beta hcg hamilemiyim :S

Üzülme lütfen biliyorum üzülmemek elde değil bende çok üzülmüştüm günlerce aglamiştim ama napalım nasip değilmiş doğru zamanı varmış diyecez Rabbim hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

Canim kadın doğum doktoruna git o daha iyi kontrol eder tekrar tahlil ister ultrason müayine falan eder bebek yoksa bile sebebini anlarsın
bugün randevu alamadım hepsi dolu benim doktorumda bayramdan sonra anca canım ama dayananmam ki offff ben nedense hala umutluyum atamıyorum içimden bu duyguyu.

bugün randevu alamadım hepsi dolu benim doktorumda bayramdan sonra anca canım ama dayananmam ki offff ben nedense hala umutluyum atamıyorum içimden bu duyguyu.
Allahtan ümit kesilmez tabi fazla kaptırma kendini ama kimbilir belki tahlilde yanlişlik oldu geçen sefer. Olmadiysa da kist falan midir sebebi onu ögrenirsin en azından. .başka doktora çık Bu defalik olmaz mi

Bu kadar üzülme lütfen. Neleri var bir bilsen şükret hamile kalamama gibi bir durumun yok inşallah. Bende 3 yıllık evliyim 2 bebeğimde karnımda öldü bunlar daha acı verici inan bana. Allahım hayırlı hamilelik hayırlı evlat versin doğru Zaman'da. Olacaktır elbet bu kadar üzülme stres yaptıkça insan gebe de kalamıyor sakinleş dinlen herşey olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…