Beta hcg kesinliği

Burda ki 1.20 yazan değer demi referans yerinde neden birsey yazmıyor bilgin var mı seninki de böyle mi

Eklentiler

• Screenshot_20220131-182224_WhatsApp.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 84
Arkadaşım 1.si sürtünme yoluyla hamile kalınmaz.
2.si beta hcg testi hamile olsaydın yükselirdi zaten.
3.sü 5 aydır adet oluyormuşsun, hamile olsan 5 aylık olacaktı demek ki karnın baya çıkmış olacak ve bebek hareketlerini hissedecektin.
4.sü kanına yazık neden sürekli hala kan testi yaptırıyorsun.
HAMİLE FİLAN DEĞİLSİN.

Haklısınız ama bir kaç kişi hamilelikte adet olunabilecegini dedi

Haklısınız ama bir kaç kişi hamilelikte adet olunabilecegini dedi
Beş milyonda bir belki o da adet değil kanamalı hamileliktir adet sanıyorlardır. Hamilelikte kanamalar düşük sebebi ya da erken doğum sebebidir, başıma geldi oradan biliyorum. Öyle adet görülmüyor yani.

Beş milyonda bir belki o da adet değil kanamalı hamileliktir adet sanıyorlardır. Hamilelikte kanamalar düşük sebebi ya da erken doğum sebebidir, başıma geldi oradan biliyorum. Öyle adet görülmüyor yani.
Yoktur yani demi o olayı 21 ağustosta yaşadım, 23 Kasım da da beta testi yaptırdım <1.20 negative yazıyordu değerde, olsaydı 3 ay sonra testte gozukurdu demi

Yoktur yani demi o olayı 21 ağustosta yaşadım, 23 Kasım da da beta testi yaptırdım <1.20 negative yazıyordu değerde, olsaydı 3 ay sonra testte gozukurdu demi
Bırak 3 ayı 2-3 hafta geçmesi yeterli oluyor kan testinde çıkması için. YANİ YOKTUR HAMİLE DEĞİLSİN. ARTIK DÜŞÜNME BUNU.

Peki bende neden referans aralığında çizgi var bilginiz var mi
Çizgi derken? Bak benim geçen sene adetim 3 gün gecikmişti. Kahverengi lekelenme olmuştu. Dedim olabilir kaset test yapayım. Testi yapar yapmaz 3-5 saniye içinde çift çizgiye döndü. Gayette belirgin bir çift çizgiydi. Sonra kan testi vermeye gittim aynı gün akşam. Kan testinde 5700 lerde bir değer çıkmıştı. 3-4 haftalık demişlerdi hamilelik. Doktora gidince de görünmüştü ultrasonda nokta gibi rahmimi içinde başka doktorada gittim aynı hafta içinde. Gittiğim 2. doktor vajinal ultrasonda keseyi gördü direk 5+2 haftalık büyüklüğü demişti. Yani senin anlayacağın hamile kalmış olsan ki adetin dahi gecikmemiş, mutlaka kan testinde çıkardı. Adet oluyorsan korkacağın hiçbir şey yok. Bir kere 5 aylık hamile olmuş olsan bebeğin hareketlerini hissetmeye başlamıştın. Mümkün değil karnının şişmemesi de bilmem anlatabiliyor muyum? Artık normal hayatına odaklan daha nasıl açıklayalım sana hamile olmadığını. Sürtünme yoluyla hamile kalınmaz! Hatta üstüne çırılçıplak boşalmış olsa dahi yine kalmazsın! Hamile kalmak öyle filmlerdeki gibi basit değil.

Çok teşekkür ederim çok sağ olun
Resimde ki referans aralığının altında ki çizgi

Eklentiler

• Screenshot_20220131-182224_WhatsApp.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 113
Çok teşekkür ederim çok sağ olun
Resimde ki referans aralığının altında ki çizgi
Çok irdeleme yahu 5ay geçmiş kalmış şunun şurasında 4ay. Çoğu gitmiş azı kalmış sabret 4ay sonra al bebeyi kucağına.. şimdiden isim felanda düşünmeye başla bence son zamana bırakma

cidden aklımı kaçırıcam artık 5 ay sonra bile hamile olabileceğinizi mi düşünüyorsunuz ya
Zır cahillik, şaka gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…