- 11 Eylül 2021
- 266
- 16
- 13
- Konu Sahibi Melisaasel
-
Burda ki 1.20 yazan değer demi referans yerinde neden birsey yazmıyor bilgin var mı seninki de böyle miBenimde <0.100 çıkmıştı. Adetime 4 gün kala ilişki yaşanmıştı. Tam günümde adet olmuştum. 4 defa adet gördüm. Şimde 5. Adetime 5 gün var onu bekliyorum hafiften ağrılarım başladı bile
O konuda bilgim yok ama 1.20 negaitf anlamına geliyor. Referans değeri bende 0-5 arası gözüküyorBurda ki 1.20 yazan değer demi referans yerinde neden birsey yazmıyor bilgin var mı seninki de böyle mi
0-5 ne demek Peki?O konuda bilgim yok ama 1.20 negaitf anlamına geliyor. Referans değeri bende 0-5 arası gözüküyor
Arkadaşım 1.si sürtünme yoluyla hamile kalınmaz.Ben 21 ağustosta sürtünme ile bir ilişki yaşadım. Hemen ertesi gün hapı alıp içtim. O olaydan sonra defalarca idrar testi yaptım negatif çıktı, tamamen içimi rahatlatmak için de beta testi yaptırdım. Beta testini o olaydan 3 ay sonra yaptırdım, 23 Kasım da. Referans aralığında çizgi vardı diğer tarafta <1.20 negative yazıyordu. Demek istediğim ilişkiden 3 ay sonra yapılan beta testinde hamilelik olsaydı çıkar mı? Doğru sonuç verir mi? Toplam o olay olalı 5 ay oluyor, 5 aydır da adet oluyorum ama çoğu kulaktan dolma bilgilerle korktum, adet olup gebe kalinabilecegini duyunca korktum.
Haklısınız ama bir kaç kişi hamilelikte adet olunabilecegini dediArkadaşım 1.si sürtünme yoluyla hamile kalınmaz.
2.si beta hcg testi hamile olsaydın yükselirdi zaten.
3.sü 5 aydır adet oluyormuşsun, hamile olsan 5 aylık olacaktı demek ki karnın baya çıkmış olacak ve bebek hareketlerini hissedecektin.
4.sü kanına yazık neden sürekli hala kan testi yaptırıyorsun.
HAMİLE FİLAN DEĞİLSİN.
Beş milyonda bir belki o da adet değil kanamalı hamileliktir adet sanıyorlardır. Hamilelikte kanamalar düşük sebebi ya da erken doğum sebebidir, başıma geldi oradan biliyorum. Öyle adet görülmüyor yani.Haklısınız ama bir kaç kişi hamilelikte adet olunabilecegini dedi
Yoktur yani demi o olayı 21 ağustosta yaşadım, 23 Kasım da da beta testi yaptırdım <1.20 negative yazıyordu değerde, olsaydı 3 ay sonra testte gozukurdu demiBeş milyonda bir belki o da adet değil kanamalı hamileliktir adet sanıyorlardır. Hamilelikte kanamalar düşük sebebi ya da erken doğum sebebidir, başıma geldi oradan biliyorum. Öyle adet görülmüyor yani.
Bırak 3 ayı 2-3 hafta geçmesi yeterli oluyor kan testinde çıkması için. YANİ YOKTUR HAMİLE DEĞİLSİN. ARTIK DÜŞÜNME BUNU.Yoktur yani demi o olayı 21 ağustosta yaşadım, 23 Kasım da da beta testi yaptırdım <1.20 negative yazıyordu değerde, olsaydı 3 ay sonra testte gozukurdu demi
Bilmiyorum valla aşırı korkmuştum delirmek üzereydjmBırak 3 ayı 2-3 hafta geçmesi yeterli oluyor kan testinde çıkması için. YANİ YOKTUR HAMİLE DEĞİLSİN. ARTIK DÜŞÜNME BUNU.
Peki bende neden referans aralığında çizgi var bilginiz var miBırak 3 ayı 2-3 hafta geçmesi yeterli oluyor kan testinde çıkması için. YANİ YOKTUR HAMİLE DEĞİLSİN. ARTIK DÜŞÜNME BUNU.
Çizgi derken? Bak benim geçen sene adetim 3 gün gecikmişti. Kahverengi lekelenme olmuştu. Dedim olabilir kaset test yapayım. Testi yapar yapmaz 3-5 saniye içinde çift çizgiye döndü. Gayette belirgin bir çift çizgiydi. Sonra kan testi vermeye gittim aynı gün akşam. Kan testinde 5700 lerde bir değer çıkmıştı. 3-4 haftalık demişlerdi hamilelik. Doktora gidince de görünmüştü ultrasonda nokta gibi rahmimi içinde başka doktorada gittim aynı hafta içinde. Gittiğim 2. doktor vajinal ultrasonda keseyi gördü direk 5+2 haftalık büyüklüğü demişti. Yani senin anlayacağın hamile kalmış olsan ki adetin dahi gecikmemiş, mutlaka kan testinde çıkardı. Adet oluyorsan korkacağın hiçbir şey yok. Bir kere 5 aylık hamile olmuş olsan bebeğin hareketlerini hissetmeye başlamıştın. Mümkün değil karnının şişmemesi de bilmem anlatabiliyor muyum? Artık normal hayatına odaklan daha nasıl açıklayalım sana hamile olmadığını. Sürtünme yoluyla hamile kalınmaz! Hatta üstüne çırılçıplak boşalmış olsa dahi yine kalmazsın! Hamile kalmak öyle filmlerdeki gibi basit değil.Peki bende neden referans aralığında çizgi var bilginiz var mi
Çok teşekkür ederim çok sağ olunÇizgi derken? Bak benim geçen sene adetim 3 gün gecikmişti. Kahverengi lekelenme olmuştu. Dedim olabilir kaset test yapayım. Testi yapar yapmaz 3-5 saniye içinde çift çizgiye döndü. Gayette belirgin bir çift çizgiydi. Sonra kan testi vermeye gittim aynı gün akşam. Kan testinde 5700 lerde bir değer çıkmıştı. 3-4 haftalık demişlerdi hamilelik. Doktora gidince de görünmüştü ultrasonda nokta gibi rahmimi içinde başka doktorada gittim aynı hafta içinde. Gittiğim 2. doktor vajinal ultrasonda keseyi gördü direk 5+2 haftalık büyüklüğü demişti. Yani senin anlayacağın hamile kalmış olsan ki adetin dahi gecikmemiş, mutlaka kan testinde çıkardı. Adet oluyorsan korkacağın hiçbir şey yok. Bir kere 5 aylık hamile olmuş olsan bebeğin hareketlerini hissetmeye başlamıştın. Mümkün değil karnının şişmemesi de bilmem anlatabiliyor muyum? Artık normal hayatına odaklan daha nasıl açıklayalım sana hamile olmadığını. Sürtünme yoluyla hamile kalınmaz! Hatta üstüne çırılçıplak boşalmış olsa dahi yine kalmazsın! Hamile kalmak öyle filmlerdeki gibi basit değil.
O çizgi hiçbir anlam ifade etmiyor. Test yaptıran herkeste bu şekilde çizgi olduğuna da eminim.Çok teşekkür ederim çok sağ olun
Resimde ki referans aralığının altında ki çizgi
Çok sağ ol tesekkur ederim ilgiyle cevap verdinO çizgi hiçbir anlam ifade etmiyor. Test yaptıran herkeste bu şekilde çizgi olduğuna da eminim.
Peki ultrasyon da kaç haftalikken gördünüzO çizgi hiçbir anlam ifade etmiyor. Test yaptıran herkeste bu şekilde çizgi olduğuna da eminim.
5 haftalıktı.Peki ultrasyon da kaç haftalikken gördünüz
Normal ultrasyon mu yoksa vajinal mi5 haftalıktı.
Çok irdeleme yahu 5ay geçmiş kalmış şunun şurasında 4ay. Çoğu gitmiş azı kalmış sabret 4ay sonra al bebeyi kucağına.. şimdiden isim felanda düşünmeye başla bence son zamana bırakmaÇok teşekkür ederim çok sağ olun
Resimde ki referans aralığının altında ki çizgi
Ben 21 ağustosta sürtünme ile bir ilişki yaşadım. Hemen ertesi gün hapı alıp içtim. O olaydan sonra defalarca idrar testi yaptım negatif çıktı, tamamen içimi rahatlatmak için de beta testi yaptırdım. Beta testini o olaydan 3 ay sonra yaptırdım, 23 Kasım da. Referans aralığında çizgi vardı diğer tarafta <1.20 negative yazıyordu. Demek istediğim ilişkiden 3 ay sonra yapılan beta testinde hamilelik olsaydı çıkar mı? Doğru sonuç verir mi? Toplam o olay olalı 5 ay oluyor, 5 aydır da adet oluyorum ama çoğu kulaktan dolma bilgilerle korktum, adet olup gebe kalinabilecegini duyunca korktum.
?cidden aklımı kaçırıcam artık 5 ay sonra bile hamile olabileceğinizi mi düşünüyorsunuz ya
Zır cahillik, şaka gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?