- 19 Ocak 2018
- 284
- 209
- 103
- 38
- Konu Sahibi ugultulutepecik
-
düzensiz bir bhcg benimde aklıma dış gebelik geldi inşallah düşündüğüm gibi olmaz sağlıklı bir gebelik olurUmarim hersey yolunda gider, bugun cumartesi.pazartesi tekrar kontrole gidicez keseyi gorursek cok mutlu olucam. Tek korkum da yukardaki arkasin yazdigi gibi dis gebelik
Canım içine sinmediyse başka doktora git böyle durumlarda saatlerde geçmiyor inşallah sağlıklı bir gebeliktir.Merhaba tecrubeli arkadaslarin goruslerine ihtiyacim var. Çocuğum yok ve 5 gun once hamile oldugumu ogrendim, ilk gun hcg 338 idi. Ve bu arada kahverengi lekelenmeler vardi. 2 gun sonra hcg 928 oldu ve o gunun aksami kanamam basladi. Ertesi gun beta hcg 811 e düşmüştü. Yani dusuk başlıyordu. 2 gun sonra sag kasigimdaki agri yuzunden yine hastaneye gitmek zorunda kaldim. Kanamam az da olsa devam ediyordu ve hcg 1228 e yukselmisti. Doktorumuz da biz de cok sasirdik. Takibe almaliyiz dedi doktor. 2 gun sonra tekrar gidicez. Boyle bisey yasayaniniz oldu mu acaba?
Hcg m en son 1228 di , bugün 1324 cikti. Dr dış gebelik oldugunu sanmiyorum cunku rahim duvarin kalin ama yavas gelişen bi gebelik olabilir dedi. Kafam karışıkbelirsizlik kötü.
Valla yavaş gelişen gebelik de ilginçmiş.. rahim duvarı kalınlaşması dış gebelikte de oluyor ama.. kanama falan vae mı
Cok sagol, biliyorum saglikli bi gidisat gibi gorunmuyo ama olaki hersey duzelir ve yoluna girerse mutluluktan naparim bilmiyorum.Hayırlısı olsun inşallah..
Cok sagol, biliyorum saglikli bi gidisat gibi gorunmuyo ama olaki hersey duzelir ve yoluna girerse mutluluktan naparim bilmiyorum.
bi ihtimal ikizde olabilir yani ikizlerden biri düşmüş olabilir o gibi durumlarda da hcg düzensiz artiyormus diye duydum eğer öyleyse diğer bebek sıkı sıkı tutunmustur insallah. Ama her ihtimale karşın siz sıkı takipte kalınHcg m en son 1228 di , bugün 1324 cikti. Dr dış gebelik oldugunu sanmiyorum cunku rahim duvarin kalin ama yavas gelişen bi gebelik olabilir dedi. Kafam karışıkbelirsizlik kötü.
bi ihtimal ikizde olabilir yani ikizlerden biri düşmüş olabilir o gibi durumlarda da hcg düzensiz artiyormus diye duydum eğer öyleyse diğer bebek sıkı sıkı tutunmustur insallah. Ama her ihtimale karşın siz sıkı takipte kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?