- 3 Aralık 2020
- 51
- 22
- 3
- 30
- Konu Sahibi Meltemmm0101
-
Dis gebelik gibi durumlarda yuksek oluyor mu ondan korkuyorumİkiz olabilir belki
Canım son adet tarihin 10 Haziransa 6 hafta 1 günlük hamile oluyorsun, 4 haftalık değil. Değerin gayet normal. Doktora gitsen keseyi görürsün hatta belki kalp atışını bile duyarsın. Sağlıkla kucağına alman dileğiyleRegl tarihim 10 hazirandi ortalama döngüm 30-35 araliginda 10-15 gun civari adetim gecikti dun gece idrar ile hamilelik testi yaptim pozitif dayanamayip kan tahlili yaptim beta hcg sayisi 14000 civari hamile oldugumu varsayarsak maksimum 4 haftalik oluyor ama bu sayi cok yuksek degilmi lutfen bilen biri yardim etsin
İlk olacagi icin ben yumurtlama gununden itibaren sayildigini dusunuyordumCanım son adet tarihin 10 Haziransa 6 hafta 1 günlük hamile oluyorsun, 4 haftalık değil. Değerin gayet normal. Doktora gitsen keseyi görürsün hatta belki kalp atışını bile duyarsın. Sağlıkla kucağına alman dileğiyle
İlk olacagi icin ben yumurtlama gununden itibaren sayildigini dusunuyordum
Cok tesekkur ederimYok canım son adet tarihinin ilk günü sayılıyor, hatta doktora gittiğinde de bunu soruyorlar
Ya cok mutlu ettin 15 aydir deniyoruz hemen ptsi olsun istiyorum doktora gitmek icinBenim 15bin çıkmıştı 6haftalikti . Sende oylesindir
Hayırlı uğurlu olsun
Hayirli olsun benimde adet tarihim 10 haziran 10 gun once test yaptigimda beta725 cikmisti bizde pazartesi gidicez doktoraRegl tarihim 10 hazirandi ortalama döngüm 30-35 araliginda 10-15 gun civari adetim gecikti dun gece idrar ile hamilelik testi yaptim pozitif dayanamayip kan tahlili yaptim beta hcg sayisi 14000 civari hamile oldugumu varsayarsak maksimum 4 haftalik oluyor ama bu sayi cok yuksek degilmi lutfen bilen biri yardim etsin
Ay çok sevindim saglikli kucağımıza almak nasip olur insallahHayirli olsun benimde adet tarihim 10 haziran 10 gun once test yaptigimda beta725 cikmisti bizde pazartesi gidicez doktora
Gittiniz mi doktoraAy çok sevindim saglikli kucağımıza almak nasip olur insallah
Yarin gidecem haberdar ederimGittiniz mi doktora
Tamam bende henüz gitmedim merak ediyorum kalp atislari gorunur mu diyeYarin gidecem haberdar ederim
Teyzesi gayet saglikli. Allah bu duyguyu herkese yaşatmayi nasip etsin ama kalp atislari icin hoca erken dedi haftaya dediTamam bende henüz gitmedim merak ediyorum kalp atislari gorunur mu diye
Maşallah bende cuma günü gidicem insallah duyarim kalp atisini. Ne kadarlik söyledimi doktorTeyzesi gayet saglikli. Allah bu duyguyu herkese yaşatmayi nasip etsin ama kalp atislari icin hoca erken dedi haftaya dedi
İnsallah cnm duyarsin sağlıklı saglikli 6-7 haftalik dedi.Maşallah bende cuma günü gidicem insallah duyarim kalp atisini. Ne kadarlik söyledimi doktor
Hayir. Gece test verdim akabinde gece sonucu ogrenmek icin hastaneyi aradim yanlis bilgi verilmis daha dogrusu 10 bin demisler on bir anlamisim ertesi gun sonucu aldigimda 14 bin idi.Sizin betanız aynı gün hem 11 hemde 14 bin mi çıktı ?
Beta hcg düşüklüğü ve gebelik testi
Merhabalar yaklaşık 15 aydır korunmasız ilişkiye giriyorum bu süre zarfinda doktora gittgimde rahmimim T rahim olduğunu ögrendim ameliyat olmadım. Adetim düzensiz genelde 30-35 araliginda olur daha uzun veya kısada olabiliyor. Gecen ay adetim 11haziranda başladi temmuzun 11-16 araliginda regl...www.kadinlarkulubu.com
15 gün adet gecikmiş normal bu değer.Regl tarihim 10 hazirandi ortalama döngüm 30-35 araliginda 10-15 gun civari adetim gecikti dun gece idrar ile hamilelik testi yaptim pozitif dayanamayip kan tahlili yaptim beta hcg sayisi 14000 civari hamile oldugumu varsayarsak maksimum 4 haftalik oluyor ama bu sayi cok yuksek degilmi lutfen bilen biri yardim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?