- Konu Sahibi Sevilkaraman
-
İlişki 4 kasımda ilişkiden 33 gün geçti mi yaptım 0.5 çıktı bir de tam zamanımda 25 kasımda regl oldum gebelik ihtimali var mı?En doğru sonuç tam 2 hafta sonra ama varsa şayet gebelik 8 gün falan sonra da çıkar ama dusuk cikar en mantikli olani 2 hafta sonra yapmak.
Onu bilmiyorum ki biz regl bitiminden 1 gün sonra sürtünmeli ilişki yaşadık. Yumurtlama gününde olmadı sanırım ilişki.Ne zaman yumurtladin?
İlişkiden 18 gün sonra mı yaptırdın7z. İçim hiç rahat etmiyor ilişkiden 26 ve 33 gün sonra yaptım negatif çıktı. 12 aralıkta da gittim kadın doğuma akıntım için. İlişki yaşadın mı dddi korkudan hayır dedim. Ultrasonla baktı yumurtalıkların temiz dedi. Gebe değilimdir dimi33 günde olsa cikardi bence rahat etmezseniz 22 sinde adet olmazsaniz tekrar kan verin doktora da gorunun. Benim testimde tahmini döllenmeden 18 gün sonra HCG 1000 den büyük çıkmıştı
Testleri epey zaman geçince yapmissiniz kanda cikardi olsa. Adet olmazsanız tekrar yaptirirsiniz. Biz normal ilişki ile 6 ayda gebelik elde ettik.İlişkiden 18 gün sonra mı yaptırdın7z. İçim hiç rahat etmiyor ilişkiden 26 ve 33 gün sonra yaptım negatif çıktı. 12 aralıkta da gittim kadın doğuma akıntım için. İlişki yaşadın mı dddi korkudan hayır dedim. Ultrasonla baktı yumurtalıkların temiz dedi. Gebe değilimdir dimi
19 aralıkta tekrar yaptırsam adet olmadan önce çıkar mı? İlişki geçen ay 4 kasımda oldu ama çok kuşkucu ve takıntılıyım korkuyorum. Sadece sürtümle oldu temas oldu ama boşalma olmadı.Testleri epey zaman geçince yapmissiniz kanda cikardi olsa. Adet olmazsanız tekrar yaptirirsiniz. Biz normal ilişki ile 6 ayda gebelik elde ettik.
Aşırı derecede kuruntu yapmışsınız, adet gununuz geçmeden test yapmayın. Yumurtlama doneminiz de değilmiş anladığım kadarıyla sizin psikolojik olarak rahatlamaya ihtiyacınız var. 22 sini bekleyin. Hamile olma olasiliginiz dünyaya meteor çarpması gibi birşey.19 aralıkta tekrar yaptırsam adet olmadan önce çıkar mı? İlişki geçen ay 4 kasımda oldu ama çok kuşkucu ve takıntılıyım korkuyorum. Sadece sürtümle oldu temas oldu ama boşalma olmadı.
Teşekkür ederimAşırı derecede kuruntu yapmışsınız, adet gununuz geçmeden test yapmayın. Yumurtlama doneminiz de değilmiş anladığım kadarıyla sizin psikolojik olarak rahatlamaya ihtiyacınız var. 22 sini bekleyin. Hamile olma olasiliginiz dünyaya meteor çarpması gibi birşey.
ilişkiden nerdeyse 1 ay sonra yaptım. 0.5 çıktı. Tek kuşkum sol kasığıma iğne batımı gibi birşey olması ve sarı akıntı. Çok yürüyorum ve üşütmekten midir acabaHamüle olma ihtimalin yok net çıkmış değer.
Tamamen psikolojik olsa teste çıkardıilişkiden nerdeyse 1 ay sonra yaptım. 0.5 çıktı. Tek kuşkum sol kasığıma iğne batımı gibi birşey olması ve sarı akıntı. Çok yürüyorum ve üşütmekten midir acaba
Sağol ablamTamamen psikolojik olsa teste çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?