyim 4 hafta 5 günlük nasıl oldu bilmiyorum sevinemeden üzüldüm bebeğim sagliksizmis Dr dedi va kanamam başladı parçalar düşüyor Dr dış gebelik de okur buyur vakalar dedi henüz belli değil dedi kalp atışı yok dedi bebeğin cumartesi ye kadar bekleyelim egen değişen bişey olmazsa kürtaj olacaksın dedi ben napcam şimdi aynı durumuyaşayıp normale dönen varmı nolur bişey yazın çok kötüyüm ben
Canim öncelikle sakin ol. .değerin gebe olduğunu gösteriyor 5in üzerinde olunca hamilelik oluyor çünkü ve de bu değerle ultrasonda zaten göŕulmez ki hangi doktor bunu bilmez anlamadım ben..endişe etme bana göre hamilesin ama daha çok yeni belli ki geç döllenme olmuş 2 gün sonra kan tahlilini tekrarla,tebrik ederim inşallah sağ salim bebişini kucağına almak nasip olur
Arkadaşlar okadar garip birsey oldu ki hamileyim 4 hafta 5 günlük nasıl oldu bilmiyorum sevinemeden üzüldüm bebeğim sagliksizmis Dr dedi va kanamam başladı parçalar düşüyor Dr dış gebelik de okur buyur vakalar dedi henüz belli değil dedi kalp atışı yok dedi bebeğin cumartesi ye kadar bekleyelim egen değişen bişey olmazsa kürtaj olacaksın dedi ben napcam şimdi aynı durumuyaşayıp normale dönen varmı nolur bişey yazın çok kötüyüm ben
Amin peki normale dönme şansı yokmu sizce duydunuz mu doktordancnm bende de oldu kimyasal gebelik kalp atışı oluşmadı kendiliğinden kanamayla düştü kürtaja gerek kalmadı..inş sende kürtaj olmassın..üzülme hakkımızda hayırlısı olsun
Valla canim allah yardimcin olsun inssllah bebeginin kalbi atar bende cmrtsi gidicem doktora icimde bi korku allah hakkimizda hayirlisini versin eger kotu bisi olursada sakin cok uzulme allah buyuk bir daha olur insllahAmin peki normale dönme şansı yokmu sizce duydunuz mu doktordan
Cnm cok gecmis olsun bos gebelik nasil oluyor belirtileri neler bnde yeni hamileyim cok korkuyorumCanim ben 7 hafta gebelik yasadim ve bos gebelikmis kurtaj oldum. Dis gebelik oldugunu sanmiyorum seninkinin cunku dis gebelik riskli bir sey Allah korusun. Dis gebelik olsa doktor beklemezdi sanirim. 4 haftada zaten kalp atisi duyulmaz. Dusuk yapsan da uzulme insanlar neler yasiyor. Bircok insan hamile kalamiyor ornek ben. Bu gunlere cok zor geldik. Hala da emin degiliz alp atisini duymadan sevinemiyorum.
Hamile kalabildigin icin Allaha sukret. Bu da senin imtihanin. Bu derdime binlerce sukur demistim ben. Kesinlikle ihmal etme doktora gitmeyi ve asla stres yapma canim. Doktorun ne zaman derse tekrar calismalara devam.
Belirti yok. Riskli bir durumu da yok yani korkacak bir sey degil. Kese olusuyor normal hamileligi yasiyorsunuz kese buyuyor ama kesenin icinde bebek yok. Bos kese yani. Kalp atisini duyamiyorsunuz. Kurtaj olmak zorunda kaliyorsunuz. Olumlu dusunun her sey yolunda gider insallah.Cnm cok gecmis olsun bos gebelik nasil oluyor belirtileri neler bnde yeni hamileyim cok korkuyorum
Amin peki normale dönme şansı yokmu sizce duydunuz mu doktordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?