- 5 Mayıs 2014
- 156
- 44
- 98
- 33
- Konu Sahibi Asrindeniz123
-
sadece akıntım varAaa nasıl düştü birden,lekelenme kanama falan varmı canım kimyasal gebelik mi yaşadın acaba benim öyle oldu 1 ay önce 220lerden düştü lekelenme kanama ve düştü
Canim sonuca güvenmiyorsan başka yerde yaptır imkanın varsa derim için rahat edersadece akıntım varmidem bulanıyor bu baskada bişeyim yok çok güvenmiyorum offf
elimde dğil okadar mode girmiştim kiÜzülme lütfen biliyorum üzülmemek elde değil bende çok üzülmüştüm günlerce aglamiştim ama napalım nasip değilmiş doğru zamanı varmış diyecez Rabbim hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
Bende öyle olmuştum canım değerim de moda girilmiyecek gibi değildi ki ama bak olumlu tarafından bakalım en azından hamile kalabiliyoruz ben öyle motive ediyorum kendimielimde dğil okadar mode girmiştim ki
Keske sadece degerini cekseydin tc felanda yaziyo bence resmi kaldir
şuan inan onu düşünevcek durumda değilim biandA paylaştımKeske sadece degerini cekseydin tc felanda yaziyo bence resmi kaldir
elimde dğil ama hayırlısı diyorum yinedeUzulmeyin yine olur kimyasal gebelik gecirmissiniz
inşallahBu ay olmasa bile gelecek aylar daha sağlıklı gebeliğin olacak inşallah üzme kendini canim
ben daha adet olmadım bebeiş yoksa neden olmuyorum karnım şişti iyiceUzulmeyin yine olur kimyasal gebelik gecirmissiniz
ben daha adet olmadım sebep neBu ay olmasa bile gelecek aylar daha sağlıklı gebeliğin olacak inşallah üzme kendini canim
Canim kadın doğum doktoruna git o daha iyi kontrol eder tekrar tahlil ister ultrason müayine falan eder bebek yoksa bile sebebini anlarsınben daha adet olmadım bebeiş yoksa neden olmuyorum karnım şişti iyice
bugün randevu alamadım hepsi dolu benim doktorumdaCanim kadın doğum doktoruna git o daha iyi kontrol eder tekrar tahlil ister ultrason müayine falan eder bebek yoksa bile sebebini anlarsın
Allahtan ümit kesilmez tabi fazla kaptırma kendini ama kimbilir belki tahlilde yanlişlik oldu geçen sefer. Olmadiysa da kist falan midir sebebi onu ögrenirsin en azından. .başka doktora çık Bu defalik olmaz mibugün randevu alamadım hepsi dolu benim doktorumdabayramdan sonra anca canım ama dayananmam ki offff ben nedense hala umutluyum atamıyorum içimden bu duyguyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?