• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg heyecanı

Hadi güzel sonucu yaz canim♡
Benim de 9.günüm 29 Çıktı az mi ay bilemedim. Yarın 11.günüm ozaman baktiracam. Bu arada senin kacinci gün embriyo benim 3.gun

Canm 9. Gune gore nrmal bnm 9.gnde 18cıkmstı. Bugun 152 cıktı cok sukur guzel deger dedı dktr paZartesı tekrar gıdıcem. 2.gun embrıyosuydu benmkı

5. Gun embriyosu transfer edilmisti. Bugun 9. Gunum degerim 22 cikti. Olmasi gerekenden dusuk ama umarim devami gelirr. Sizlerde 5. Gun embriyosu oln varmiydii

Mrb kızlar bende bir tup bebek annesiyim öncelikle Allah hepinizin yardımcısı olsun zor bir süreç önce tuttu mu yok kese yok kalp atışı sonra gelişimi.benim 5 gün embriyosu 11.gun 26 çıkmıştı çok üzülmüştüm olmayacak diye çok şükür katlayarak devam etti ve şimdi oğlum iki aylık oldu önemli olan düşük yada yüksek başlaması değil katlayıp devam etmesi bu yüzden moralinizi bozmayın.kurban olduğum istedikten sonra herturlu nasip ediyor.sizler için sürekli dua ediyorum inşallah hepiniz yani isteyen herkese Allah bu güzel duyguyu nasip etsin.

Mrb kızlar bende bir tup bebek annesiyim öncelikle Allah hepinizin yardımcısı olsun zor bir süreç önce tuttu mu yok kese yok kalp atışı sonra gelişimi.benim 5 gün embriyosu 11.gun 26 çıkmıştı çok üzülmüştüm olmayacak diye çok şükür katlayarak devam etti ve şimdi oğlum iki aylık oldu önemli olan düşük yada yüksek başlaması değil katlayıp devam etmesi bu yüzden moralinizi bozmayın.kurban olduğum istedikten sonra herturlu nasip ediyor.sizler için sürekli dua ediyorum inşallah hepiniz yani isteyen herkese Allah bu güzel duyguyu nasip etsin.

Ne guzelll, icimi ferahlattiniz. Coook sagolunn

Allah razı olsun. Çok iyi geldi bunu okumak. Allah evladını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Back
X