Beta hcg, kanama, kafamda deli sorular

Kanamanın rengi nasıl canım? Eylülde dış gebelik geçirdim, beta hcgnin yavaş yükselmesiyle düşüp tekrar yükselmesi farklı şeyler. Tavsiyem başka bir doktora daha görün ve beta takibine devam et, dış gebelik gibi duruyor

Normal adet kanamasi renginde. Iki ayri doktora gittim. Ikisi de once dis gebelik olabiilir dedi. Muayene ettikten sonra dis gebelik ihtimali cok zayif dediler

Kizlaaaar kese göründü. Hcg degerim hala cok yavas yukseliyo, olmasi gereken yerde degil ama bugun kesecik göründü. Kanamam azaldi ve kirmizidan kahverengine döndü. Normalde bugün igne yapilacakti düşük surecini baslatmak icin ama kese gorununce doktorum yapmadi. Gelisim yavas olsa bile devam edebildigi yere kadar devam etsin dedi. Bebegim tutunabilir mi tutunamaz mi bilemiyorum ama benim artik daha cok umudum var. Durumu benim gibi olanlara da umut olsun

Ay hafi inşallah yaaaaa:)

Sonuc nasil olsa da yazicam demistim. Benim hamileligimin karmasikliginin sebebi heterotopik hamilelikmis. Yani hem rahim icinde hem de tup icinde döllenme olmus. Tupteki yumurta da rahime inebilseydi ikizlerim olacakti dusunebiliyor musunuz. Tupteki yumurta rahimdekini zehirlemiş. O yuzden hcg düşmüş. Kendisi de tupte buyumeye devam edince dun aksam acil ameliyata alindim ve sag tüpümü de kaybettim. Doktorum "20 yillik meslek hayatimda dördüncü defa karsilasiyorum bu durumla" dedi.

Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin yine inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…