- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
- Konu Sahibi umudunu-kaybetme
Ne kadar süredir istiyorsun canım eşinde ve sende problem var mıydı
3 yıl oldu canım benm yumrtalklarda cardı braz soeun tembellık vardı sayıda azalma vardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar süredir istiyorsun canım eşinde ve sende problem var mıydı
Hangi ilaçları kullandın3 yıl oldu canım benm yumrtalklarda cardı braz soeun tembellık vardı sayıda azalma vardı
Hangi ilaçları kullandın
umudunu-kaybetme yaptirdinmi canim bugun tekrardan test. Merak ediyorum sonucunu. Insallah guzeldir degerin
yeni test yaptınmı inş yukselmiştir.
Çok şükür cnm inşallah güzel de devam ederEwet canımm Cok sukur degerım 70cıktı sı an guzel artmiş persmbe tekrar gıdıcem
Çok şükür cnm inşallah güzel de devam eder
Masallah gözun aydin canım
Gözün aydın canım senin reglin geçmiş miydi bu değerler adet siklüsünün kaçıncı günü oluyor acaba? Benim de 2gün gecikti biraz daha beklemeli miyimEwet canımm Cok sukur degerım 70cıktı sı an guzel artmiş persmbe tekrar gıdıcem
Maşallah maşallah allah bize de nasip etsin pozitif olduğunu biliyordum çok mutlu olduuum
Gözün aydın canım senin reglin geçmiş miydi bu değerler adet siklüsünün kaçıncı günü oluyor acaba? Benim de 2gün gecikti biraz daha beklemeli miyim
Aşılama mı oldun sen? Bende biraz daha beklesem test için iyi olucak çünkü gecikmelerim oluyor bazen ama yine de çok merak ediyorumYok daha gecmedı cnm transferımn 11.gunu bugun nemal adet gunume ıkı gn falan var
Aşılama mı oldun sen? Bende biraz daha beklesem test için iyi olucak çünkü gecikmelerim oluyor bazen ama yine de çok merak ediyorum
Yok ya gerekmiyo canim ben bayaaa arastirdim :)kıxlar smdı jel kullanıyoruzya namaz durumau nasıl olacak gusü gerektırıyormu acaba bılgısı olan varmı
Yok ya gerekmiyo canim ben bayaaa arastirdim :)