Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 günde artış düşük evet. umarım düzelir herşey. haberdar edin bizide6 Eylül de beta HCG 1269 çıktı 10 Eylül de yaptırdım ama gerizekalı sağlık ocağındakiler kanı kaybetmiş 12 Eylül'de yaptım 4498 çıktı doktor az artmış dedi bugün keseyi görmeye gitcem sizce nasıl çok korkuyroum niye yavaş artmış olabilir?
Birazdan keseyi görmeye gidicem inşAllah bi sıkıntı yoktur dua edin nolur bana6 günde artış düşük evet. umarım düzelir herşey. haberdar edin bizide
inşallah canım iyi haberler alırsın hayırlısı neyse o olsun hakkındaBirazdan keseyi görmeye gidicem inşAllah bi sıkıntı yoktur dua edin nolur bana
Amin inşAllahinşallah canım iyi haberler alırsın hayırlısı neyse o olsun hakkında
bence hiçbir sıkıntı yoktur canını sıkmaAmin inşAllah
Yaa inşAllah öyledir çok teşekkür ederimbence hiçbir sıkıntı yoktur canını sıkma
Bende birazdan gitcem inşAllah dediğiniz gibi olur bana dua edinben bile değer artışıma 1 sefer bakıttrdım merak etme kese göründü hatta sağlık ocağımdan kafan karışmasın tekrar kan tahlili verme direk kadın doğuma gitmem söylendi.
haber et bizlere allahın izniyle hiç birşey yoktur daha fazla kendini yıpratmaYaa inşAllah öyledir çok teşekkür ederim ❤
İnşAllah Allah razı olsun içimi rahatlattınhaber et bizlere allahın izniyle hiç birşey yoktur daha fazla kendini yıpratma![]()
Çok teşekkür ederimgit hemen ilaçlarınıda yazar folik asit falan dualarımdasın
Kese göründü doktor tekrar beta HCG istedi eğer arttıysa iyi dedi ama artmadıysa boş gebelik olabilir dedi inşAllah artmıştırhaber et bizlere allahın izniyle hiç birşey yoktur daha fazla kendini yıpratma![]()
Gozun aydin canimEvet gittim kese göründü tekrar beta HCG bakacak artmışsa sonuç iyi demektir dedi
Sonuç çıktı dünden bugüne 1000 artmış ama doktor haftaya tekrar gel kese büyümemişse boş gebeliktir dedi dua edin bana nolursonuç ne zaman çıkacak