beta hcg heyecanı

umudunu-kaybetme

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
7.430
5.789
148
35
arkadaslar bu durumla ılgılı pek konu goremedım ben acayaım dedım:) dun yanı pazar unu transferımn 9.gunuydu ve dayanamayıp kan verdım ve 18 cıktıı arada kaldım net hamıleymıım deglmıyım cok karısıgım yan tekrarlıcam testı... varmı bana katılacakolan bu streslı gunlerde deneyımıolan paylasacak olanbu gıbı durum yasayannnnn :)

Bende transfer gununu saymazsak 5. Gunumdeyim. Gidip o sonucu gormeye yuregim dayanacakmi bilemiyorum. Seninkisi hayirli olsun ☺

dun bı tıp mer
İlaçlardan değer yükselmiş olabilir hamile de olabilirsin en garanti doktorun dediği tarihte test yapmak bence.

dun bı tıp merkezınn laboratuarnda calısan bryle konstum o seklde sordm ıgnenn etkısı olablrmı dıye... oda bu kadr yukselmesını beklemeyız ıgneden ama ıkı gune bı duzenlı arts olrsa o zaman net hamılesınz dıyeblrz dedı aradayım sy anda yanı.. yarn tekrarlıcam testı bakalm hayrlısı

Bende transfer gununu saymazsak 5. Gunumdeyim. Gidip o sonucu gormeye yuregim dayanacakmi bilemiyorum. Seninkisi hayirli olsun ☺

walla bnde beklemeketen korktgm ıcın bunaldgm ıcın dayanamdım9 gun gttm yaptm dun ama stresım bttımı hayırr smdı aradayım ne hamılym dıyeblrıyorum nede deglm yarn bellı olck sanırım

Benım 7.gun degerım 102 idi. Cok arastırmıştım o donem 60 larla devam edenlrr vardı.
İlacların etkısı olmaz sanmıyorum ancak oldukca dusuk.
Beklemk bıtmıyor arkadasım kese için bkle kalp atısı ıcın bekle... allh yardımcımız olsun

Benım 7.gun degerım 102 idi. Cok arastırmıştım o donem 60 larla devam edenlrr vardı.
İlacların etkısı olmaz sanmıyorum ancak oldukca dusuk.
Beklemk bıtmıyor arkadasım kese için bkle kalp atısı ıcın bekle... allh yardımcımız olsun

Amın cnm hayrlısı. Idrar testı yaptm ben aksamustu pozıtf sanırım silikte olaa buda bı ılk benm ıcın

Bence hamilesin canım değer düşük olabilir ama test tarihi de henüz gelmedi o yüzden düşüktür bence hayırlısı olsun

Aynen canm varsada cok yenı cnkı bugun transfern 10.gunu daha dunde kanda 18 cıkmstı yarn tekrar kan. Erıcem hayrlısı allahtan

IMG_0821.webp
Canım testin fotosunu ekler misin

bariz pozitif :) hadi hayirli olsun saglicakla kucagina alirsin insaallah.benim normal yolla oldu testim boyle ciktiginda degerim 264 idi.yarin tekrarlayinca gorceksin zaten.benim test aynen.boyle cikmisdi

bariz pozitif :) hadi hayirli olsun saglicakla kucagina alirsin insaallah.benim normal yolla oldu testim boyle ciktiginda degerim 264 idi.yarin tekrarlayinca gorceksin zaten.benim test aynen.boyle cikmisdi

Walla bwnm dun 18dı ama yarnda 50 galan olr heralde bızımkı yedavyle oldgndan kesn heves etmıyorm net bellı olp keae kalp atısı falan duyana kadr hep tesegn olcm sanırım allah buyuk bunada sukr

Back
X