Beta hcg önce 16.94 çıktı sonra 6.39 düştü

1 buçuk senedir deniyoruz cnm

pihtilasma testi yaptirdinizmi? kromozom testi? esiniz spermiyogram? bunlar en onemli sebepler.
Valla bana bi dizi hormon testi yaptılar prolaktn troit bişey daha ama neydi hatrlamıyorm bişey çıkmadı bi prolaktn yükselti ilaç verdiler düşmüş dediler

Canım 1 bucuk sene olmus artik doktordan tedavi isteyebilirsin bnce belki ufak bi destege ihtiyacin vardir sonucta tuttugun tahlillerde bi sorun yok
Doktor doktor gezdim kimse adam gibi ilgilenmiyor bir buçuk senedr anca prolaktine çözüm buldular oda bundan 4 ay öncesi anca yani cnm ben tüp bebek bile düşünüyom ama bunu bana uygulycak doktor yok

Doktor doktor gezdim kimse adam gibi ilgilenmiyor bir buçuk senedr anca prolaktine çözüm buldular oda bundan 4 ay öncesi anca yani cnm ben tüp bebek bile düşünüyom ama bunu bana uygulycak doktor yok
Istanbulda bahcecinin iyi oldugunu duymustum ama sen tup bebek merkezlerinr gidip daha basit yontemler uygulayabilirsin tup bebege gecmeden onlar isinin ehli kadin dogum doktorlarindan daha iyiler

Valla bana bi dizi hormon testi yaptılar prolaktn troit bişey daha ama neydi hatrlamıyorm bişey çıkmadı bi prolaktn yükselti ilaç verdiler düşmüş dediler
bunlar hormon degil canim zaten tedavi amacli gidersen bunlari yapar kimyasal olmus cunku iki kez.

Aklım almıyor gerçekten. Doktor hamilesiniz diyor degerleriniz bu kadar düşüyor ama doktora gitmiyosunuz ve buraya soeuyosunuz arasaniza doktorunuzu ya bu neyin rahatlığı

Aklım almıyor gerçekten. Doktor hamilesiniz diyor degerleriniz bu kadar düşüyor ama doktora gitmiyosunuz ve buraya soeuyosunuz arasaniza doktorunuzu ya bu neyin rahatlığı
Belirli bi doktorum yok sebebinin kimyasal gebelik olduğunuda biliyorum sadece bi umut belki değeri düştüğü halde hamileliği ilerleyen biri vardr diye

Belirli bi doktorum yok sebebinin kimyasal gebelik olduğunuda biliyorum sadece bi umut belki değeri düştüğü halde hamileliği ilerleyen biri vardr diye
Ayrıca doktorada sordum zaten ama bazen doktorlarda yanılabilyor bir sürü örneği var mesela bana kaç tane doktora gittiysem bişeyin yok deyip yolladlar akıllarna hormon testi yapmak ben isyan ettikten sonra geldi hadi şimdi gelde güven doktorlara

Ayy gitmeyin bence de . Siz ve burdakiler çok tecrübe sahibisiniz. Bence 9 ay boyunca gitmeyin. Hatta doğum videolari izleyin doğumu da evde yapın

Ayy gitmeyin bence de . Siz ve burdakiler çok tecrübe sahibisiniz. Bence 9 ay boyunca gitmeyin. Hatta doğum videolari izleyin doğumu da evde yapın
Arkadaş burda kimse doktorculuk oynamıyo merak etme hayr yani bunu diyosunda madem burada ne işin var senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…