- 27 Kasım 2019
- 286
- 63
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mutlusonsuz12
Korkma hiç canm. Evet doktorun dediği gibi düşük çıkmasından da yüksek cikmasi tabiki daha iyi. Bende adetime 7 gün varken beta HCG 90 ile öğrendim. Daha sonra adet olmam gereken gün 2000 civarı olmustu. Banada tuhaf ve yüksek gelmişti sonuçlar. 4 buçuk haftalıkken doktor karından minicik keseyi gördü. İki gün önce tekrar gittik bu sefer iki kese gördük. İlk gördüğü kesede kalp atışı vardı. Supriz olan ise biraz daha kese küçüktü ve içi bostu doktor yüksek ihtimalle ikiz başlamış tek bebeklr devam ediyor gebeliğin dedi. Odadan çıkmadan önce birde vajinal ultrasonla bakalım dedik çok şükür diğer miniğimin de kalp atışını duyduk. Allah sağ salim saglikla ikisini de kucagimiza almayı nasip etsin inşallahkızlar benim 23 şubatta kan testim negatif çıktı 4 martta 294, 7 martta 1271. şu an 3. haftamda olduğumu söyledi doktor. internetteki referans aralıklarına göre bu çok yüksek. bu yüzden endişelendim açıkçası ama doktor biz düşük olmasından korkarız yükseldi diye neden korktun ki dedi güldü. bana akıl verin. bazı yerlerde betanın yüksek çıkması down sendromu olabilir falan yazmışlar.