Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinBENİM O DEĞERLERDEYKEN 5 HAFTALIKTI VE KESEYİ GÖRMÜŞTÜK İNŞALLAH SİZDE GÖRÜRSÜNÜZ.
Bende vajinal bakar diye düşünüyorum teşekkür ederimbenim muayene günü çok gazım varmış doktor da çok karından bastırması açıkçası vajinal muayene ile gördü.
Teşekkür ederim fikriniz için5 haftaliktir.5000 üstü karından bakılır.Size alttan muayene ile bakar
Bence eveeetKızlar bana da yardımcı olurmusunuz. Adetime 1 gün kala beta hcg 4.64 cıktı. Bugün de erken gebelik testi yaptım silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm. Sizce hamilemiyim
İnşAllah canım inşalalhBence eveeet
Son adet tarihinin ilk günü nedir canım ona göre hesap yapılır, beta değeri ile hafta belli olmazbenim ki 134 cıktı beta kac haftalik oluyor acaba yazarsaniz sevnirim
Son adet tarihinin ilk günü canım bende acemiydim öyle sordum herkesebenim ki 134 cıktı beta kac haftalik oluyor acaba yazarsaniz sevnirim
Merhaba canim. Benim son adetim. 4 mayisda bitdi 2 gun çekti. Adetim olmadi bu ay. Adetim 10 gun gecikenden sonra kan tahlili yapdirdim. Beta deyerim 49554.8 cikti.. orda (5-25uml/ml ) var bu ne demek. Araşdirdim şubheli deyir. Wimdi benim hamilelik wubhelimi? Ben rusiyadayam. Burda ginikolok bula bilmedim henuzBthcg den kaç haftalik oldugu hesaplanmaz ..son adet tarihine göre hesaplanır hamilelik
Tam 6 haftalık gebesin canım sağlıkla kucağına alman dileğiyleMerhaba canim. Benim son adetim. 4 mayisda bitdi 2 gun çekti. Adetim olmadi bu ay. Adetim 10 gun gecikenden sonra kan tahlili yapdirdim. Beta deyerim 49554.8 cikti.. orda (5-25uml/ml ) var bu ne demek. Araşdirdim şubheli deyir. Wimdi benim hamilelik wubhelimi? Ben rusiyadayam. Burda ginikolok bula bilmedim henuzEki Görüntüle 3084442
Ya cok teşekgür ederim. Allah senden razi olsunTam 6 haftalık gebesin canım sağlıkla kucağına alman dileğiyle![]()
Yanındaki kelimeleri anlamadığım için bilemiyorum canım. 4 mayıs son adetim ''Beta deyerim 49554.8 cikti..'' diyince ordan hesapladım ben.Ya cok teşekgür ederim. Allah senden razi olsun❤. Canim benim o 5-25 ne anlama geliyorki?