beta hcg nasıl yükselir acil yardım

meczupsak

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2023
159
52
18
28
kızlar lekelenmem oldu testim pozitif çıktı, regl tarihimin üçüncü gününde beta kan tahlilinde 401 çıktı, sonra hastaneye gittim erken olduğundan ultrasonda gözükmedi. kan tahlili yaptırdım tahlilde 617 çıktı. tahlilde gebelik haftası 3yaziyor. normalde son regl tarihime göre 4 hafta olması gerekiyor. beta 5.8-71 ıu/L.daha mi hızlı yükselmesi gerekiyor yoksa normal mi, yaşayan var mı?

Bir iki hafta geride veya ileride olabilir bu bir sorun değil. 401 ve 617 değer ayın kaçında?

kızlar lekelenmem oldu testim pozitif çıktı, regl tarihimin üçüncü gününde beta kan tahlilinde 401 çıktı, sonra hastaneye gittim erken olduğundan ultrasonda gözükmedi. kan tahlili yaptırdım tahlilde 617 çıktı. tahlilde gebelik haftası 3yaziyor. normalde son regl tarihime göre 4 hafta olması gerekiyor. beta 5.8-71 ıu/L.daha mi hızlı yükselmesi gerekiyor yoksa normal mi, yaşayan var mı?
Tahlilde bebeğiniz şu kadar haftalık diye yazmaz.aralık var şu şu değerler arası olur gibi,siz ondan bahsediyorsunuz sanırım

Gayet iyi yükselmiş
yaklaşık olarak yüzde 55 kadar yükselmiş ama internette yüzde 66lik yükselme olmasi gerekiyor diyor. bazıları da 48-72 saate bir ikiye katlar diyor.hangisi anlayamadım. böyle dediği için kimyasal gebelik mi diye düşündüm. ama kimyasal gebelik de yerleşme kanaması olur mu?

Eklentiler

• IMG_20230814_152610.webp
    IMG_20230814_152610.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 656
o zaman normal mi benimksi? yani son adet tarihim sen sayarsak bugün 34 gün oluyor. yani 4bucuk haftalık. araştırdım aslında ama o kadar çok bilgi kirliliği var ki bir yerde düşük gecmisimde olunca tedirginim..

o zaman normal mi benimksi? yani son adet tarihim sen sayarsak bugün 34 gün oluyor. yani 4bucuk haftalık. araştırdım aslında ama o kadar çok bilgi kirliliği var ki bir yerde düşük gecmisimde olunca tedirginim..bir de bu görsele nereden ulaştınız?

o zaman normal mi benimksi? yani son adet tarihim sen sayarsak bugün 34 gün oluyor. yani 4bucuk haftalık. araştırdım aslında ama o kadar çok bilgi kirliliği var ki bir yerde düşük gecmisimde olunca tedirginim..
Evet normal,böyle şeyleri internetten yada burdan sormayın en doğru bilgiyi doktor verir

Bunlara takılıp stres yaparsanız da stresten gelecek başınıza bir şeyler. İçinizi ferah tutun betanız güzel yükselmiş. 1.5 haftaya ultrasonda görünür kese net zaten. Hayırlısı olsun hakkınızda, güzel haberler alın umarım♥

Back
X