Beta hcg, kanama, kafamda deli sorular

ugultulutepecik

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
284
209
103
38
Merhaba tecrubeli arkadaslarin goruslerine ihtiyacim var. Çocuğum yok ve 5 gun once hamile oldugumu ogrendim, ilk gun hcg 338 idi. Ve bu arada kahverengi lekelenmeler vardi. 2 gun sonra hcg 928 oldu ve o gunun aksami kanamam basladi. Ertesi gun beta hcg 811 e düşmüştü. Yani dusuk başlıyordu. 2 gun sonra sag kasigimdaki agri yuzunden yine hastaneye gitmek zorunda kaldim. Kanamam az da olsa devam ediyordu ve hcg 1228 e yukselmisti. Doktorumuz da biz de cok sasirdik. Takibe almaliyiz dedi doktor. 2 gun sonra tekrar gidicez. Boyle bisey yasayaniniz oldu mu acaba?

Sizi korkutmak istemem Ama betahcgnin düzensiz yükselişi,kanama , şiddetli ağrı dış gebelik belirtisi oluyor genelde tabi bu bir olasılık.. yalnızca sağlıksız bir gebelik de olabilir.. ve ya ikiz gebeliktir tek kese düşmüştür.. olasılıklar çok..

İnşallah sağlıklı ilerler sonrası, takipleri ihmal etmeyin sakın

Umarim hersey yolunda gider, bugun cumartesi.pazartesi tekrar kontrole gidicez keseyi gorursek cok mutlu olucam. Tek korkum da yukardaki arkasin yazdigi gibi dis gebelik

Umarim hersey yolunda gider, bugun cumartesi.pazartesi tekrar kontrole gidicez keseyi gorursek cok mutlu olucam. Tek korkum da yukardaki arkasin yazdigi gibi dis gebelik
düzensiz bir bhcg benimde aklıma dış gebelik geldi inşallah düşündüğüm gibi olmaz sağlıklı bir gebelik olur

Yok mu etrafinizda boyle bi hamilelik gecmisi olup da hamileligi guzel devam eden? Saglikli bi cocugu olan?

Canım içine sinmediyse başka doktora git böyle durumlarda saatlerde geçmiyor inşallah sağlıklı bir gebeliktir.

Hcg m en son 1228 di , bugün 1324 cikti. Dr dış gebelik oldugunu sanmiyorum cunku rahim duvarin kalin ama yavas gelişen bi gebelik olabilir dedi. Kafam karışık belirsizlik kötü.

Hcg m en son 1228 di , bugün 1324 cikti. Dr dış gebelik oldugunu sanmiyorum cunku rahim duvarin kalin ama yavas gelişen bi gebelik olabilir dedi. Kafam karışık belirsizlik kötü.

Valla yavaş gelişen gebelik de ilginçmiş.. rahim duvarı kalınlaşması dış gebelikte de oluyor ama.. kanama falan vae mı

Cok sagol, biliyorum saglikli bi gidisat gibi gorunmuyo ama olaki hersey duzelir ve yoluna girerse mutluluktan naparim bilmiyorum.

Valla benim 300-380-530 olarak gitti kanamam da artık başlamıştı.. bu sağlıklı bi gebelik değil yüksek ihtimal de dış gebelik hemen iğne yapalım dedi ve yapıldı.. şimdi bende diyorum ki acaba beklese miydim belki kendi düşerdi vs vs... her doktorun yaklaşımı farklı.. inşallah hakkınızda hayırlısı olur..

bi ihtimal ikizde olabilir yani ikizlerden biri düşmüş olabilir o gibi durumlarda da hcg düzensiz artiyormus diye duydum eğer öyleyse diğer bebek sıkı sıkı tutunmustur insallah. Ama her ihtimale karşın siz sıkı takipte kalın

Benim de degerlerim duzensizdi fakat kanamam yoktu. Kese de gorunmustu ustelik. 10 gun kadar dusmesini bekledi doktor fakat aksine kalp atisi duyuldu 10 gun sonra. Ve ben bu surecte maalesef kan sulandirici ignemi kesmistim.
Nitekim kesem bebege gore az gelisiyordu ve 8. Haftada kalbi durdu maalesef..
Umarim sizinki benimki gibi kotu sonla bitmez.

Bi doktora daha göründüm akşamüzeri, benzer seyleri soyledi. İki doktorum da dis gebelik riski var ama cok zayif bi ihtimal gibi gozukuyor dedi. Persembeye kadar bekliycez, degerler normal sekilde yukselmezse ya da düşük olacak sekilde dengeli düşmezse igne yaparak düşüğü baslatacaklarmis.

Ben de duydum bu ihtimali. Hatta cok yakin bi arkadasim benzer durumda cocuk sahibi olmus. Artik sadece bekleyip gorucem. Hepinize cok tesekkur ederim yorumlariniz icin
Sonuc ne olursa yine burdan yazarim. Cunku gercekten aktif olarak yazmiyor olsa dahi bir cok kadin bu siteyi okuyarak kafasindaki soru isaretlerine cevap ariyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…