Beta hcg ilişkiden kaç gün sonra doğru sonuç verir?

Gebe olsaniz teste çıkması gerekirdi şimdiye kadar üstelik adet oldum diyorsunuz. Test negatifse değilsin diyebiliriz sadece, adet olamiyorsan teşhis tedavi için bir jinekologa gitmeniz gerekir. Onda da tatmin olmazsaniz psikologa gidersiniz

Adet oldum ben implantastondan korktum 20 aralıkta oldum sonraki 15 ocak gibi olacak.50 gün yeterli mi kan testinin kesin olması için

Guvenebilirsiniz, eğer adet duzeniniz sekliniz bozuldu ise de doktora gitmelisiniz ihmal etmeyin. İlerde ciddi sorunlara sebep olabiliyor basit rahatsizliklar ilerleyip
Yok hesaplamalarıma göre bozulmadı normalde 25 günde bir oluyor sadece 1 kere 26 gün de oldu.

Guvenebilirsiniz, eğer adet duzeniniz sekliniz bozuldu ise de doktora gitmelisiniz ihmal etmeyin. İlerde ciddi sorunlara sebep olabiliyor basit rahatsizliklar ilerleyip
İlişkiden sonra ki adetim 26 günde 1 oldu strese bağladım 1 gün gecikmeyi sonraki 25 günde 1 oldu.

O zaman tekrar zamanında gelecektir adetin, hamilelik isyemiyorsaniz dikkat Edip korunmalisiniz. Geri cekilme vs korunma yöntemi degildir sizin için en iyisi ilişkinin en basindan itibaren prz. İle korunma doktor başka yöntem tavsiye etmezse

Bizim sürtünmeydi temas falan oldu ama içe girme mecvut değil,boşalma da öyle. Zevk suyundan şüphelenip beta hcg yaptım ilişkiden 50 gün sonra sonucu da negatif çıktı. Sürtünme olduğu için gebelik yoktur diye sanıyorum testte negatif çıkto öyledir değil mi?

İçe boşalma bile yoksa çok takmissiniz

Ne gibi değişimler abla?
Memelerini taniyamazdin öyle basit sızlama gibi degil, mesela koku. Ben karın altında çürümüş yaprakların kokusunu bile alıyorum su an. Bulantim çok var. En önemlisi her zamanki düzende miktarda adet gormezdin. Sonucun sıfır çıkmış ama hala psikolojik sorun yaşıyorsun doktora git ultrasonda bak olmadığını gözünle gör

Aslında 13 aralıkta kadın doğuma gitrim. Sarı akıntım vardı. İlişli yaşadığımı söylemedim. Ultrasonla baktı temiz dedi. Görünür müydü o zaman. Bir de abla sen hamilelik boyunca regl oldun mu hiç?

Şey bu arada ilişki 4 kasımda oldu ulttasnla 12 arlıkta baktı kadın tertemiz dedi

Hayır hiç regl olmadım, herhangi bir leke kanama da olmadı. Ultrasonda çıkardı olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…