Bende ondan şüpheleniyorum bi değere göre ne kaç haftalık olurArkadaşlar bende bugün gittim 5 gün geçti bthcg 792 çıktı sonuç nasıl iyi mi pekte anlamiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ondan şüpheleniyorum bi değere göre ne kaç haftalık olurArkadaşlar bende bugün gittim 5 gün geçti bthcg 792 çıktı sonuç nasıl iyi mi pekte anlamiyorum
O en net ultrasonda belli olur canım benimki bugün 5346 çıktı ultrason da 4 haftalık dediBende ondan şüpheleniyorum bi değere göre ne kaç haftalık olur
Yarın sabah inşallah doktora soracam canımBen sordum öyle söyledi haftasını sende sor istersen canım![]()
Hadi hayırlısı olsun canımYarın sabah inşallah doktora soracam canım![]()
Doktor demişti beta HCG takip edelim diye sende et bence riske atma bişey varsa erken anlamış olursun en azından. Keseyi gördün mü
Anladim canm tesekkur ederim2 günde 1
Benimki de aynı işte canım sat göre 6 ama ultrason da 4 dedi26 agustosta ilk baktrdgmda beta 304 çıkmıstı doktor 5 eylülde gel keseye bakalım dedi 19 unda da kalp atısına gel dedi beta ya tekrar bakmadı yada boş gebelik olabilir tarzında Bi şey söylemedi şimdi bunları okuyunca tedirgin oldum sat hesaplanmasına göre de 7.haftanın içindeyim ama doktor keseye baktığında 4 haftalık dedi erdemli devlet hastanesine gidiyorum daha doktor secemedim kendime
Artış güzel canım senin 2 günde 2 kat artması gerekiyor du seninki de öyle olmuşMerhaba ben de 6 eylül sabah verdim 90
Cumartesi gece acil de verdim 173 pazartesi kadın doğum doktoruna gittim 355 cıktı. Bu konuda araştırma uapmadigim için ayrıntılı sormadim doktora pazartesi tekrar çağırdı ama burda okuduğuma göre değerler düşük gibi geldi bana normal mi sizce sat 7agustostu yumurtlama takibi de yapmadim tamamen sürpriz oldu.
Sonucunuz ne oldu acaba?Artış güzel canım senin 2 günde 2 kat artması gerekiyor du seninki de öyle olmuş
Çok şükür herşey yolunda canım bugün 2 ayı doldurduk çok şükürSonucunuz ne oldu acaba?
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inş :) benim de iki gün önce değerim 208 di bugün 389 yarin sabah doktora gidicem biraz canım sıkıldı siizn paylaşımınızı gördümÇok şükür herşey yolunda canım bugün 2 ayı doldurduk çok şükür ❤
Yine iyi artmış canım benim 6 günde 3 kat arttı yada testler bozuktu işte bilmiyorum canımÇok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inş :) benim de iki gün önce değerim 208 di bugün 389 yarin sabah doktora gidicem biraz canım sıkıldı siizn paylaşımınızı gördüm
İnş benimde sağlıklı gider . Stres çok zor gerçektenYine iyi artmış canım benim 6 günde 3 kat arttı yada testler bozuktu işte bilmiyorum canım
İnşAllah canım Allah gönlüne göre versinH
İnş benimde sağlıklı gider . Stres çok zor gerçekten