- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
- Konu Sahibi umudunu-kaybetme
-
İlaçlardan değer yükselmiş olabilir hamile de olabilirsin en garanti doktorun dediği tarihte test yapmak bence.
Bende transfer gununu saymazsak 5. Gunumdeyim. Gidip o sonucu gormeye yuregim dayanacakmi bilemiyorum. Seninkisi hayirli olsun ☺
Benım 7.gun degerım 102 idi. Cok arastırmıştım o donem 60 larla devam edenlrr vardı.
İlacların etkısı olmaz sanmıyorum ancak oldukca dusuk.
Beklemk bıtmıyor arkadasım kese için bkle kalp atısı ıcın bekle... allh yardımcımız olsun
Bence hamilesin canım değer düşük olabilir ama test tarihi de henüz gelmedi o yüzden düşüktür bence hayırlısı olsunAmın cnm hayrlısı. Idrar testı yaptm ben aksamustu pozıtf sanırım silikte olaa buda bı ılk benm ıcın
Canım testin fotosunu ekler misinAmın cnm hayrlısı. Idrar testı yaptm ben aksamustu pozıtf sanırım silikte olaa buda bı ılk benm ıcın
Bence hamilesin canım değer düşük olabilir ama test tarihi de henüz gelmedi o yüzden düşüktür bence hayırlısı olsun
Canım testin fotosunu ekler misin
Valla silik çizgi var canım hadi hayırlısı darısı başıma :)
Valla silik çizgi var canım hadi hayırlısı darısı başıma :)
Ne kadar süredir istiyorsun canım eşinde ve sende problem var mıydıİ
Insallah devamınıda gorurum saglkla ama bunada cpk sukur bır ilk benım ıcın
AminnEwt
Ewt canm var gbı :) hayırla saglıkla sanada banada tum ısteyenlerede nasp eser ınsallah rabbım
bariz pozitif :) hadi hayirli olsun saglicakla kucagina alirsin insaallah.benim normal yolla oldu testim boyle ciktiginda degerim 264 idi.yarin tekrarlayinca gorceksin zaten.benim test aynen.boyle cikmisdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?