- 12 Ekim 2023
- 70
- 10
- 3
- 27
- Konu Sahibi aynurrrrrrrrrrrr
-
Yüzde 60 oranındaki artışta kabul edilir sizde de daha fazla artmış zaten panik yapmayın bence11 Ekim'de kan ver dim. 13 de yine kan verdim değerlerim böyle anlayan varsa lütfen bı baksn 2 katına yükselmiyor
11 ekimde 308 yazmıyor mu ? 13 nerden çıktı11 Ekim'de kan ver dim. 13 de yine kan verdim değerlerim böyle anlayan varsa lütfen bı baksn 2 katına yükselmiyor
11 ekimde 308 yazmıyor mu ? 13 nerden çıktı
Yüzde 60 oranındaki artışta kabul edilir sizde de daha fazla artmış zaten panik yapmayın b
13 ekimde tekrar kan vermiş ondan bahsediyor11 ekimde 308 yazmıyor mu ? 13 nerden çıktı
Kızlar resim ekledim bakın13 ekimde tekrar kan vermiş ondan bahsediyor
Şükürler olsun Allah razı olsun canm yaaa içime su serpildi308den 700 küsurlara yükselmiş canısı herşey normal gibi görünüyor
İlk kan verince kaçtı beta11 Ekim'de kan ver dim. 13 de yine kan verdim değerlerim böyle anlayan varsa lütfen bı baksn 2 katına yükselmiyor
308 diİlk kan verince kaçtı beta
Ya 308 in 2 katı 616 değil mi nasıl yükselmiyor ?11 Ekim'de kan ver dim. 13 de yine kan verdim değerlerim böyle anlayan varsa lütfen bı baksn 2 katına yükselmiyor
Ben anlamadığım için buraya yazdm saolsunlar içimi rahatlattılar yardımcı oldularYa 308 in 2 katı 616 değil mi nasıl yükselmiyor ?
İlk beta sonucunu görmediğim için sordum ama sonradan fark ettim kese gorunemsi için 2000 bini civarında olması gerekiyorBen anlamadığım için buraya yazdm saolsunlar içimi rahatlattılar yardımcı oldular
Ben
İlk beta sonucunu görmediğim için sordum ama sonradan fark ettim kese gorunemsi için 2000 bini civarında olması gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?