beta hcg.m2.75

Tugcem78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
118
90
28
32
adetime daha 10gun var ben baska bi sebeple gitmistim doktora acil karnimda agri var diye film cekicekti o yuzden yanda gebelik bakildi blve bu sekilde cikti acildeki doktor yok dedi ama neden 0cikmadi hormonal degisiklik bu hormonun yuksek cikmasini saglarmi acaba

Canım daha on gün varmış sanki hamilesin gibi umitlenme yinede ama yükselebilir beta adete kadar çok varmış daha..

bende hic anlamadim canim ya tomografoyrde girdim ama insallah bisiy olmaz ben zaten gebeyimdir diyede degildr radyasyona maruz kalinmasin diye korunmuyoruz dedim doktora o yuzden istiyorz da ama subat 1de adet oldum mart 3,4unde olmam lazim

seninde daha yeni gebelikmi var masallah allah kucagina almayi nasip etsin insallah

benimde adetime 7 gün kala bakıldı betaya 2.74 çıktı.şu an adetime 2 gün kaldı benimde ama sanmiyorum gebelik oluştuğunu.

varmi adet belirtileriniz felan peki.burdan brni bilgilendirirseniz sevinirim adet olmazsaniz ,

siz gebelikten suphelendiginiz icin mi kan verdiniz yoksa ben gibi baska sebepten öturumu

varmi adet belirtileriniz felan peki.burdan brni bilgilendirirseniz sevinirim adet olmazsaniz ,
haber veriririm sizede:) ama bende istiyorum gebelik uğraşiyorum yani.umarim olmuştur ama sanmiyorum dediğim gibi:)

sende benim gibi olmussun demekki ya bende umitlenmek istemiyorum ama iste insan ogluyuz en ufak bi rakam bile hayal dunyasina daldiriyor insani nasip ya insallah hayirlisiyla gebe kalmisizdir kalmadiysakta nasip oludaobizde tadariz o guzel duyguyu

demek bende adet olucam acab nden yuksek cikti beta onu yukselten sebebi merak ediyorum acikcasi

belki sizinki gebeliktir.benimle kıyaslamayın belli olmaz.

Back
X