1 buçuk senedir deniyoruz cnmKaç aydır deniyorsunuz benim de ne yazık ki çocuk düşünmeye başladım başlayalı geç gelmeye başladı adetim yanıltıyo beni de aynen bir de başaran kişi varsa gerçekten helal olsun ben de yapamıyorum çünkü ama henüz ben doktora da gitmedim en son kimyasal yapınca nedeni için gideyim dedim virüs çıktı kaldım vardır bir hayır dedim artık
Valla bana bi dizi hormon testi yaptılar prolaktn troit bişey daha ama neydi hatrlamıyorm bişey çıkmadı bi prolaktn yükselti ilaç verdiler düşmüş dedilerpihtilasma testi yaptirdinizmi? kromozom testi? esiniz spermiyogram? bunlar en onemli sebepler.
Amin cnm 1 buçuk yıldr ben bi sonuç göremedm amaBu iyi tabiki canım klomenin iyi tarafi gebe kalabilecegin zaman bellidir. Senin bir sikintin olmamasi insallah iyi sonuclar getrr
Canım 1 bucuk sene olmus artik doktordan tedavi isteyebilirsin bnce belki ufak bi destege ihtiyacin vardir sonucta tuttugun tahlillerde bi sorun yokAmin cnm 1 buçuk yıldr ben bi sonuç göremedm ama
Doktor doktor gezdim kimse adam gibi ilgilenmiyor bir buçuk senedr anca prolaktine çözüm buldular oda bundan 4 ay öncesi anca yani cnm ben tüp bebek bile düşünüyom ama bunu bana uygulycak doktor yokCanım 1 bucuk sene olmus artik doktordan tedavi isteyebilirsin bnce belki ufak bi destege ihtiyacin vardir sonucta tuttugun tahlillerde bi sorun yok
Istanbulda bahcecinin iyi oldugunu duymustum ama sen tup bebek merkezlerinr gidip daha basit yontemler uygulayabilirsin tup bebege gecmeden onlar isinin ehli kadin dogum doktorlarindan daha iyilerDoktor doktor gezdim kimse adam gibi ilgilenmiyor bir buçuk senedr anca prolaktine çözüm buldular oda bundan 4 ay öncesi anca yani cnm ben tüp bebek bile düşünüyom ama bunu bana uygulycak doktor yok
Rabbim yardımcınız olsun hayırlı bi zamanı vardır inanıyorum ki1 buçuk senedir deniyoruz cnm
bunlar hormon degil canim zaten tedavi amacli gidersen bunlari yapar kimyasal olmus cunku iki kez.Valla bana bi dizi hormon testi yaptılar prolaktn troit bişey daha ama neydi hatrlamıyorm bişey çıkmadı bi prolaktn yükselti ilaç verdiler düşmüş dediler
Cnm 2 seneden önce herhangi bir tedavi uygulamıyolarCanım 1 bucuk sene olmus artik doktordan tedavi isteyebilirsin bnce belki ufak bi destege ihtiyacin vardir sonucta tuttugun tahlillerde bi sorun yok
Amin cnm inşallah tez zmanda isteyen herkese nasip etsinRabbim yardımcınız olsun hayırlı bi zamanı vardır inanıyorum ki
1 yil degilmiydi ben 1 yil diyince hemen basladi doktorCnm 2 seneden önce herhangi bir tedavi uygulamıyolar
Bana 2 sene dedi doktor1 yil degilmiydi ben 1 yil diyince hemen basladi doktor
Cok demis bence doktorunu degistir 35 yas alti 1 yil 35 yas ustu 6 ay bekleme suresidirBana 2 sene dedi doktor
Merhaba lütfen yardımcı olun bir buçuk senedir evliyim bi kimyasal gebelik geçirdm geçtiğimiz perşembe evde test yaptm 2. Çizgi silik çktı kan testi yaptm 16.94 çıktı doktor hamilesin dedi sonra iki gün sonra tekrarla dedi değer artıyomu diye bugün gene yaptım 6.39 yinede hamile olma ihtimalim varmı
Belirli bi doktorum yok sebebinin kimyasal gebelik olduğunuda biliyorum sadece bi umut belki değeri düştüğü halde hamileliği ilerleyen biri vardr diyeAklım almıyor gerçekten. Doktor hamilesiniz diyor degerleriniz bu kadar düşüyor ama doktora gitmiyosunuz ve buraya soeuyosunuz arasaniza doktorunuzu ya bu neyin rahatlığı
Belirli bi doktorum yok sebebinin kimyasal gebelik olduğunuda biliyorum sadece bi umut belki değeri düştüğü halde hamileliği ilerleyen biri vardr diye
Ayrıca doktorada sordum zaten ama bazen doktorlarda yanılabilyor bir sürü örneği var mesela bana kaç tane doktora gittiysem bişeyin yok deyip yolladlar akıllarna hormon testi yapmak ben isyan ettikten sonra geldi hadi şimdi gelde güven doktorlaraAklım almıyor gerçekten. Doktor hamilesiniz diyor degerleriniz bu kadar düşüyor ama doktora gitmiyosunuz ve buraya soeuyosunuz arasaniza doktorunuzu ya bu neyin rahatlığı
Bir sürü doktora gittm cnm bi doktorda kalmadım kiCok demis bence doktorunu degistir 35 yas alti 1 yil 35 yas ustu 6 ay bekleme suresidir
Cok sasrdim ilkkez duyuyorumBir sürü doktora gittm cnm bi doktorda kalmadım ki
Ayy gitmeyin bence de . Siz ve burdakiler çok tecrübe sahibisiniz. Bence 9 ay boyunca gitmeyin. Hatta doğum videolari izleyin doğumu da evde yapınAyrıca doktorada sordum zaten ama bazen doktorlarda yanılabilyor bir sürü örneği var mesela bana kaç tane doktora gittiysem bişeyin yok deyip yolladlar akıllarna hormon testi yapmak ben isyan ettikten sonra geldi hadi şimdi gelde güven doktorlara
Arkadaş burda kimse doktorculuk oynamıyo merak etme hayr yani bunu diyosunda madem burada ne işin var seninAyy gitmeyin bence de . Siz ve burdakiler çok tecrübe sahibisiniz. Bence 9 ay boyunca gitmeyin. Hatta doğum videolari izleyin doğumu da evde yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?